Bende çok beğendim canım bunu aldırıcam.
aldır aldır bende oturma odası için köşe düşünüyorum... kilim mobiya nasılmış ki
Kuzum az önce teslim oldu birliğine. 5 günlük rüya burada sona erdiOnunla dolu dolu 5 gün geçirdikten sonra çok koyuyo bana oraya tekrar göndermek. Tamda alışmıştım yanımda olmasına
merhaba bebekler,bugün çooooook mutluyum.
sevgilim görev için van'a geldi dün bir kaç gün orda kalacak.bugün komutanları izin vermiş çarşıya çıktı ve aylar sonra birbirimizin yüzünü internettende olsa gördük.mutluluğumuzu tarif edemem ikimizde çok heyecanlıydık ve hep güldükcanım beni çok ama çok özlemiş,hep ilk kavuşacağımız anı hayal ediyormuş nasıl olur nerde olur diye,sana sımsıkı ama sımmsıkı sarılmak istiyorum,sonra ellerini tumak bırakmamak ve alnından öpmek istiyorum dedi.ona çok iyi geldi bugün motive olduğunu çok mutlu olduğunu söyledi.tabi benim içinde çok iyi oldu.
Az kaldı kızlar gelecekler ve hep yanlarımızda olacaklar,sadece biraz daha sabır...
ayyy sanki kendim görmüş kadar sevindim yazını okurken canımDesene bugun ikinizde bolbol moral depoladınız
Çok teşekkür ederim canım. Bunu salon için düşünüyorum bu takımı hatta bu olur büyük ihtimal çok içime sindi. Ordaki berjerden iki tane alacağım ben, yemek masası, 6 adet sandalye ve tv ünitesiyle salonumu tamamlayacağım. Oturma odası yapmayı düşünmüyorum. Onun yerine boş kalan odaya boydan boya dolap istiyorum. Yürüyüş bandımı, bir açılır çek yat (kalacak olursa diye), ütü masası, çamaşır askılığı ve bir küçük led tv koyacağım. Daha sonrada bebek odasına dönüştüreceğim orayı.
sevgilim görev için van'a geldi dün bir kaç gün orda kalacak.bugün komutanları izin vermiş çarşıya çıktı ve aylar sonra birbirimizin yüzünü internettende olsa gördük.mutluluğumuzu tarif edemem ikimizde çok heyecanlıydık ve hep güldükcanım beni çok ama çok özlemiş,hep ilk kavuşacağımız anı hayal ediyormuş nasıl olur nerde olur diye,sana sımsıkı ama sımmsıkı sarılmak istiyorum,sonra ellerini tumak bırakmamak ve alnından öpmek istiyorum dedi.ona çok iyi geldi bugün motive olduğunu çok mutlu olduğunu söyledi.tabi benim içinde çok iyi oldu.
Az kaldı kızlar gelecekler ve hep yanlarımızda olacaklar,sadece biraz daha sabır...
canımm ne güzel bi haberr yüzünü hiç göremedim diyordun bende çok sevindim senin adına
azda olsa özlem gidermişsinizdir, çok çok iyi olmuş
kızlar şimdi sevdiceğimle konustum.bu ara cok nöbet tutuyor ve dün gece uyuyakalmıs ve astsubay gelmiş uyurken yakalanmıs
umarım bi işlem yapmaz :105::105:
teşkkür ederim canım Hakkari de çarşı olmayınca böyle oluyor işte ama çok şükür bugün gerçekten çok iyiydi
bu arada bende sana katılıyorum oturma odası çok gerekiz geliyor salon takımını hem şık alacaksın hemde rahat yani üzerinde rahat rahat uzanabileceksin,oturabileceksin,tek salon yeterli:)
ayy çok kötü olmuş yazık yaa..inşallah affeder,üzülme..heber verirsin bize.
kızlar şimdi sevdiceğimle konustum.bu ara cok nöbet tutuyor ve dün gece uyuyakalmıs ve astsubay gelmiş uyurken yakalanmıs
umarım bi işlem yapmaz :105::105:
Valla hiç bilmiyorum nasıl kalitesi ama fiyatları oldukça pahalı geldi bana ya da piyasayı bilmediğim için o linkteki L şeklindeki koltuğun fiyatı 2.500 tl, tekli ise 500 tl. Ben o tekliden 2 tane aldırıcam. Zaten bir fiyat çıkardım köşe takımı + 2 adet berjer + masa + 6 adet sandalye + tv ünitesi pazarlıkla 6 bine olur sanıyorum.
ayy kötü olmuş canım ama üzülme bişey olmaz affeder inşallah
bugun içimde bi sıkıntı vardı demekki bunu duyacakmısım.umarım affeder :18::18:
güzell asker yarenleriii
dertliler küsler konuşabilenler konuşamayanlarrrr
size bişi sorucammmm şimdiii benim koca ayıcık ocakta gelicek yaa
siz dönüşünde ne planlar yapıyosunuz yani özel parti falan yada özel bişi düzenlicekmisnizzz
ben öle bişi yapmak istiyorum ama ameliyat olucam o zaman güzel bişiler olsun istiorum kalabalıkk olsunn
kafanızda varmı bişilerrr ??
bu arada 3/2si bittiii 4tan aaşağı düşünce bişi kalmıcak galibaa :):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?