hoşbuldum canımm
çeyiz işleri hızlanmaya başlamış heraldee
Aynen canım. Ayrı ayrı olunca karşılaştırma yapmaya çalışıyorum özellikle çelik tencere setinde işin içinden çıkamıyorum bi türlü. Bu kararsızlığım yüzünden son ana kalıcak, aceleye getirip içime sinmeyen bir şey de almak istemiyorum.
begendikce alayım diyorum sonradan sıkışmasın hem maddi hem manevi :)
al canım all sonra zor olurr
benmde yemek, tencere, çatal bıçak takımını karacadan set olarak almştık 3 sene önce falan iyikide almışız valla
yemek takımları güzel ablamdada var o da cok memnun.ama ben catal kasıgında kararsızım.memnunmusun sen?
aynıyız desene :)
bi karar versem gidip alacağım bitsin bu çile.artık kullananlardan fikir alıyorum.tek tek alacağım karar verdim.şimdiki ilk işim catal kasık onu sorup duruyorum herkese :)
herkes dağılmıs :) birazdan gelirler.saat gec oldu bırak dersi
kullanmadım ki canım henüz daha nişanlıyım ben
günlük içinde porselen saplı schaferinkinden aldı anneannem hediye.
başlayamadımki bırakiyim yaa çok sıkıcı
:) benimkide soru o zmn.o zaman güzel günlerde kullanman dileği ile canım
canım ben yorganımı penelopeden aldım adam garantı verdı tuy konusunda bır tane bıle cıkarsa ıade alıyoruz dedı, gorunce vuruldum zaten yorgana hıc elyaflara bakmadım boyle puf puf tu. Yorgan sonucta on kere alıncak bsy degıl dıye bende kıydım paraya, hazır onu almısken ıkı tane de yastık aldım. Elyaf yorgan da bıtane mısafır ıcın aldım ben. Gecen yıl karacadan ceyız setı aldım catal bıcaklarım da onun ıcındeydı cok begenerek aldım ama karaca sımdı o modelı uretmıyo o yuzden tek tek alsaydım ben gıder jumbodan alırdım ama yınede sen bılırsın. Yemek takımım da karaca kullanmayı dort gozle beklıyorum
Canım ben de battaniye ve yorgan hakkında bilgi edinmeye başladım. Ben bu ay yemek takımı, çatal bıçak takımı çelik tencere set alıcam. Bugün bakmaya gittim katolog falan aldım ama yavaş yavaş battaniye ve yorgan hakkında da bilgi edinsem iyi olucak. Bu arada battaniyen çok güzel sade ve şık. Tamam akrilik battaniyelere bakıcam ve mink markası da aklımda hangi siteden aldın canım bu arada?
Mercicim; ben de kaz tüyü alayım diyorum çok pahalı yani kullanan birisi olmadan da o kadar parayı bayılmak istemiyorum ama en azından bir tanesini kaz tüyü alayım aklımda kalmasın. Bir de kullanışlı olur mu o konuda şüpheliyim. Annem diyor ki tüyleri çıkar ama çok methediyorlar nette.
Bu arada 01 Adanayı saydıktan sonra çıkacakları gün için diyecğiz doğan güneş diye....
Ben de Karacadan bakıyordum çeyiz seti şeklinde. Ama ayrı ayrı markalardan mı alsam karar veremedim ki.
Merci canım neden karacadansa jumboyu tercih ediyorsun. Kalite olarak daha mı iyi? Of kafam karıştı. En iyisi yemek takımını, tencere takımını ve çatal bıcak takımını ayrı ayrı markalardan alayım. Çünkü çeyiz setlerindekilerde yemek takımını beğeniyorsam çatal bıçağı beğenmiyorum.
Ne dersi çalışıyorsun canım okuyor musun? Hangi bölümdesin?
bu aksam millet kacmıs yine biyerlere kimsecikler yokk..
Az once askım aradı nobetı bıtmıs yatmaya gıdıyomus canım benım yaa cok sevıyorum ben onu artık evlensek de kullansam ceyızcıklerımı
nişanlım çok sıkılmış kızlar yaaa ortak bi arkadaşımız aradı bugün. bana hiç söylemiyo
akşamda benle konuşurken ocakta izine mi gelsemki dedi bende daha yeni gittin dur bakalım geldimi gitmek zor olur dedim
nişanlım çok sıkılmış kızlar yaaa ortak bi arkadaşımız aradı bugün. bana hiç söylemiyo
akşamda benle konuşurken ocakta izine mi gelsemki dedi bende daha yeni gittin dur bakalım geldimi gitmek zor olur dedim
canım ben yorganımı penelopeden aldım adam garantı verdı tuy konusunda bır tane bıle cıkarsa ıade alıyoruz dedı, gorunce vuruldum zaten yorgana hıc elyaflara bakmadım boyle puf puf tu. Yorgan sonucta on kere alıncak bsy degıl dıye bende kıydım paraya, hazır onu almısken ıkı tane de yastık aldım. Elyaf yorgan da bıtane mısafır ıcın aldım ben. Gecen yıl karacadan ceyız setı aldım catal bıcaklarım da onun ıcındeydı cok begenerek aldım ama karaca sımdı o modelı uretmıyo o yuzden tek tek alsaydım ben gıder jumbodan alırdım ama yınede sen bılırsın. Yemek takımım da karaca kullanmayı dort gozle beklıyorum
iktisat okuyorum canım son sınıf..hiç birine çalışmıyorum şu anda valla 6 tane çalışmam gereken ders var pzt.vizelerim başlıyor.
bencede dayanabıldıgı kadar dayansın canım ya en azından askerlıgının yarılanmasına yakın bı zamanda gelsın ızın alıcaksa da. Gelınce cok daha zor olur donup oraya tekrar adapte olmasınişanlım çok sıkılmış kızlar yaaa ortak bi arkadaşımız aradı bugün. bana hiç söylemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?