en erkeni bilmiyorum ama en gec benimki herhalde.izinde kullnmadı ama 18 ocakta cıkacağım diyor.cok sevdi galiba
Sifir uykuyla duruyorum neredeyse.
Dun aksam komutan bizimkilere bi konusma yapmis.detaya girmiyorum.
Onumuzdeki birbucuk ay nasil gecicek bilmiyorum.
Safak mafak umrum degil su saniyeden itibaren.
Neden dedim o anda sevdigimede neden kutahya? Neden ankara? Neden mugla? Neden samsun? Neden istanbul degilde orda askerlik yapiyosun? Neden bizimde tek derdimiz kalan 56 gunu saymak olmayacak sadece.
Lanet ettim bizdeki sansa.Dahada bisey demedim .agZimdan bitek bu cikabildi
-Sag gel yeter.
uzme kendini canım unutma onun en buyuk moral kaynagı sensin. Kendini bırakma, sag salim gelicek insallahSifir uykuyla duruyorum neredeyse.
Neden dedim o anda sevdigimede neden kutahya? Neden ankara? Neden mugla? Neden samsun? Neden istanbul degilde orda askerlik yapiyosun? Neden bizimde tek derdimiz kalan 56 gunu saymak olmayacak sadece.
-Sag gel yeter.
canım kıyamam yaaa tek derdin can derdi şafak hepsi hikaye sağ salim sana gelsin canım bu insanların 1,5 ayı varken bu savurganlık niye kolaymı yetiştiriyor onları anaları alllah sana ve sevdiklerine sağ salim kavuştursun askerimizi canım
uzme kendini canım unutma onun en buyuk moral kaynagı sensin. Kendini bırakma, sag salim gelicek insallah
Canım üzülme o da anne ne de olsa. Canından öte. Nasılsa siz yıllarca el ele, göz göze, diz dize olcaksınız boşver 1 güncük doya doya hasret gidersin oğluyla. Ben hiç kıyamıyorum onlara da. Anne olunca evlat ne kadar kıymetli o zaman anlayacağız bizde.Teşekkürler canlarım
Triplii aynı yerde çalışmak çok güzel bi duygu istediğin an gidip görebiliyosun ama bizim bina epey büyük özellikle gidip görmezsem denk gelmiyoruz gün içinde oyüzden hiç sıkmadı bizi bu durum.
Bi zorluğunu yaşamadık çok şükür ama bunda artık tüm çalışanları aile gibi olan bi şirkette çalışmamızın etkisi büyük. Yoksa zorlanabilirdik.
Yarın izin alıcaktım ve tüm günü birlikte geçiricektik. Ama anneside durumdan habersiz işten izin almış ve yarını evde oğluyla geçirmek istemiş. Üstelik yarın son günümüzdü. Üzülsemmi kızsammı anlayışmı göstersem bilemedim ama sinirlerim çok bozuk.
Canım koştukları aileleri olsun ya boşver, nasılsa sonra hep bizimleler.337 leri okudum da bizimkilerde gelince hemen ailelerine mi koşucaklar acaba yaa
Giz bende aynen böyle düşünüyorum. Bizim hasretimizi çektikleri kadar onlarında çekiyorlar.bende i<ledim duygulandımda kızda ağladı hadisenin hülyanın gzleri dolu dolu oldu
aşkım gelsin bizde tatile çıkma peşindeyiz ama ailesine koşssada olur çünkü onu büyüten anne baba onlar en kymetli olmalı çünkü benim ailem enim se aşkımında ailesi en iyi olmalı hep ona bunu dedim gerekirse benden çok ara die ittim ama çocuk hep bana koşuyor büyümü yaptı bu kız sana diyormuş arkadaşalrı haklılar valla:))))))
ilk kime koşacağı önemli değil mühim olan aynı şehirde nefes almak sabahın köründe vapura binip yollara düşüp onla buluşmak benim için ocağın ortasında başlıuyacak yine sabah 7 vapuruna ona gitmek için koşucam ben martılara beraber simit atıcaz herşey o gelince anlam kazanıcak o yüzden ilk geldiğinde ailesiyle geçirsin sonrası zaten benim
buble canım sende kızma annesi düşünmüş ötesi yok ilerde sende bizde ana baba olucaz bizim kıymetlimiz çocukarmız olcak annesinin kötü bir niyeti zaten yoktur yazık demekki oğluna doyamammış az kalıyor gelince hep senle ebraber olucak ocağı düşün canım
Kuşum bende kendimi senin hayal ettiğin gibi ediyorum. Gelsin artık Haziran.Eki Görüntüle 556999 Seni bu tarz hayal ediyorum düğününde :)
00.00 son 12 dkkk!!!! aramızda en erken kavuşacak olan kim bu arada kızlar????
-Sag gel yeter.
canım bende taçtan çok güzel bir bornoz seti beğenmiştim fiyatı 350 tl ama hiçbiryerde bulamıyorum evde yüklemeye çalışcam isminide yazmamıştım çok üzüldüm şimdi
Tripliii komutan açıkça anlatmış durumu.tehlıke falan dıye..fazla da bahsetmemek lazım bilgileri sanırım.
-Sag gel yeter.
bu arada benim gibi sözü olmamış kızlar fikir için ben böyle bişi yapacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/573645-sozumuz-3.html#post27385150
kavanozozlarıda bu siteden temin edeceğim
CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
Bu fikir benim de aklımda ama biz söz yapmayacağız nişanda böyle bir şey planlıyorum.
sözümde kahve koyacağım bide kurabiye dağıtacağım, nişanımdada bonibonlar olabilir ben bu fikri çok beğendim şimdide etiket tasarlıcam boş bulduğum anlarda
bu arada benim gibi sözü olmamış kızlar fikir için ben böyle bişi yapacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/573645-sozumuz-3.html#post27385150
kavanozozlarıda bu siteden temin edeceğim
CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
Canım biz söz yapmadık isteme oldu 2 hafta sonrada nişan oldu. Söz de nedir ki çoğu kişi yapmıyor artık. Ya isteme üstüne nişan ya da ikisini bir arada yapıyorlar. Bende görmüştüm bu kavonozlardan ben bunu kına da düşünüyorum içine kına koyacağım bu kavanozcukların.
Canım biz söz yapmadık isteme oldu 2 hafta sonrada nişan oldu. Söz de nedir ki çoğu kişi yapmıyor artık. Ya isteme üstüne nişan ya da ikisini bir arada yapıyorlar. Bende görmüştüm bu kavonozlardan ben bunu kına da düşünüyorum içine kına koyacağım bu kavanozcukların.
kına için çok güzel olur kırmızzı tül içie koyucaksın kavanozları ..
bende kına içinde böyle bişi düşünüyorum
kınada bunlarda olabilir göçmenler mesela lokum dağıtıyolar arkadaşım evlenirken ben onların adetlerine özenmiştim kınada konuklarına benim aşkım karabüklü safranbldan alır lokumu kavanozlara koyarız kınamda herşeyim beyaz olucak beyaz tüller harika olur valllaa
nişanımdada bisiklet ve gemi olucak tema adalı olduğum için oktay kaynarcanının düğünündende bazı şeyler esinlenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?