347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyyy benimkide teklif etmedi diyorum bazende geçti artık nişan olduktan sonra olmaz diyo akıllım

ayyy benimkide öyle diyo aldım ben seni çoktan geçti o diyoo ama bende nikah gününe kadar evlenme teklifi etmezsen nikah memuruna ben evlenmem o bana evlilik teklifi etmedi dicem diye tehdit ediyorum

ayyy benimkide öyle diyo aldım ben seni çoktan geçti o diyoo ama bende nikah gününe kadar evlenme teklifi etmezsen nikah memuruna ben evlenmem o bana evlilik teklifi etmedi dicem diye tehdit ediyorum
iyi fikirmiş canım bende öyle bi tehditle şansımı deniyeyim bari ne dicek bakalım
buraya bak bi canım Düğün Hikayesi | Facebook çok güzel çekiyorlar.. arkadaşım var burayı kullanan

hmm saol canım buna da bi bakayımm. netten bikaçıyla görştüm baya uçuk fiyatlar veren oldu değermi bilmiyorum bizim burda bi fotoğrafçı 750 tl dedi dış çekim için çektiklerini gösterdi baya bi hoşuma gitti ama daha erken mi ayarlamak için bilmiyorum

Ben de daha ayarlamadımm düğün ne zaman ki???

Canım sen İzmir demiydinn
benım bi arkadaşım çektirdi geçen ay Ömer Berk Saraç a netten aratsana bak bklm beğenckmsn ben byldm:) senin dediğin fiyata çektrdi ama istanbul da
bi de bnm İzmir li orda yaşayan bir arkadaşım var foto çeken onu yazım sana onla bi konuş sitesine fln bak
ark indirimi yaptırırız beğenirsen :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…