347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy benimkide öyle diyo aldım ben seni çoktan geçti o diyoo ama bende nikah gününe kadar evlenme teklifi etmezsen nikah memuruna ben evlenmem o bana evlilik teklifi etmedi dicem diye tehdit ediyorum

etsin tabi canım ne var.daha düğüne kadarrrr oooooooo.ben cok gördüm nisan sonrası teklif eden.hem onun heyecanı bi baska tabi :)

etsin tabi canım ne var.daha düğüne kadarrrr oooooooo.ben cok gördüm nisan sonrası teklif eden.hem onun heyecanı bi baska tabi :)

bizimki artık inada bindi canım ya bende beklemekten vazgeçtim edeceğini hiç sanmıyorum ama etmezse de ömrüm boyunca bunu burnundan getirir miyim? bence getiririm

Seni bu tarz hayal ediyorum düğününde :)

Eklentiler

• $image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
'Hayatımda biri yok, birinde hayatım var' diyebilmektir aşk.

Can Dündar

Son düzenleme:
haklısın canımm inceleyim bi görmemiştim daha önce

izmirin ilçesindeyim canım bi bakayım sağol canım :))
o kdar çok fotoğrafçıya baktımki hangisi ne demişti nasıldı kafam karıştı artık. nişanlımda sen araştr sen karar ver bana sonucu söyle dedi tek başımada karar vermek zor oluyo

canım sizin düğün 30 ağustostaysa düğün hazırlıklarının nerdeyse bütün yükü senin omuzlarına kalıcak ya çok zor işin

canım sizin düğün 30 ağustostaysa düğün hazırlıklarının nerdeyse bütün yükü senin omuzlarına kalıcak ya çok zor işin

evet canım öyle olucak izin almazsa eğer 2 ay vaktimiz olucak tam.
koştrmaca bi şekilde yapıcaz artık. okullar açılmadan olsun istedim ayrı şehirlerdeyiz ayrıca annemin akrabalarıda şehir dışında hep gelmeleri zor olur diye düşündük.

haklısın canım herşeyin hayırlısı iki gönül bir olunca yetişir herşey hayırlısıyla

teyzemin oğlu dedi ki askerlikte en çok kötü olan şey DEVRELERİN gittikten sonra orda kalmandır.... o asteğmen olarak yaptı dolu asker gördü tabi orda izin alıp geç gidenler 2 günde olsa perişan oluyorlardı keşke keşke diye diye dedi

yok canım 1 hafta izin kullananlar falan var.. benimki de hiç kullanmadı 17sinde ama ben onu ne zaman göreceğim acaba 17si gece ya da 18i sabah

benimki 18de cıkacak ama İstanbulda olduğundan askeriye cıkısında ben onu bekliyor olacağım o yüzden ben değil anası-babası biraz beklemek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…