347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoşgeldin canımmm... olsun ne güzel birlikte oldunuz 2 gün maşallah

buble canım başınız sağolsun allah size sabır ve güç versin canım

legoooo bayıldım hediyelerine kurabiyeler herşey çok güzelll tez vakit kavuşalım askerlerimize kargo yolllamayalım artıkk

ohh ohh ne kdar güzell
nerden nereye göndermiştin. benimki izmirden cizreye baya bi uzak oluyo alamazsa falan çok üzülürüm.dün y.içine sordum askeriyeye götrmüyoruz şubeden gelip alması gerekir dedi. nişanlımda sen paketi abartırsın kargo ücreti baya yüksek olur boşver yollama sen diyo kıyamam

buble canım başınız sağolsun allah size sabır ve güç versin canım

legoooo bayıldım hediyelerine kurabiyeler herşey çok güzelll tez vakit kavuşalım askerlerimize kargo yolllamayalım artıkk

Kaç aydır görmüyorum yaaa en olmadı kendimi kargolayacağım artık
Hayırlısıyla askerlerimiz sağ salim gelsinler de canım bekleriz biz

Bende gönderdim içinde mektuplar fotolar kitap falan da göndermiştim... komutan görmüş tabi aranacak ya hepsi kitapların içine falan bakmış işte mektuplar pembe tabi bunlar özel tabi demiş bakmadan vermiş canıma... okuyanlar var mektupları falan

Kargo ücreti çok oldu zaten canım kurabiyelerin geliş kargo ücreti artı benim kargoyu karakola göndermem yaklaşık 20 lira oldu
Ben Sivastan Mersine gönderdim canım araya hafta sonu girdi 4-5 güne gitti

Benimki kargo istemeyen cinsten
Kendini yollayacaksan olur diyor

Aslında okunması da lazım diye düşünüyorum ama anlayışlılar
Ben zaten çok özel şeyler yazmamıştım
Tüm askeri ritüelleri yaptım saçımın ucundan da azıcık koyayım dedim
Dalgamı da geçtim
Ama görünce çok duygulanmış
Bi an buradan çıkıp oraya gelmek istedim
İyi ki bekleyenimsin dedi
Ben dağıldım tabi

hoşgeldiiin..negüzel zaman geçirmişsin kocacığınla ömür boyu unutmazsınız..ayrılması çok zor olmuş haklısınız tabi artık hep yanında olsun istemişsindir bir daha bırakmak çok zor ama Allah'ın izniyle gelsin heeeep yanında olacak.bir daha ayrılık yaşatmasın Allah.

Hoşgeldin canımmm... olsun ne güzel birlikte oldunuz 2 gün maşallah

Öyle canım, şimdiye kadar onun yanına gideceğim zamanı saydım durdum şimdi onun bana gelmesini sayacağım bu son sayım

Haritam da renklenmeye başladı. 45 dk sonra Van'ı boyayacağım.

Kargo ücreti çok oldu zaten canım kurabiyelerin geliş kargo ücreti artı benim kargoyu karakola göndermem yaklaşık 20 lira oldu
Ben Sivastan Mersine gönderdim canım araya hafta sonu girdi 4-5 güne gitti
20 lira gene iyiymiş
dün ben minimum bi paket gösterdim aşağı yukarı nekadr tutar diye en az 40 lira dedi ki benim yollamayı düşündüklerimde baya bi büyük koli oluşturur sweet falanda yollamayı düşünüyorum. giderken fazla bişey götrmedi nasılsa giymem lazım olursa ordan alırım die. çarşılar sürekli yasak bide sivil dolaşıyomuş çoğunluk.

Amin canım, puknas sen Adana'daydın dimi gözüm seni aradı. Acaba dedim puknas o olabilir mi, bu olabilir mi? Üniversitenin ordan çok geçtik Optimum vardı son gün oraya gittik.

Valla aslında bende daha yüksek bekliyordum
Üstelik Pttden aldım koliyi filan orada paketledik arkadaşımla
O da ayrı bi macera oldu zaten
Pttnin üniversite şubesinde hallettm işimi ama nasıl kalabalık nasıl
Bi de çıt çıkmıyor sadece koca koli bandından cırt cırt sesi geliyor
Adam gülerek diyor ki bant parasını da mı çıkarsaydık acaba abla aradan
Millet gülüyor filan yardım ediyorlar
Çıkarken herkese arkadaşlar teşekkür ederim dedim
Aralarında öğretim görevlileri filan var

Amin canım, puknas sen Adana'daydın dimi gözüm seni aradı. Acaba dedim puknas o olabilir mi, bu olabilir mi? Üniversitenin ordan çok geçtik Optimum vardı son gün oraya gittik.

evet canım Adana'dayım..:):) keşke görüşseymişiz,ama beni görüp napacaksın dimi kocan varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…