347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kullanıyorum ben bu yastıklardan ama dediğim gibi linens den almıştım. çok rahatlar canım ben sert yastıkda yatamam zaten

kullanıyorum ben bu yastıklardan ama dediğim gibi linens den almıştım. çok rahatlar canım ben sert yastıkda yatamam zaten

Ben çok gömülende de yatamıyorum, çok sertte de ortası canım bunu elledim bayağı pufidik bir şey yumuşacık hoşuma gitti ama kafam rahat eder mi bilmiyorum edemezsekte balayından dönünce bir çaresine bakarız artık. Taç'a karar verdim gibi.

yakın zamanda annemede taç nevresim takımı aldım okadar yyumuşakki çok da güzel duruyor..

yakın zamanda annemede taç nevresim takımı aldım okadar yyumuşakki çok da güzel duruyor..

Güzel günlerde kullansın anneciğin canım. Bende taç alıcam gibi akşam bizim ki gelip bir baksın da hangisini aldığımı yazarım buradan. Deli gibi çeyize verdim kendimi bu ara önceden hiç elim gitmiyordu ama zaman daralınca el mecbur sonra daha çok sıkışmayım dedim. Şimdi zorlansamda kastırsamda kendimi almaya çalışıyorum.

teşekkür ederiz canım..ben cok saçma buluyordum ceyız olayını ama annem zorla aldırdı ardı arkası gelmedi aldıklarımın:=) hoşuma gitti .. iyikide aldırmış coğunun borcunu ödedim..

teşekkür ederiz canım..ben cok saçma buluyordum ceyız olayını ama annem zorla aldırdı ardı arkası gelmedi aldıklarımın:=) hoşuma gitti .. iyikide aldırmış coğunun borcunu ödedim..

Canım benimde çoğu şeyim tamam aslındada eksiklerde yok değil onları tamamlamaya çalışıyorum ki bir kaç ay sonra telaş olmayım iyice yapcak çok işimiz var bunlarda çıksın aradan.

Son düzenleme:
Canım benimde çoğu şeyim tamam aslındada eksiklerde yok değil onları tamamlamaya çalışıyorum ki bir kaç ay sonra telaş olmayım iyice yapcak çok işimiz var bunlarda çıksın aradan.

ewet canım bi kaç ay sonra farklı telaşların olucak.. zamanın varken aradan çıksın hepsi

kızlar merhaba herkese biraz once 337.dönem yarenlerının yazılarını bende okudum ya nasıl heyecanlılar oyle son gunde bızde yasıyıcaz dımı ya:S Uzakmııs daha cok varmıs gbı gelıo banada ahh ahh soyle safak 10 desek soz verıyorum her gun cok mutlu gezıcem:)

O günlerde gelecek inşallah bir 40 küsur gün sonra canım az daha sabır. Bol bol sabır hatta çok sabır hepimize.

bende çok iyiyimmm sevgilim şuan şirkette ziyarete gelmiş(aynı yerde çalışıyoduk). şuan onunla aynı çatı altında olduğum için çok mutluyum =)

Ayyy ne güzel bir şey canım bu ama aynı yerde çalışmanın güzellikleri olduğu kadar zorluklarıda oluyordur tahminimce ama şuan yanında olmasının tarifi yoktur eminim bubble'cım gelsinlerde artık hep dibimizde olsunlar. Çok kocaman özledim ben.

buble canım çok seviniyorum adına canım

ben hala kendimi toplayamadım hep bir ağalama modundayım heleki sabah şehit haberlerne bakarken çok kötü oldum o sebepten bidaha gitmicem onu görmeye çok koydu bana bu ayrılık daha eziyet çektireicem o yüzden mehtabım olmasın şafağım olsun

oda 58

349. DÖNEM İÇİN SINAVA 11 GÜN 15 SAAT 04 DAKİKA KALDI. (01.12.2012 - 03.12.2012)
349. DÖNEM SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA 20 GÜN 06 SAAT 04 DAKİKA KALDI.
349. DÖNEM İÇİN BİRLİĞE TESLİM OLMAYA 22 GÜN 23 SAAT 04 DAKİKA KALDI.

Çok değişik bir duygu bu başkalarının sevdikleri giderken biz seviniyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…