en çok beni özlediğini söylüyor bakalım göreceğiziki gün buluştuktan sonra eve mi kapanacak
oyyy benimkide teklif etmedi diyorum bazende geçti artık nişan olduktan sonra olmaz diyo akıllım
saol canım
bende bugün çıktım kahvaltı takımı baktım bide fotoğrafçılara baktım ama karar veremedim internetten falan mı anlaşsak ki nasıl olur çok kararsızım
en azından gündüzleri bizimle olsunlar geceleri zaten aileleriyle olacaklar:)
en azından gündüzleri bizimle olsunlar geceleri zaten aileleriyle olacaklar:)
buraya bak bi canım Düğün Hikayesi | Facebook çok güzel çekiyorlar.. arkadaşım var burayı kullanan
iyi fikirmiş canım bende öyle bi tehditle şansımı deniyeyim bari ne dicek bakalımayyy benimkide öyle diyo aldım ben seni çoktan geçti o diyooama bende nikah gününe kadar evlenme teklifi etmezsen nikah memuruna ben evlenmem o bana evlilik teklifi etmedi dicem diye tehdit ediyorum
buraya bak bi canım Düğün Hikayesi | Facebook çok güzel çekiyorlar.. arkadaşım var burayı kullanan
çok güzelmiş bu ama ankaradalar ya iyi düğün fotoğrafçılarının niye hepsi ankarada haksızlık buu
Tabi canım... Gece nasıl gelsin zaten
iyi fikirmiş canım bende öyle bi tehditle şansımı deniyeyim bari ne dicek bakalım
hmm saol canım buna da bi bakayımm. netten bikaçıyla görştüm baya uçuk fiyatlar veren oldu değermi bilmiyorum bizim burda bi fotoğrafçı 750 tl dedi dış çekim için çektiklerini gösterdi baya bi hoşuma gitti ama daha erken mi ayarlamak için bilmiyorum
aynen ya ondan dedim zaten
Ben de daha ayarlamadımm düğün ne zaman ki???
yol parasını da istiyolar ozaman
30 ağustos canım
yol parasını da istiyolar ozaman
hem ücretleri çok hemde yol+kalacak yer baya bi masraflı oluyo düşününce
hadi hayırlısı canım.. Biz de mayıs sonu düşünüyouruz daha kesin belli değil tarih
hem ücretleri çok hemde yol+kalacak yer baya bi masraflı oluyo düşününce
evet canım ama ben en iyisi olsun istiyorum çünkü düğünümden geriye kalıcak tek hatıralar fotoğraflar o yüzden kesenin ağzını açıcaz biraz muhtemelen nurdan usta yı tercih edicem.
https://www.facebook.com/nurdanustaphotography?fref=ts
Canım sen İzmir demiydinniyi fikirmiş canım bende öyle bi tehditle şansımı deniyeyim bari ne dicek bakalım
hmm saol canım buna da bi bakayımm. netten bikaçıyla görştüm baya uçuk fiyatlar veren oldu değermi bilmiyorum bizim burda bi fotoğrafçı 750 tl dedi dış çekim için çektiklerini gösterdi baya bi hoşuma gitti ama daha erken mi ayarlamak için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?