347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hatırlattığınız iyi oldu bu arada. İş en önemlisi bizim ki Şubatta iş başı yapmak istiyor hemen. Bende cv'sinde güncelleme yapayım bari. Askerlik tecilliydi onu değiştireceğim. Şimdiden ben başvurayım onun yerine zaten anca dönerler.

eski çalıştığı yere dönmüycek mi canım

bende düzenliyorum şimdi tüm kariyer sitelerindeki cvlerini. Gelir gelmez işe başlamak istiyor işsizlik hiç ona göre değill evde duramaz hiç. İnşallah buluruz bi işte en fazla şubatta iş başı yapar

bende düzenliyorum şimdi tüm kariyer sitelerindeki cvlerini. Gelir gelmez işe başlamak istiyor işsizlik hiç ona göre değill evde duramaz hiç. İnşallah buluruz bi işte en fazla şubatta iş başı yapar

Bizimkide dert eder ama rahatına da düşkündür. Ben laf söylersem çok alınır, içerlenir yani. Gücüne gider iş konusu açılınca gelince apar topar girecek bir yere çünkü evleneceğiz.

Çok ilginç ya bizimkide çok rahat paşam askerden gelince 2 ay dinlecekmiş. Benim hanım bana bakar diyor galiba. Bende ona diyorum bu ne rahatlık. Cv'ni güncelle gelince hemen başla diye.

Bizimkide dert eder ama rahatına da düşkündür. Ben laf söylersem çok alınır, içerlenir yani. Gücüne gider iş konusu açılınca gelince apar topar girecek bir yere çünkü evleneceğiz.
Aman ya o kdr uzun yazdım silindi yazdıklarım
evet dönünce iş bulma stresi zor şimdiden derden düşmüşlerse hatta benm eşim gitmeden daha düşmüştü :)
eski çalıştığı yere de dönmek istemiyor pek zaten apar topar gitme sebebi de askere gitmeden önce görüştüğü çok iyi bir firma askerliği önüne koymuştu o olmadan zor dşye
o da yüksek lisansı bırakıp tecili iptal ettirdi koşa koşa gitti :)
geçenlerde bir firma aramış onu dönünce görüşelim diye eski işyeri de arıyor gel diye ama
50 güne kadar ne olur bilinmez
stresine girdi şimdiden.. Hepsi çok güzel işler bulurlar ve sıkıntımız sorunsuz bi şekilde evlenirsiniz inşallah hepiniz şeker kızlarım
trplim cidden az kaldı düğününe de :) bu evlilik telaşı içinde zaman çok daha hızlı geçiçcek
ben de bunalımdayım ya saçımı boyatsam mı diye açtım gözümü yatakta
koyu renkle başladım bakır a ordan da açık sarıya kadar gittim
sanırım çok doğru bi gün değil boyanmak için:)
bu ara kendimi çok bakımsız hissediyorum bakım topici mi açsam kendimi baştan yaratma topici filan :)))))))

kızlar günaydın bir selam verip kaçıcam askerimin çarşısına topluca kilit vurulmuştu ama komutan bölüğe izin vermiş çarşıda şimdi bende süslendim biraz

bu arada iş konusu açılmış benimki çarşıya çıktığında hellediyor yoksa ben halledicektim ama o yapmış bide yeni mezun ilk işi olucak kısmetse döndükten sonra güzel bir işe girerse bizim düğün işide netlik kazanıcak

hepinize iyi pazarlar yarın ben izinliyim terfi sınavı için 1 günlük yıllık iznimi kullancam iznim aralıkta yenilenicek o yüzden kurumda kalmasın d,iye izin yapyorum

Bu arada askerliği bitenlerin savaş anında askere çağrılması ile ilgili eve kağıt gitmesi durumunu anlamadım çünkü zaten askerden dönenler bir yaşa kadar savaş anında askere çağırılıyorlar. Benim babam bilmem kaç yaşına kadar her sene gidip imza veriyordu. Eşimin abiside öyle imza veriyor yoklama gibi birşeymiş. Eşimle biraz önce konuşurken dedim böyle böyleymiş dedi kağıt niye gitmişki bu zaten bilinen birşey.

Canım az kaldı evet. Onun gelmesi yaklaşıyor ama benim düğün ayı da yaklaşıyor. Şubatta 4 ayımız kalıyor. Nisan-mayıs gibi ev tutulcak ay çok heyecanlı gelsin artık o günler.

Aman diyim boyama bugün saçlarını, boyayacaksan da sarı senin rengin bence. Hem sarı yaparsan mecburen sürekli bakımlı olmak zorundasın çünkü sarı saç makyaj istiyor. Topiğe de gerek kalmaz.

Son düzenleme:

haziranın kaçında olucak canım..

Çok sevindim Giz'cim bende Aralıkta kalan son 3 gün iznimi kullanacağım haftasonuyla birleştirip toplamda 5 gün izin yapacağım. Bizimde Aralık sonu yenilenecek izinler iple çekiyorum zaten Aralık'ı.

Son düzenleme:
Ben 15 Haziran istiyorum canım ama yemekli olmazsa benim beğendiğim yerler cts günleri yemeksiz almıyor. Daha karar veremedik açıkçası gelsin işe girsin konuşulacak hemen. Belki 1 Haziran'da olabilir.

hayırlısı olsun canım.. bende haziranda olsun istiyorum aslında ailem istemiyor.. haziranda tanışmıştık doğuum günümde haziran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…