347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarrrr
show da güzel bi film başladı oturup seyrediyim de ağlıyım azıcık diye düşünüyorum

İYİ AKŞAMLAR CANLARRR

Çarşıdan ciciler aldım

Günlük çatal bıçak takımım çok tatlı çok sevdim

Eklentiler

• $günlük çatal kaşık.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $kavanozlarım.webp
    14 KB · Görüntüleme: 26

Teşekkürler canlarım
Triplii aynı yerde çalışmak çok güzel bi duygu istediğin an gidip görebiliyosun ama bizim bina epey büyük özellikle gidip görmezsem denk gelmiyoruz gün içinde oyüzden hiç sıkmadı bizi bu durum.
Bi zorluğunu yaşamadık çok şükür ama bunda artık tüm çalışanları aile gibi olan bi şirkette çalışmamızın etkisi büyük. Yoksa zorlanabilirdik.

Yarın izin alıcaktım ve tüm günü birlikte geçiricektik. Ama anneside durumdan habersiz işten izin almış ve yarını evde oğluyla geçirmek istemiş. Üstelik yarın son günümüzdü. Üzülsemmi kızsammı anlayışmı göstersem bilemedim ama sinirlerim çok bozuk.

Ay bende bugün ona diyorum şimdi bana canım cicim gelince bi gün görüp de evine çekilme diye bi kızdı bana

Ay bende bugün ona diyorum şimdi bana canım cicim gelince bi gün görüp de evine çekilme diye bi kızdı bana

üzülme canım ya bir gün gelecek tamamen senin olacak

benimkide koşar hemen ailesine kesin tuttururlar yok o gelcek evde dur, bu gelcek evde dur falan diye oda oturur misafir ağırlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…