Ay al canım al çok merak ettim bende kahve fincanlarını bende bakıyorum ama beğendiklerim çok spormuş misafire olmazmışmış efendim anneciğimin deyimiyle.
Giz kuşum bende 4 yastık kendimize alıyorum 2 adette misafir için alacağım. Alacağım ürünlerin linklerini atayım bakın isterseniz. Bu yastıklarda rahat edemezsek bende çok kaliteli ortepedik yastık alacağım zaten taçtaki kızda ortepedik yastık tavsiye etti.
Yastıklarım tanesi 14 tl'ymış. Biraz önce yanlış söylemişim.
Boncuk Elyaf Yastık
Bu da alacağım yorgan. Bundan 2 tane alacağım. Bir de tek kişiliğini alacağım sonrada bir tane kaz tüyü aklımda ama arkadaşım alma o kadar çok hepsini annene geri verirsin koycak yer bulamıyorsun dedi.
Microfiber Yorgan
kullanıyorum ben bu yastıklardan ama dediğim gibi linens den almıştım. çok rahatlar canım ben sert yastıkda yatamam zaten
Ben çok gömülende de yatamıyorum, çok sertte de ortası canım bunu elledim bayağı pufidik bir şey yumuşacık hoşuma gitti ama kafam rahat eder mi bilmiyorum edemezsekte balayından dönünce bir çaresine bakarız artık. Taç'a karar verdim gibi.
kızlar kpss için tercih yapacağımmm benim için dua edinnnnnnnnnnnnnnnn
yakın zamanda annemede taç nevresim takımı aldım okadar yyumuşakki çok da güzel duruyor..
Güzel günlerde kullansın anneciğin canım. Bende taç alıcam gibi akşam bizim ki gelip bir baksın da hangisini aldığımı yazarım buradan. Deli gibi çeyize verdim kendimi bu ara önceden hiç elim gitmiyordu ama zaman daralınca el mecbur sonra daha çok sıkışmayım dedim. Şimdi zorlansamda kastırsamda kendimi almaya çalışıyorum.
teşekkür ederiz canım..ben cok saçma buluyordum ceyız olayını ama annem zorla aldırdı ardı arkası gelmedi aldıklarımın:=) hoşuma gitti .. iyikide aldırmış coğunun borcunu ödedim..
Canım benimde çoğu şeyim tamam aslındada eksiklerde yok değil onları tamamlamaya çalışıyorum ki bir kaç ay sonra telaş olmayım iyice yapcak çok işimiz var bunlarda çıksın aradan.
Kuzularım nasılsınızz
bir saat sonra sınava gidecem onun dışında iyiyim:)
sen nasılsın canım?
bende çok iyiyimmm sevgilim şuan şirkette ziyarete gelmiş(aynı yerde çalışıyoduk). şuan onunla aynı çatı altında olduğum için çok mutluyum =)
kızlar merhaba herkese biraz once 337.dönem yarenlerının yazılarını bende okudum ya nasıl heyecanlılar oyle son gunde bızde yasıyıcaz dımı ya:S Uzakmııs daha cok varmıs gbı gelıo banadaahh ahh soyle safak 10 desek soz verıyorum her gun cok mutlu gezıcem:)
bende çok iyiyimmm sevgilim şuan şirkette ziyarete gelmiş(aynı yerde çalışıyoduk). şuan onunla aynı çatı altında olduğum için çok mutluyum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?