347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:18:
ben olsam taç dan alırdım. zaten de taçtan aldım bütün ürünlerimi..

Taçtan beğendiklerimin hepsi microfiber ve yumuşacıklar ama english home çok sert geldi bana ve kağıt gibi incecik mikrofiber yorganı hiç sevmedim. Yastık olarakta tek çeşit yastık varmış onu gösterdi silikon dedi. Benim içime taç daha çok sindi.

çeyiz olayına okadar çok para harcadım ki o yüzden hiç fiyat bakmıyorum artık.. bence taç ı al benim aldığım taç tan 1 tek kişilik bir çift kişilik mikrofiber. şuan evdede yeni kullandığım microfiber yastıklarım var onlarıda linensden almıştım zaten aynı firmanın ürünleri çok rahatlar.. ben englısh home bakmıştım yorganlara çok ince gelmişti bana fiyatı uygundu ama almamıştım..

nevresim takımlarım, yorganlarım, bornozum taç dan, havlularım linens bambu den,annem englısh home havlularını beğenmemişti, annemle alıyorum hep daha iyi anlar diye bir tek uyku seti özdilek aldım oda taç desenlerini beğenmemiştim ama özdilekde iyi.

bende taç kristalden aldım canım hatta 70 tl ye 2 adet ve çok kaliteliler kullanan arkadaşımda var çok memnun

seninkinin fiyatı ne kadar

benimde 1 adet güzel kaliteli bişi almam lazım bu 2 liyii misafir için verebilirim gibi geliyor

al canım kendinede .. benim annem yün yorgan örtmemi istiyor kendisi yaptırcakmış :=) bende tamam dedim aldıklarınıda misafir e verirsin diyor.

Evet canım çok ince dokusu kağıt gibi. Ve puf puf değil.

Benim de annem gelicek canım iş çıkışına bakıp karar vereceğiz.

Canım fiyatı 80 tl çift kişiliklerin ve indirimin son günüymüş bugün.

Öyle valla ve çok kararsız kaldım ama taç yastık yorganda daha kaliteli geldi bana. Çok çeşit var birde.

Son düzenleme:
Öyle valla ve çok kararsız kaldım ama taç yastık yorganda daha kaliteli geldi bana. Çok çeşit var birde.

seni anlıyorum.. şimdi diğerinin fiyatı daha uygun aklın ona gidiyor ama içinde taç var. benim kahve fincanı olayına döndü:) en son şöyle dedi bir arkadaşım aman atın ölümü arpadan olsun al gitsin :=)

Huyum kurusun herşeyin pahalısını mı beğenmek zorundayım ben ya.

Bu arada Gizcim kristal taç'ın yan ürünü falan mı benim baktığım kristal değildi çünkü. Sadece taç sen çok uygun almışsın 2 tanesini. Benim söylediğim bir yorgan fiyatı. English home'da kuş tüyü vardı o çok hoşuma gitti.

şöyle bir tezim var pahalı olan her şey çok güzel.. bende çarşamba günü gidip o kahve fincanlarını alıcam banane çok güzeller :=)

Bizde birazdan annemle alışveriş merkezine gideceğiz çeyiz bakmaya... beğendiklerimi göstereceğim anneme kızlar herkes hazır alıp duruyor benimkiler pamul ve yün ben sevmem hazır yastık falan miss gibi yün dururken Eski kafayım azıcık

canım bende en pahalılarına gidiyorum hep hatta penelopeden alabilirim gibi geliyor

kristal ve taç aynı fabrikada üretliyor canım ikiside zorlu holdingin ürünleri içlerinde kullanılanlar aynı ürün sadece etiketleri değişik biri taç diğeri taç kristal yada sadece kristal ben 2 tane yorganı 70 tl ye aldım netten ve çok kaliteli buldum annemde beğendi

misafir için aldım diyorum ama birtanesini kendimde kullanabilirim

ben yatak örtüsü için 2 nevresim için 2 toplam 4 yastık alacağım kendime gibi gözükyor yada 6 mı alsam çünkü çoğu pamuk saten benimkilerin

sen ne alıcaksın canımm..

şöyle bir tezim var pahalı olan her şey çok güzel.. bende çarşamba günü gidip o kahve fincanlarını alıcam banane çok güzeller :=)

Ay al canım al çok merak ettim bende kahve fincanlarını bende bakıyorum ama beğendiklerim çok spormuş misafire olmazmışmış efendim anneciğimin deyimiyle.

Giz kuşum bende 4 yastık kendimize alıyorum 2 adette misafir için alacağım. Alacağım ürünlerin linklerini atayım bakın isterseniz. Bu yastıklarda rahat edemezsek bende çok kaliteli ortepedik yastık alacağım zaten taçtaki kızda ortepedik yastık tavsiye etti.

Yastıklarım tanesi 14 tl'ymış. Biraz önce yanlış söylemişim.

Boncuk Elyaf Yastık

Bu da alacağım yorgan. Bundan 2 tane alacağım. Bir de tek kişiliğini alacağım sonrada bir tane kaz tüyü aklımda ama arkadaşım alma o kadar çok hepsini annene geri verirsin koycak yer bulamıyorsun dedi.

Microfiber Yorgan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…