347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çıkış tarihleri konuşulmaya başlandığına göre valla da billa da bitiyor bu askerlik.

bitiyor tabi çokkkkkk az kaldıııııııııı... triplicim sen nasıl oldun bakim iyileştin mi ben giremedm dogru düzgün foruma konuşamadık bir türlü :))

bitiyor tabi çokkkkkk az kaldıııııııııı... triplicim sen nasıl oldun bakim iyileştin mi ben giremedm dogru düzgün foruma konuşamadık bir türlü :))

Canım iyiyim çok şükür ama dikişlerim duruyor hala zamanla eriyecekmiş. Çok dikkat ediyorum şuanda yavaş hareketler, otobüste kendimi korumaya çalışmalar falan e birde bir kaç ay takmam gereken bir bant var onu takıyorum. Genel olarak iyiyim ama aşkım gelince daha iyi olacağım. Hazırlıklar bayağı başladı artık. Çeyize yoğunlaştık. Gelinlikti, kiralık evdi bakıp duruyorum. Nasıl yetişcez bilmiyorum, çok heyecanlıyım.

Triplicim canım çeyiz falan demişken ben battaniye ve yorgan almadım henüz hiç. Bu kaz tüyü yorganlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Kullanıp memnun kalanlar da var memnun olmayanlarda var. Battaniye konusunda da akrilik mi yoksa pamuklu mu tercih ettin?

Canım ben daha yastık yorgan almadım. Diğer ay çay bardaklarımı, su bardaklarımı, kahve takımımı, bira, rakı bardaklarımı falan alacağım. Battaniyem bir kaç tane var biri mink marka sanırım krem rengi. Geldiği gibi tükeniyordu o internette onu bir kere yakaladım aldım hemen. Battaniyem akrilik, yün battaniyeler çok çirkin ya renk desen olarak.

Battaniyem bu canım.

Son düzenleme:
evet hiç görünmüyorsun..iyiyim çok şükür canım sen nasılsın şafak 62
sende haberler var mı?

biraz kafamı toplamak istedim canım konuşmaya bile gücüm yoktu gerçi şimdi varmı bilmiyorum.ooh az kalmış canım çok şükür.bende bişey yok ya aradı konuşuyoruz bazen ama içim soğumuş eski heyecanım yok artık onunda yok hissediyorum uzatmaları oynuyoruz yani alışmışım yokluğuna varlığı kalbimi çarptırmıyo artık bitmiş sanırım

evet canım 2 ay işte bakalım bu iki ay nasıl geçecek.
hmmm üzücü ama hisler soğumuşsada yapacak bir şey yok tabi.hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.bi gelsin bakalım belki bazı şeyler değişir,değişmeyeceksede umarım sizin için hayırlısı böyledir.

kızlar iş çıkışı kapalıçarsının oraya inmiştim.orda soğuk çarptı galiba şimdi ateşim çıktı hastalanıyorum galiba.

su gibi geçer o iki ay canım sen hiç merak etme :)
evet canım bi gelsin bakalım oturup konuşucaz olursa olacak yoksada üzülmeyeceğim artık hayırlısı olsun napalım

su gibi geçer o iki ay canım sen hiç merak etme :)
evet canım bi gelsin bakalım oturup konuşucaz olursa olacak yoksada üzülmeyeceğim artık hayırlısı olsun napalım

inşallah canım.üzülme tabi hayat bu neler oluyor önemli olan sonrasında mutlu olman,ilerde mutlu olamayacaksan şimdiden bitmesi daha mantıklı.ama bellide olmaz gelsin bakalım konuşun şöyle iyice uzun uzun.

sağol canım kendime bi nane limon yapsam iyi olacak.ilaç içmeyi hiç sevmyorum da.

bende hiç sevemem ilaç içmeyi çok zararlı olduğunu düğşünüyorum,zaten üşüttüğün zaman ilaç içsende içmesende onun bir süresi var daha erken geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…