Sağol canım, bilemiyorum artık burçlarlamı alakalı ama hastalıklar üzerimizde dolaşıyo şu sıra ailemizinBubblecım başınız sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten
Burçlara inananınız var mıdır bilmiyorum ama acaba diyorum bazı gezegenler geri mi gidiyordur nedir
Tövbe haşa
Yani bu ara herkeste var böyle üzücü durumlar
Raabim hayırlara çıkarsın inşallah
Teşekkürler tatlım çok iyi olur bi başıma kaldım burda ailem arkadaşlarım sevgilim hep uzaktabasiniz sagolsun canim .. Allah sabir versin..
yakin otuyoruz ben sana yoldaslik ederim istersenn
kendini yalniz hissetme.. yemek yeriz sinemaya fln gideriz is cikisi
Sağol tatlım amin.. En çokta anneme versin dayanma gücü çünkü önce bir kardeşi beyin kanaması geçirdi şimdide diğerini kaybetti. Çok güçsüzleşti nasıl toparlanacak bilmiyorum..Bubble canım başınız sagolsun.Allah sabır,dayanma gücü versin sizlere.
Mercicim kınalar çok şirin çok hoş düşünülebilir de kırmızı ojeli el şeklinde biskuvi hoşuma gitmedi.Kötü görünüyor bence.Yiyecek olsam yiyemem ben onu.
Belki de el işiyle alakalıdır.Okadar güzel ve profesyonellerini gördüm ki düğün temalı kötü göründü gözüme benim.Ojeler özellikle.Daha baska arastırırsın sadece buna takılı kalma derim.
Yengem arkadasına dugun hedıyesı gelınlık ve damatlık kurabıyelerı yaptırtmıstı.Hayran olmustum onlara mesela.Her detayı işlemişti hamurun üzerine.Biraz daha bakın istersen sende.
Banada dün gecenin uykusuzluğu iyice vurdu.Sevgilim bi yandan yok bişey merak etme ediyor.En azından dün geceki kadar kaskatı değil vucudum.Nasıl sıkmışsam kendimi...
kızlarrr bişey sorcam bu takım sizce nasıll?? aslında ben hiç böyle bişey istemiyodum yemek odası, ahşap falan düşünüyodum ama görünce hoş göründü gözüme
Eki Görüntüle 557654
ayy benim nişanım o kadar karambole geldiki anca bohça hazırlayabildik, kimse de yardımcı olmadı ordan oraya koşturduk durduk nişanlımla, elimizde listeler. o yüzden ben kendimi kına ve düğün için hazırlıyorum, kına için şöyle kurabiyeler düşündüm öncelikle
Eki Görüntüle 557641
ismi bile tutturdum yani
bide hediye kınalar için şu bebeklerden düşündüm
Eki Görüntüle 557645
çok şirinler dimiiiii
Bu arada hazır vaktim varken de fotoları ekleyeyim
O kadar hızlı bir koli oldu ki maalesef sadece kurabiyeler geldiği gün alelacele telefon ile çekebildim
Eki Görüntüle 557716 Eki Görüntüle 557718
Eki Görüntüle 557719 Eki Görüntüle 557720
Eki Görüntüle 557721 Eki Görüntüle 557723
Eki Görüntüle 557724 Eki Görüntüle 557725
Eki Görüntüle 557726 Eki Görüntüle 557727
Eki Görüntüle 557729 Eki Görüntüle 557731
Eki Görüntüle 557733 Eki Görüntüle 557734
Süper bi koli olmuş ama en güzeli sigaralar olmuş
Haha tahmin etmeliydim senin en çok sigaraları seveceğini
O değil de çocuğa sigara içme diyorum ya çakmak alıyorum ya nargile ya sigara
Benden anne de olmaz tutarsızlık örneğiyim
Yok ama söz verdi ondan bunlar böyle önceden kutluyorum
Bu arada hazır vaktim varken de fotoları ekleyeyim
O kadar hızlı bir koli oldu ki maalesef sadece kurabiyeler geldiği gün alelacele telefon ile çekebildim
Eki Görüntüle 557716 Eki Görüntüle 557718
Eki Görüntüle 557719 Eki Görüntüle 557720
Eki Görüntüle 557721 Eki Görüntüle 557723
Eki Görüntüle 557724 Eki Görüntüle 557725
Eki Görüntüle 557726 Eki Görüntüle 557727
Eki Görüntüle 557729 Eki Görüntüle 557731
Eki Görüntüle 557733 Eki Görüntüle 557734
2007hu senin bornozlarında güzelmiş canım güzel günlerde kullan ama ben paylaştığım linktekini istiyorum ya da çok benzerini. Tam gelin çeyizliği bir bornoz diye düşünüyorum o yakasındakiyle falan ama bulamadım maalesef bugün en son linense mail attım, cevap bekliyorum. İstanbulda falan bile olsa getirttiricem o bornoz benim olmalı.
Çok kötü bi gün geçiriyorum Allahım yarın aydınlığa ulaştır(amin).
Gece kanser olan dayımın ölüm haberini aldık. Yarın sabah erkenden annem ve babam memlekete uçuyolar. Aynı saatte sevgilimde askere geri dönüyor.
Burda yapayalnız kalıyorum. Bu 1 haftayı bi atlatabilsem..
Askerde içmicekte nerde içecek yahu
sıkıntıdan bütün gün benimki 2 pakete yakın bitiriyor
Valla bende çok çekiniyordum ama ben direkt kendi komutanlığına gönderdimayyy çok güzel olmuş hepsi bayıldım
bende kargo yollamayı düşünüyodum ama nişanlım istemiyo kargolar bazen sıkıntı yaratıyo diye
Kızlar ben geldim,
Keşke gelmeseydim kalsaydım 65 gün daha orda. Yanımda olmasaydı görmeseydim ama aynı şehirde nefes alıp verdiğimizi bilseydim.
Hani burdan giderken diyordum ya hiç heyecan yok diye uçağa binince saniyeler geçmedi. Hava alanında karşımda görünce dünyalar benimdi. Çok kilo vermiş şok oldum. Orda olduğum süre su gibi geçti. Çok ihtiyacım varmış buna, benim son zamanlarda ruh halim değişmişti sürekli görüştüğüm insanları çekemez görüşmek istemez olmuştum. Birlikte bol bol yemek yedik. Gezdik. Bana hayatımdaki en güzel 2. hafta sonuydu dedi duraksadım 1. si neydiki dedim evlendiğimiz hafta sonuydu dedi. Pazar günü teslim olmaya giderken sen gelme dedi. Gidemem gelirsen dedi. O zaman aşağı inince bana el salla dedim. El sallarken ben başladım ağlamaya, oda ağlamış. Pazartesi İstanbul'a dönmeden görmeye gittim. 1 saat anca görebildim. Biz ordan çıktık yola doğru giderken bir tane pencere var telli merdivene çıkıp pencereden seslendi o an onu öyle gördüm ya sanki hapishane de gibi geldi. Yeter askerde bu kadar kaldığın gel gidelim dedi gülümsedi. İstanbul'a dönerken uçağa hareket etti ya içimden birşey koptu. Şimdiden çok özledim.
İlk gün gece uyurken öksürdü bir sıçradım, yalnız uyuyorum ya 90 küsür gündür eşimden korktum onun yanımda olduğunu hatırlayamadım bir anda.
Adana'da 01 plakasını görmeye alıştı gözlerim. Haritada da görmek hepimize nasip olsun.
Kızlar ben geldim,
Keşke gelmeseydim kalsaydım 65 gün daha orda. Yanımda olmasaydı görmeseydim ama aynı şehirde nefes alıp verdiğimizi bilseydim.
Hani burdan giderken diyordum ya hiç heyecan yok diye uçağa binince saniyeler geçmedi. Hava alanında karşımda görünce dünyalar benimdi. Çok kilo vermiş şok oldum. Orda olduğum süre su gibi geçti. Çok ihtiyacım varmış buna, benim son zamanlarda ruh halim değişmişti sürekli görüştüğüm insanları çekemez görüşmek istemez olmuştum. Birlikte bol bol yemek yedik. Gezdik. Bana hayatımdaki en güzel 2. hafta sonuydu dedi duraksadım 1. si neydiki dedim evlendiğimiz hafta sonuydu dedi. Pazar günü teslim olmaya giderken sen gelme dedi. Gidemem gelirsen dedi. O zaman aşağı inince bana el salla dedim. El sallarken ben başladım ağlamaya, oda ağlamış. Pazartesi İstanbul'a dönmeden görmeye gittim. 1 saat anca görebildim. Biz ordan çıktık yola doğru giderken bir tane pencere var telli merdivene çıkıp pencereden seslendi o an onu öyle gördüm ya sanki hapishane de gibi geldi. Yeter askerde bu kadar kaldığın gel gidelim dedi gülümsedi. İstanbul'a dönerken uçağa hareket etti ya içimden birşey koptu. Şimdiden çok özledim.
İlk gün gece uyurken öksürdü bir sıçradım, yalnız uyuyorum ya 90 küsür gündür eşimden korktum onun yanımda olduğunu hatırlayamadım bir anda.
Adana'da 01 plakasını görmeye alıştı gözlerim. Haritada da görmek hepimize nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?