347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

başınız sağolsun canım

ayy benim nişanım o kadar karambole geldiki anca bohça hazırlayabildik, kimse de yardımcı olmadı ordan oraya koşturduk durduk nişanlımla, elimizde listeler. o yüzden ben kendimi kına ve düğün için hazırlıyorum, kına için şöyle kurabiyeler düşündüm öncelikle
Eki Görüntüle 557641
ismi bile tutturdum yani
bide hediye kınalar için şu bebeklerden düşündüm

çok şirinler dimiiiii

kına bebekleri cok seker canım da ben kurabiye taraftarı değilim pek çünkü ben saklama acısından düşünüyorum

Bubble canım başınız sagolsun.Allah sabır,dayanma gücü versin sizlere.

Mercicim kınalar çok şirin çok hoş düşünülebilir de kırmızı ojeli el şeklinde biskuvi hoşuma gitmedi.Kötü görünüyor bence.Yiyecek olsam yiyemem ben onu.

basiniz sagolsun canim .. Allah sabir versin..
yakin otuyoruz ben sana yoldaslik ederim istersenn
kendini yalniz hissetme.. yemek yeriz sinemaya fln gideriz is cikisi

cidden çirkin mi bana sempatik görünmüştü, kaftanlı olanları falan var onlardan mı yaptırsam acaba

çok özledim ama çoook,gerçekten özledim,özlemek neymiş hasret ne demekmiş şimdi anlıyorum.hep özledim derdim onlar özlem değilmiş şimdi yaşadığım şeymiş özlem...bu askerlik bana çok uzun geldi daha da iki ay var ama bitecek biliyorum sağ salim yanıma gelecek,elimi hiç bırakmayacak..beni hiç yalnız bırakmayacak..

Bubblecım başınız sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten
Burçlara inananınız var mıdır bilmiyorum ama acaba diyorum bazı gezegenler geri mi gidiyordur nedir
Tövbe haşa
Yani bu ara herkeste var böyle üzücü durumlar
Raabim hayırlara çıkarsın inşallah

bu da benim haritam azıcık kıro oldu ama idare edin artık sıkıntıdan her tarafını maviye boyadım bide ada gibi oldu ülkemiz
gittikçe renkleniyo işteeee az kaldı kavuşmaya aşkımmmmmm

cidden çirkin mi bana sempatik görünmüştü, kaftanlı olanları falan var onlardan mı yaptırsam acaba

Belki de el işiyle alakalıdır.Okadar güzel ve profesyonellerini gördüm ki düğün temalı kötü göründü gözüme benim.Ojeler özellikle.Daha baska arastırırsın sadece buna takılı kalma derim.
Yengem arkadasına dugun hedıyesı gelınlık ve damatlık kurabıyelerı yaptırtmıstı.Hayran olmustum onlara mesela.Her detayı işlemişti hamurun üzerine.Biraz daha bakın istersen sende.

Banada dün gecenin uykusuzluğu iyice vurdu.Sevgilim bi yandan yok bişey merak etme ediyor.En azından dün geceki kadar kaskatı değil vucudum.Nasıl sıkmışsam kendimi...

kızlarrr bişey sorcam bu takım sizce nasıll?? aslında ben hiç böyle bişey istemiyodum yemek odası, ahşap falan düşünüyodum ama görünce hoş göründü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…