O ses Türkiye izliyorummmmm... yayında evlilik teklifi geldi...
evet bende zaping yaparken gördüm
ahhhh ahhhhh benim tekilifim geldi aklıma ne güzel günlerdi oysa şimdiiiii
evet bende zaping yaparken gördüm
ahhhh ahhhhh benim tekilifim geldi aklıma ne güzel günlerdi oysa şimdiiiii
biz nişanlıyız ama benimki evlilik teklifi etmedi bana
biz nişanlıyız ama benimki evlilik teklifi etmedi bana
Ayyy ne güzel bir şey canım bu ama aynı yerde çalışmanın güzellikleri olduğu kadar zorluklarıda oluyordur tahminimce ama şuan yanında olmasının tarifi yoktur eminim bubble'cım gelsinlerde artık hep dibimizde olsunlar. Çok kocaman özledim ben.
buble canım çok seviniyorum adına canım
ben hala kendimi toplayamadım hep bir ağalama modundayım heleki sabah şehit haberlerne bakarken çok kötü oldum o sebepten bidaha gitmicem onu görmeye çok koydu bana bu ayrılık daha eziyet çektireicem o yüzden mehtabım olmasın şafağım olsun
oda 58
Teşekkürler canlarım
Triplii aynı yerde çalışmak çok güzel bi duygu istediğin an gidip görebiliyosun ama bizim bina epey büyük özellikle gidip görmezsem denk gelmiyoruz gün içinde oyüzden hiç sıkmadı bizi bu durum.
Bi zorluğunu yaşamadık çok şükür ama bunda artık tüm çalışanları aile gibi olan bi şirkette çalışmamızın etkisi büyük. Yoksa zorlanabilirdik.
Yarın izin alıcaktım ve tüm günü birlikte geçiricektik. Ama anneside durumdan habersiz işten izin almış ve yarını evde oğluyla geçirmek istemiş. Üstelik yarın son günümüzdü. Üzülsemmi kızsammı anlayışmı göstersem bilemedim ama sinirlerim çok bozuk.
Teşekkürler canlarım
Triplii aynı yerde çalışmak çok güzel bi duygu istediğin an gidip görebiliyosun ama bizim bina epey büyük özellikle gidip görmezsem denk gelmiyoruz gün içinde oyüzden hiç sıkmadı bizi bu durum.
Bi zorluğunu yaşamadık çok şükür ama bunda artık tüm çalışanları aile gibi olan bi şirkette çalışmamızın etkisi büyük. Yoksa zorlanabilirdik.
Yarın izin alıcaktım ve tüm günü birlikte geçiricektik. Ama anneside durumdan habersiz işten izin almış ve yarını evde oğluyla geçirmek istemiş. Üstelik yarın son günümüzdü. Üzülsemmi kızsammı anlayışmı göstersem bilemedim ama sinirlerim çok bozuk.
Teşekkürler canlarım
337 leri okudum da bizimkilerde gelince hemen ailelerine mi koşucaklar acaba yaa
hayır kızlar yaa öyle yapmazlar herkes bir değil.benimkine sorsan gelir gelmez tatile cıkalım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?