347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar günaydın

merci canım fotoğrafçı hakkıdna bilgi verirmisin, serhan serter düşünüyordum ama vazgeçtim, mutlu masala bakıyorum şu günlerde bide efes photografy var

en erkeni bilmiyorum ama en gec benimki herhalde.izinde kullnmadı ama 18 ocakta cıkacağım diyor.cok sevdi galiba

benmkde 18 de çıkıcak canım

şafakkk 57

canım kıyamam yaaa tek derdin can derdi şafak hepsi hikaye sağ salim sana gelsin canım bu insanların 1,5 ayı varken bu savurganlık niye kolaymı yetiştiriyor onları anaları alllah sana ve sevdiklerine sağ salim kavuştursun askerimizi canım

uzme kendini canım unutma onun en buyuk moral kaynagı sensin. Kendini bırakma, sag salim gelicek insallah

uzme kendini canım unutma onun en buyuk moral kaynagı sensin. Kendini bırakma, sag salim gelicek insallah

Pişman oldum söylediğime zaten dedi Kendime gelemiyorum ki bi türlü.Kar yağsın artık kapansın yollar.Olmasın ulaşım iletişim falan istemiyorum.Sacma salak ne varsa düşünüyorum geceden beri

Canım üzülme o da anne ne de olsa. Canından öte. Nasılsa siz yıllarca el ele, göz göze, diz dize olcaksınız boşver 1 güncük doya doya hasret gidersin oğluyla. Ben hiç kıyamıyorum onlara da. Anne olunca evlat ne kadar kıymetli o zaman anlayacağız bizde.

337 leri okudum da bizimkilerde gelince hemen ailelerine mi koşucaklar acaba yaa
Canım koştukları aileleri olsun ya boşver, nasılsa sonra hep bizimleler.

Giz bende aynen böyle düşünüyorum. Bizim hasretimizi çektikleri kadar onlarında çekiyorlar.

Eki Görüntüle 556999 Seni bu tarz hayal ediyorum düğününde :)
Kuşum bende kendimi senin hayal ettiğin gibi ediyorum. Gelsin artık Haziran.

Bu arada düğün fotoğraçılarından bahsedilmiş. Bende "Nazım Kurtuldu Photography" facebooktan bakmanızı tavsiye ederim. Nişanımda askerdeydi kendisi bizim fotoğraflarımızı çekememişti ama düğünde inşallah kendisiyle çalışmayı düşünüyoruz biz. Kendisi Türkiye'nin her yerine de gidiyor bildiğim kadarıyla.

00.00 son 12 dkkk!!!! aramızda en erken kavuşacak olan kim bu arada kızlar????

En erken kavuşacaklardan biri benim herhalde. Daha çıkış tarihleri açıklandı mı bilmiyorum ama 15'ine bekliyorum.

Canım ne oldu? Ne demiş komutan? Tehlikeli bir göreve falan mı vermiş? Hayırlısını dile allahtan bol dua et. Bizimkilerde her an tetikte bekliyorlar. Hiç kolay değil durumları. Özel harekatta sonuçta. Herşeye komandolarla birlikte bizimkide gidiyor. Ben aylardır yaşıyorum bu durumu.

Son düzenleme:
Kızlar bu arada Taç'tan aldım yorgan ve yastıklarımı.

Bir de bu bornoz takımını çok beğendim ama hiç bir yerde bulamıyoruz. Bunu nette gören olursa haber verebilir mi alacağız hemen. Dün mağazada da baktılar hiç bir yerde yok ama linens'in kataloğunda var ne işse... Tam çeyizlik, tam gelinlik. Ben bunu yakındanda görmüş biri olarak acayip güzel. 1 ay önce nişanlımın kuzeninin nişanında erkek tarafı getirmişti.

LINENS - Koleksiyon

canım bende taçtan çok güzel bir bornoz seti beğenmiştim fiyatı 350 tl ama hiçbiryerde bulamıyorum evde yüklemeye çalışcam isminide yazmamıştım çok üzüldüm şimdi

Tripliii komutan açıkça anlatmış durumu.tehlıke falan dıye..fazla da bahsetmemek lazım bilgileri sanırım.

Son düzenleme:
canım bende taçtan çok güzel bir bornoz seti beğenmiştim fiyatı 350 tl ama hiçbiryerde bulamıyorum evde yüklemeye çalışcam isminide yazmamıştım çok üzüldüm şimdi

Yaa inşalah bulursun canım. Bende bunu arıyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum bugün sayfadaki o telefon numarasına telefon edeceğim. Nerde var? Üretimimi kalkmış ne olmuş diye çünkü 1 ay önce bizimkinin kuzenine gelmişti ama onunla muhattap olup sormak istemiyorum nerden aldın diye.

Tripliii komutan açıkça anlatmış durumu.tehlıke falan dıye..fazla da bahsetmemek lazım bilgileri sanırım.

Canım evet bahsetmemek en iyisi. Allahım hepsini korusun. Bol dua et canım başka yapcak bir şeyimiz yok maalesef. Az kaldı artık sorunsuz geçsin inşallah şu son 1.5 ay. Girsinler evlerinin kapısından sağ salim içeri.

Chelzy en kötü ihtimalleri düşünme kafanı bunlara yoğunlaştırırsan kötüyü çağırırsın.
Daima sağ salim gelsin gelecek de. En çok kendini telkin etmelisin ki sevgilini de rahatlatabilesin...
Allah hayırlısını yazmıştır zaten. İnşallah sağ salim bir şekilde dönecek sana

sözümde kahve koyacağım bide kurabiye dağıtacağım, nişanımdada bonibonlar olabilir ben bu fikri çok beğendim şimdide etiket tasarlıcam boş bulduğum anlarda

Nişanda şeker koymayı düşünüyorum bende. Renkli minik şekerler hoş olur.
Yemekten sonra dağıtılır. Gerçi kavanoz sayısı çok fazla biz sadece aile arasında ve bi kaç yakın dostla yapacağız nişanı

Canım biz söz yapmadık isteme oldu 2 hafta sonrada nişan oldu. Söz de nedir ki çoğu kişi yapmıyor artık. Ya isteme üstüne nişan ya da ikisini bir arada yapıyorlar. Bende görmüştüm bu kavonozlardan ben bunu kına da düşünüyorum içine kına koyacağım bu kavanozcukların.

canım isteme söz aynı anda olucak nişan gemide yada tarihi bir mekanda olucak adada daha önce paylaşmıştım ben sözdede ufak hediyeler dağıtıcam durumum el verdiği kadarıyla sözüm bitinc eiş yerindekilere felanda vercem 6 yıldır kahrımı çekiyorlar:))))

isteme söz ve niaşn arası çokta olabilir azda olabilir tam anlamıyla tarih bilmediğim için güzelce içime sinen şekilde yapacam kısmetse

Son düzenleme:

kına için çok güzel olur kırmızzı tül içie koyucaksın kavanozları ..

kına için çok güzel olur kırmızzı tül içie koyucaksın kavanozları ..

bende kına içinde böyle bişi düşünüyorum

kınada bunlarda olabilir göçmenler mesela lokum dağıtıyolar arkadaşım evlenirken ben onların adetlerine özenmiştim kınada konuklarına benim aşkım karabüklü safranbldan alır lokumu kavanozlara koyarız kınamda herşeyim beyaz olucak beyaz tüller harika olur valllaa

nişanımdada bisiklet ve gemi olucak tema adalı olduğum için oktay kaynarcanının düğünündende bazı şeyler esinlenmiştim

hayırlısı olsun canım.. içine nasıl sinecekler, gönlünden ne geçiyorsa yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…