347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynıyız desene :)
bi karar versem gidip alacağım bitsin bu çile.artık kullananlardan fikir alıyorum.tek tek alacağım karar verdim.şimdiki ilk işim catal kasık onu sorup duruyorum herkese :)

aynıyız desene :)
bi karar versem gidip alacağım bitsin bu çile.artık kullananlardan fikir alıyorum.tek tek alacağım karar verdim.şimdiki ilk işim catal kasık onu sorup duruyorum herkese :)

Evet canım aynen. Yada dediğin gibi tek tek almaya başlamak birer birer gidersem kafam karışmaz. Ben de ilk yemek takımını alayım onu araştırayım en iyisi.

Yemek takımını karacadan almayı düşünüyorum. Katalogdan netten falan bakıyorum. Beyaz altın serisi var ama çok pahalı. Kare mi alsam acaba yoksa yuvarlak mı offf kararsızım çok.

canım ben yorganımı penelopeden aldım adam garantı verdı tuy konusunda bır tane bıle cıkarsa ıade alıyoruz dedı, gorunce vuruldum zaten yorgana hıc elyaflara bakmadım boyle puf puf tu. Yorgan sonucta on kere alıncak bsy degıl dıye bende kıydım paraya, hazır onu almısken ıkı tane de yastık aldım. Elyaf yorgan da bıtane mısafır ıcın aldım ben. Gecen yıl karacadan ceyız setı aldım catal bıcaklarım da onun ıcındeydı cok begenerek aldım ama karaca sımdı o modelı uretmıyo o yuzden tek tek alsaydım ben gıder jumbodan alırdım ama yınede sen bılırsın. Yemek takımım da karaca kullanmayı dort gozle beklıyorum

bu aksam millet kacmıs yine biyerlere kimsecikler yokk..
Az once askım aradı nobetı bıtmıs yatmaya gıdıyomus canım benım yaa cok sevıyorum ben onu artık evlensek de kullansam ceyızcıklerımı

bu aksam millet kacmıs yine biyerlere kimsecikler yokk..
Az once askım aradı nobetı bıtmıs yatmaya gıdıyomus canım benım yaa cok sevıyorum ben onu artık evlensek de kullansam ceyızcıklerımı

canım benim az kaldı ya güle güle kullanırsın inşallah:)

nişanlım çok sıkılmış kızlar yaaa ortak bi arkadaşımız aradı bugün. bana hiç söylemiyo
akşamda benle konuşurken ocakta izine mi gelsemki dedi bende daha yeni gittin dur bakalım geldimi gitmek zor olur dedim

bizimkiler gelmeleri birazda olsa yaklaştı diye motive oluyordur ama seninkinin daha olduğu için sıkılıyor demekki nasıl bitecek diye düşünüyordur belliki senide sıkmak istemiyor,sende motive etmeye çalış,gerçekten gelince zor olur tekrardan bırakması ya.

yazık yaa bak seni de üzmemek için hiç bahsetmemiş demekki.habersizmiş gibi motive et.ama cok cok bunaldıysada bi değişiklik iyi gelir.yoksa iyice bunalır.

Canım penelopeye bakıcam. Bulunduğum yerde yok ama istanbula gelince bakarım. Tamam canım fikirlerin için.

iktisat okuyorum canım son sınıf..hiç birine çalışmıyorum şu anda valla 6 tane çalışmam gereken ders var pzt.vizelerim başlıyor.

Allah kolaylık versin canım. Bilirim o isteksizlikleri sınav öncesi.

bencede dayanabıldıgı kadar dayansın canım ya en azından askerlıgının yarılanmasına yakın bı zamanda gelsın ızın alıcaksa da. Gelınce cok daha zor olur donup oraya tekrar adapte olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…