347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlısı olsun canım.. bende haziranda olsun istiyorum aslında ailem istemiyor.. haziranda tanışmıştık doğuum günümde haziran..

bizim haziranda olmaz canım.. babam istemiyor eylül diyorr..

Bakarsın olur canım neden olmasın. Maddiyata bakıyor biraz düğün işi. Belki yetiştirememekten korkuyorlardır. Ha haziran olmuş ha eylül boşver.

Bakarsın olur canım neden olmasın. Maddiyata bakıyor biraz düğün işi. Belki yetiştirememekten korkuyorlardır. Ha haziran olmuş ha eylül boşver.

yok canım onunki o sebeplerden değil.. birlikte tatile gitcekmişiz, köye gidicekmişiz felan filan böyle planları var. napim bende onu kırmam..

bizim haziranda olmaz canım.. babam istemiyor eylül diyorr..
Kırma sen de babacıgını
dahq rahat hazırlanırsın Eylül'e kadar boşver

sedulus bnm cnm sıkılıo
ama saç rengimi buldum :)
bgn kuaförüm izinliymiş haftaya ctsi gidip boyatıcam :)

Kırma sen de babacıgını
dahq rahat hazırlanırsın Eylül'e kadar boşver

sedulus bnm cnm sıkılıo
ama saç rengimi buldum :)
bgn kuaförüm izinliymiş haftaya ctsi gidip boyatıcam :)

ne buldun kız ne renk yapcan

Evett hep her derdimizi paylaşalımm
siz beni psolog masrafından kurtardınız :) ben hayatta bırakmam peşinizii
hem gelip düğününde göbek atıcım :)))

Hahahah inşallah askerlerine kavuşunca bizi unutmaz yarenler.

Düğün davetiyemi buradan paylaşacağım allah nasip kısmet ederse hepiciğinizi bekliyorum. 347. dönem yarenlerine özel masa hazırlatıcam.

Sanırım çağla şıkel e hayran oluyorum :)
onun rengi
i

Canım kadını itici buluyorum ama nedense en beğendiğim mankenler arasında ne giyse yakıştırıyor hatuntaş. Saç rengi gerçekten çok güzel ama ben doğuştan şanssızım bu konuda bana koyu renk dışında bir renk yakışmıyor tenim pembe beyaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…