evt cnm duygu sen bende eklisin bilion dimi
ewt canım.. hatta zonguldaklıydı ama ist yaşıyordu sen uşaktaydın
ewt canım.. hatta zonguldaklıydı ama ist yaşıyordu sen uşaktaydın
günaydın kızlarrrrrrr.
ayyyy cnm benim :):) tmm tmm ne bilim sizin dedin de acaba tanımadı mı dedim :)
tanıdım canım..
tmm tatlımmm :9 sevindimm:)
:) ee neler yapıosun bakalım görüşmeyeli:) ne var ne cok:)
selamlarr bende okudum kavuşma anlarını ne kadar güzel yaa
sizinde çok az kaldı ben bile heycanlanıyorum. bizim daha çok varrr 349 kd leride yollucam
selamlarr bende okudum kavuşma anlarını ne kadar güzel yaa
sizinde çok az kaldı ben bile heycanlanıyorum. bizim daha çok varrr 349 kd leride yollucam
ayy cnm ya sayılı gun cabuk gecermiş inş sag salim gider gelirr rabbim kavurstursun inşş cnm ya nereye gidio
ne yapayım iş güç pek bişey yapmıyorumm aslında çok a sosyal oldum.. geçen gün gezmeye gitmiştim :=) sen ne yapıyorsun
aynen ya ne yapayım evdeyim hep calısmıyorum ben yaa ne bilim evde bekliom öle şimdilik kitap okuyorum program yaptım kendime onu uygulamaya calısıyom arada geziom bende öle yaa sıkıcı ama askerim gelse gezeriz de iştee bakalım sıkıoz dişimizi artık ders calısıom arada bilgilerimi unutmamamk için öle yanii
ne güzel kitap okuyorsun. 3 aydır tek bir kitap sayfası bile açmadım.. okumak istediğim ve aldığım kitaplarım aldığım gibi duruyor rafda
Kızlar bana acil yardım edin lütfen. Şimdi öğle tatilinde taç ve english home'a gittim. Taçta indirim var ve son günü. 2 adet çift kişilik yorgan, 1 tek kişilik yorgan, 6 adette yastık toplamda 300 tl tutuyor. English home da ise 220 tl tutuyor bunların hepsi. Sizce hangisini almalıyım lütfen fikir verin bana.
Taç'ın indirimli hali english home'un indirimsiz halinden pahalı. Bana dokusu falan daha güzel geldi ama daha pahalı napsam ki?
Kızlar bana acil yardım edin lütfen. Şimdi öğle tatilinde taç ve english home'a gittim. Taçta indirim var ve son günü. 2 adet çift kişilik yorgan, 1 tek kişilik yorgan, 6 adette yastık toplamda 300 tl tutuyor. English home da ise 220 tl tutuyor bunların hepsi. Sizce hangisini almalıyım lütfen fikir verin bana.
Taç'ın indirimli hali english home'un indirimsiz halinden pahalı. Bana dokusu falan daha güzel geldi ama daha pahalı napsam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?