Kızlar ben geldim,
Keşke gelmeseydim kalsaydım 65 gün daha orda. Yanımda olmasaydı görmeseydim ama aynı şehirde nefes alıp verdiğimizi bilseydim.
Hani burdan giderken diyordum ya hiç heyecan yok diye uçağa binince saniyeler geçmedi. Hava alanında karşımda görünce dünyalar benimdi. Çok kilo vermiş şok oldum. Orda olduğum süre su gibi geçti. Çok ihtiyacım varmış buna, benim son zamanlarda ruh halim değişmişti sürekli görüştüğüm insanları çekemez görüşmek istemez olmuştum. Birlikte bol bol yemek yedik. Gezdik. Bana hayatımdaki en güzel 2. hafta sonuydu dedi duraksadım 1. si neydiki dedim evlendiğimiz hafta sonuydu dedi. Pazar günü teslim olmaya giderken sen gelme dedi. Gidemem gelirsen dedi. O zaman aşağı inince bana el salla dedim. El sallarken ben başladım ağlamaya, oda ağlamış. Pazartesi İstanbul'a dönmeden görmeye gittim. 1 saat anca görebildim. Biz ordan çıktık yola doğru giderken bir tane pencere var telli merdivene çıkıp pencereden seslendi o an onu öyle gördüm ya sanki hapishane de gibi geldi. Yeter askerde bu kadar kaldığın gel gidelim dedi gülümsedi. İstanbul'a dönerken uçağa hareket etti ya içimden birşey koptu. Şimdiden çok özledim.
İlk gün gece uyurken öksürdü bir sıçradım, yalnız uyuyorum ya 90 küsür gündür eşimden korktum onun yanımda olduğunu hatırlayamadım bir anda.
Adana'da 01 plakasını görmeye alıştı gözlerim. Haritada da görmek hepimize nasip olsun.
Hah o da aynen böyle söylüyor dur hanım burada içmeyeceğim de nerede içeceğim diyor
Valla bende çok çekiniyordum ama ben direkt kendi komutanlığına gönderdim
Nöbetçi askerden gitmiş elleriyle almış şansa
Herkesin dolabına koymuş yengeniz gönderdi demiş
Haha yalnız diyorum ki akşama karnınız bozulursa hepinizin ne olacak? O zaman beni topa tutarlar diyor
Aman çok şükür bi şey olmadı
Kitabını dergilerini okumuş bitirmiş
Kurabiyeleri söylemiyorum bile
buble canım başınız sağolsun allah size sabır ve güç versin canım
legoooo bayıldım hediyelerine kurabiyeler herşey çok güzelll tez vakit kavuşalım askerlerimize kargo yolllamayalım artıkk
ayyy çok güzel olmuş hepsi bayıldım
bende kargo yollamayı düşünüyodum ama nişanlım istemiyo kargolar bazen sıkıntı yaratıyo diye
ohh ohh ne kdar güzell
nerden nereye göndermiştin. benimki izmirden cizreye baya bi uzak oluyo alamazsa falan çok üzülürüm.dün y.içine sordum askeriyeye götrmüyoruz şubeden gelip alması gerekir dedi. nişanlımda sen paketi abartırsın kargo ücreti baya yüksek olur boşver yollama sen diyo kıyamam
Bende gönderdim içinde mektuplar fotolar kitap falan da göndermiştim... komutan görmüş tabi aranacak ya hepsi kitapların içine falan bakmış işte mektuplar pembe tabi bunlar özel tabi demiş bakmadan vermiş canıma... okuyanlar var mektupları falan
ay yanlış alıntı yapmışım inciçiçeği :) uykum geldi galiba:)
Haha bi arkadaşım diyor ki bence gelince hemen görüşmeyin siz tehlikeli diyorBenimki kargo istemeyen cinsten
Kendini yollayacaksan olur diyor
Kızlar ben geldim,
Keşke gelmeseydim kalsaydım 65 gün daha orda. Yanımda olmasaydı görmeseydim ama aynı şehirde nefes alıp verdiğimizi bilseydim.
Hani burdan giderken diyordum ya hiç heyecan yok diye uçağa binince saniyeler geçmedi. Hava alanında karşımda görünce dünyalar benimdi. Çok kilo vermiş şok oldum. Orda olduğum süre su gibi geçti. Çok ihtiyacım varmış buna, benim son zamanlarda ruh halim değişmişti sürekli görüştüğüm insanları çekemez görüşmek istemez olmuştum. Birlikte bol bol yemek yedik. Gezdik. Bana hayatımdaki en güzel 2. hafta sonuydu dedi duraksadım 1. si neydiki dedim evlendiğimiz hafta sonuydu dedi. Pazar günü teslim olmaya giderken sen gelme dedi. Gidemem gelirsen dedi. O zaman aşağı inince bana el salla dedim. El sallarken ben başladım ağlamaya, oda ağlamış. Pazartesi İstanbul'a dönmeden görmeye gittim. 1 saat anca görebildim. Biz ordan çıktık yola doğru giderken bir tane pencere var telli merdivene çıkıp pencereden seslendi o an onu öyle gördüm ya sanki hapishane de gibi geldi. Yeter askerde bu kadar kaldığın gel gidelim dedi gülümsedi. İstanbul'a dönerken uçağa hareket etti ya içimden birşey koptu. Şimdiden çok özledim.
İlk gün gece uyurken öksürdü bir sıçradım, yalnız uyuyorum ya 90 küsür gündür eşimden korktum onun yanımda olduğunu hatırlayamadım bir anda.
Adana'da 01 plakasını görmeye alıştı gözlerim. Haritada da görmek hepimize nasip olsun.
Hoşgeldin canımmm...olsun ne güzel birlikte oldunuz 2 gün maşallah
20 lira gene iyiymişKargo ücreti çok oldu zaten canım kurabiyelerin geliş kargo ücreti artı benim kargoyu karakola göndermem yaklaşık 20 lira oldu
Ben Sivastan Mersine gönderdim canım araya hafta sonu girdi 4-5 güne gitti
ay yanlış alıntı yapmışım inciçiçeği :) uykum geldi galiba:)
hoşgeldiiin..negüzel zaman geçirmişsin kocacığınla ömür boyu unutmazsınız..ayrılması çok zor olmuş haklısınız tabi artık hep yanında olsun istemişsindir bir daha bırakmak çok zor ama Allah'ın izniyle gelsin heeeep yanında olacak.bir daha ayrılık yaşatmasın Allah.
Canımmm teşekkür ederim öperimmm çok :)
Haha bi arkadaşım diyor ki bence gelince hemen görüşmeyin siz tehlikeli diyor
20 lira gene iyiymiş
dün ben minimum bi paket gösterdim aşağı yukarı nekadr tutar diye en az 40 lira dedi ki benim yollamayı düşündüklerimde baya bi büyük koli oluşturur sweet falanda yollamayı düşünüyorum. giderken fazla bişey götrmedi nasılsa giymem lazım olursa ordan alırım die. çarşılar sürekli yasak bide sivil dolaşıyomuş çoğunluk.
Amin canım, puknas sen Adana'daydın dimi gözüm seni aradı. Acaba dedim puknas o olabilir mi, bu olabilir mi? Üniversitenin ordan çok geçtik Optimum vardı son gün oraya gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?