teyzemin oğlu dedi ki askerlikte en çok kötü olan şey DEVRELERİN gittikten sonra orda kalmandır.... o asteğmen olarak yaptı dolu asker gördü tabi orda izin alıp geç gidenler 2 günde olsa perişan oluyorlardı keşke keşke diye diye dedi
Tabi ki canım ikimiz aynı gün görebiliriz belki o zaman... benimkinin 9 saatlik yolu var çünkü
Aynı şeyi benimde amcamın oğlu söyledi. Sakin izin kullanmasın dedi ama bizimkinin yurt dışından akrabaları gelmişti yemin törenine. Mecburen kullandı.
benimkini görebilmem için bir minibüs yeterli(yarım saat falan)
gel görki aylardır istanbulda kac kez gördün dersen 1kez
An itibariyle safak bir gün daha attı.
En geç stanki ve ben kavuşacağız(
evet canım haklısın 1 kez 1 kezdir şükret olsun
haklısın canım.bakalım bu haftada carsı var diyorlar ama nedense her cuma iptal ediliyor.bakalım cumayı bekliyorum.
an itibariyle ŞAFAK:55 SAMSUNNNNNN ...
çanakkalede kendi devresi 2 kişi daha var sadece, bi tanesi bi hafta izin kullandı, bitanesi de telefon yakalatınca 10 gün ceza aldı o yüzden aşkım ilk çıkıcak kimsenin arkasından üzülmicek
hepinize iyi geceler kızlarrr kaçtım benn
herkese iyi geceler kızlarrrr
yarın görüşürüzzzz
cici cici uykular... ben yine ayakta
Anladım canım mecburiyet başka tabi kaç gün geç gelecek bizimkilerden??
evet canım haklısın 1 kez 1 kezdir şükret olsun
Evetttt Sivası boyamak çok zevkli olacak
Bizim tarihi de söylemediler henüz izin kullandı birde edirne ıstanbul arası mesafe az yol izni de 1 guncuk...bizim nezaman kavuşacağımız belli değil daha çıkış tarihini söylemediler
7 gün izin kullandı canım.
Kuzum bende koskocaman vani boyucam.... Çok mutluyum haritamız renklenmeye başladı.
Bizim tarihi de söylemediler henüz izin kullandı birde edirne ıstanbul arası mesafe az yol izni de 1 guncuk...
gecelerin kızı :)
Sifir uykuyla duruyorum neredeyse.
Dun aksam komutan bizimkilere bi konusma yapmis.detaya girmiyorum.
Onumuzdeki birbucuk ay nasil gecicek bilmiyorum.
Safak mafak umrum degil su saniyeden itibaren.
Neden dedim o anda sevdigimede neden kutahya? Neden ankara? Neden mugla? Neden samsun? Neden istanbul degilde orda askerlik yapiyosun? Neden bizimde tek derdimiz kalan 56 gunu saymak olmayacak sadece.
Lanet ettim bizdeki sansa.Dahada bisey demedim .agZimdan bitek bu cikabildi
-Sag gel yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?