347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aldır aldır bende oturma odası için köşe düşünüyorum... kilim mobiya nasılmış ki

Valla hiç bilmiyorum nasıl kalitesi ama fiyatları oldukça pahalı geldi bana ya da piyasayı bilmediğim için o linkteki L şeklindeki koltuğun fiyatı 2.500 tl, tekli ise 500 tl. Ben o tekliden 2 tane aldırıcam. Zaten bir fiyat çıkardım köşe takımı + 2 adet berjer + masa + 6 adet sandalye + tv ünitesi pazarlıkla 6 bine olur sanıyorum.

merhaba bebekler,bugün çooooook mutluyum.
sevgilim görev için van'a geldi dün bir kaç gün orda kalacak.bugün komutanları izin vermiş çarşıya çıktı ve aylar sonra birbirimizin yüzünü internettende olsa gördük.mutluluğumuzu tarif edemem ikimizde çok heyecanlıydık ve hep güldük canım beni çok ama çok özlemiş,hep ilk kavuşacağımız anı hayal ediyormuş nasıl olur nerde olur diye,sana sımsıkı ama sımmsıkı sarılmak istiyorum,sonra ellerini tumak bırakmamak ve alnından öpmek istiyorum dedi.ona çok iyi geldi bugün motive olduğunu çok mutlu olduğunu söyledi.tabi benim içinde çok iyi oldu.
Az kaldı kızlar gelecekler ve hep yanlarımızda olacaklar,sadece biraz daha sabır...

Kuzum az önce teslim oldu birliğine. 5 günlük rüya burada sona erdi Onunla dolu dolu 5 gün geçirdikten sonra çok koyuyo bana oraya tekrar göndermek. Tamda alışmıştım yanımda olmasına

Allah tekrardan kavuştursun canım,günler su gibi geçsin inşallah.

ayyy sanki kendim görmüş kadar sevindim yazını okurken canım Desene bugun ikinizde bolbol moral depoladınız

canım bu köşeye bende bayıldım. gerçekten hem çok cici hem de çok şık
bende aynen senin gibi düşünüyorum ayrı bi oturma odası yapmak çok gereksiz

canımm ne güzel bi haberr yüzünü hiç göremedim diyordun bende çok sevindim senin adına
azda olsa özlem gidermişsinizdir, çok çok iyi olmuş

canımm ne güzel bi haberr yüzünü hiç göremedim diyordun bende çok sevindim senin adına
azda olsa özlem gidermişsinizdir, çok çok iyi olmuş

teşkkür ederim canım Hakkari de çarşı olmayınca böyle oluyor işte ama çok şükür bugün gerçekten çok iyiydi

bu arada bende sana katılıyorum oturma odası çok gerekiz geliyor salon takımını hem şık alacaksın hemde rahat yani üzerinde rahat rahat uzanabileceksin,oturabileceksin,tek salon yeterli:)

kızlar şimdi sevdiceğimle konustum.bu ara cok nöbet tutuyor ve dün gece uyuyakalmıs ve astsubay gelmiş uyurken yakalanmıs
umarım bi işlem yapmaz :105::105:

aynen ya eskidenmiş öyle salon ayrı falann.
annem küçükken salon kirlenmesin die sokmazdı

alıpta bir odaya tıkıp sadece misafir gelince niye açayım miss gibi keyfini biz süreriz

Canım senin adına çok sevindimmmmm maşallah nazar değmesin

Hımm valla evet istikbala falan baktım ben orda da beğendiğim model sadece takım 4000di

Canımm bak kısmeti varmış dün demiştin ya Van'a gitti diye.İyiki de gitmiş.Gördün yüzünü sevdiğinin.Carsıya cıkmıs ne guzell.Çok sevindim.

güzell asker yarenleriii
dertliler küsler konuşabilenler konuşamayanlarrrr
size bişi sorucammmm şimdiii benim koca ayıcık ocakta gelicek yaa
siz dönüşünde ne planlar yapıyosunuz yani özel parti falan yada özel bişi düzenlicekmisnizzz
ben öle bişi yapmak istiyorum ama ameliyat olucam o zaman güzel bişiler olsun istiorum kalabalıkk olsunn
kafanızda varmı bişilerrr ??
bu arada 3/2si bittiii 4tan aaşağı düşünce bişi kalmıcak galibaa :):)))

valla onu hiç düşünmedim daha ben :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…