ayyy benimkide öyle diyo aldım ben seni çoktan geçti o diyooama bende nikah gününe kadar evlenme teklifi etmezsen nikah memuruna ben evlenmem o bana evlilik teklifi etmedi dicem diye tehdit ediyorum
evet canım ama ben en iyisi olsun istiyorum çünkü düğünümden geriye kalıcak tek hatıralar fotoğraflar o yüzden kesenin ağzını açıcaz biraz muhtemelen nurdan usta yı tercih edicem.
https://www.facebook.com/nurdanustaphotography?fref=ts
Ne kadar canım çekim????
etsin tabi canım ne var.daha düğüne kadarrrr oooooooo.ben cok gördüm nisan sonrası teklif eden.hem onun heyecanı bi baska tabi :)
haklısın canımm inceleyim bi görmemiştim daha önceevet canım ama ben en iyisi olsun istiyorum çünkü düğünümden geriye kalıcak tek hatıralar fotoğraflar o yüzden kesenin ağzını açıcaz biraz muhtemelen nurdan usta yı tercih edicem.
https://www.facebook.com/nurdanustaphotography?fref=ts
Canım sen İzmir demiydinn
benım bi arkadaşım çektirdi geçen ay Ömer Berk Saraç a netten aratsana bak bklm beğenckmsn ben byldm:) senin dediğin fiyata çektrdi ama istanbul da
bi de bnm İzmir li orda yaşayan bir arkadaşım var foto çeken onu yazım sana onla bi konuşsitesine fln bak
ark indirimi yaptırırız beğenirsen :)
bizimki artık inada bindi canım ya bende beklemekten vazgeçtim edeceğini hiç sanmıyorum ama etmezse de ömrüm boyunca bunu burnundan getirir miyim? bence getiririm
haklısın canımm inceleyim bi görmemiştim daha önce
izmirin ilçesindeyim canım bi bakayım sağol canım :))
o kdar çok fotoğrafçıya baktımki hangisi ne demişti nasıldı kafam karıştı artık. nişanlımda sen araştr sen karar ver bana sonucu söyle dedi tek başımada karar vermek zor oluyo
Ama bu fotolar harikaaaaaaaaaa
bayıldım!!!
canım sizin düğün 30 ağustostaysa düğün hazırlıklarının nerdeyse bütün yükü senin omuzlarına kalıcak ya çok zor işin
evet canım öyle olucak izin almazsa eğer 2 ay vaktimiz olucak tam.
koştrmaca bi şekilde yapıcaz artık. okullar açılmadan olsun istedim ayrı şehirlerdeyiz ayrıca annemin akrabalarıda şehir dışında hep gelmeleri zor olur diye düşündük.
haklısın canım herşeyin hayırlısı iki gönül bir olunca yetişir herşey hayırlısıyla
00.00 son 12 dkkk!!!! aramızda en erken kavuşacak olan kim bu arada kızlar????
en erkeni bilmiyorum ama en gec benimki herhalde.izinde kullnmadı ama 18 ocakta cıkacağım diyor.cok sevdi galiba
yok canım 1 hafta izin kullananlar falan var.. benimki de hiç kullanmadı 17sinde ama ben onu ne zaman göreceğim acaba 17si gece ya da 18i sabah
benimki 18de cıkacakama İstanbulda olduğundan askeriye cıkısında ben onu bekliyor olacağım o yüzden ben değil anası-babası biraz beklemek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?