347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aynı şeyi benimde amcamın oğlu söyledi. Sakin izin kullanmasın dedi ama bizimkinin yurt dışından akrabaları gelmişti yemin törenine. Mecburen kullandı.

an itibariyle ŞAFAK:55 SAMSUNNNNNN ...
çanakkalede kendi devresi 2 kişi daha var sadece, bi tanesi bi hafta izin kullandı, bitanesi de telefon yakalatınca 10 gün ceza aldı o yüzden aşkım ilk çıkıcak kimsenin arkasından üzülmicek

Şafağı en az olan sensin zaten maşallah... keşke benimki de denizci olaydı...

Anladım canım mecburiyet başka tabi kaç gün geç gelecek bizimkilerden??

7 gün izin kullandı canım.

evet canım haklısın 1 kez 1 kezdir şükret olsun

Evetttt Sivası boyamak çok zevkli olacak

Kuzum bende koskocaman vani boyucam.... Çok mutluyum haritamız renklenmeye başladı.

bizim nezaman kavuşacağımız belli değil daha çıkış tarihini söylemediler
Bizim tarihi de söylemediler henüz izin kullandı birde edirne ıstanbul arası mesafe az yol izni de 1 guncuk...

hımm ne güzel sivası boyadım bi güzel aramızda 7 gün var...

gecelerin kızı :)

Valla öyle oldu... gerçi ben küçüklüğümden beri hiç erken yatmaya alışamadım babam yatırırdı ben yatakta uyanık dururdum marifet gibi

Sifir uykuyla duruyorum neredeyse.
Dun aksam komutan bizimkilere bi konusma yapmis.detaya girmiyorum.
Onumuzdeki birbucuk ay nasil gecicek bilmiyorum.
Safak mafak umrum degil su saniyeden itibaren.
Neden dedim o anda sevdigimede neden kutahya? Neden ankara? Neden mugla? Neden samsun? Neden istanbul degilde orda askerlik yapiyosun? Neden bizimde tek derdimiz kalan 56 gunu saymak olmayacak sadece.
Lanet ettim bizdeki sansa.Dahada bisey demedim .agZimdan bitek bu cikabildi
-Sag gel yeter.

Canım ınan şu an içim parçalandı, ne diyeceğimi bilmiyorum, nasıl teselli verebilirim bilmiyorum. Işte bu durumda bizim mızmızlık ettiğimizi düşündüm yalnızca. Ama ne olur birakma kendini. Bol bol dua edelim sağ salim dönmeleri nasip olsun. Allahım askerlerimizi kötülüklerden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…