Hatırlattığınız iyi oldu bu arada. İş en önemlisi bizim ki Şubatta iş başı yapmak istiyor hemen. Bende cv'sinde güncelleme yapayım bari. Askerlik tecilliydi onu değiştireceğim. Şimdiden ben başvurayım onun yerine zaten anca dönerler.
Canım bizimki öğretmen olduğu için döndüğü gibi geçicek okulun başına yine öyle bir stres yok ama haklı sevgilin.
Bak canım sen onun yerine sürekli iş ilanlarına.Ne bileyim tanıdıklarına haber ver.Bağlantıları şimdiden kur.
Rahatlat onu.Ben bakıyorum araştırıyorum falan de bari orda sıkıntı yaaşamasın.
Hatırlattığınız iyi oldu bu arada. İş en önemlisi bizim ki Şubatta iş başı yapmak istiyor hemen. Bende cv'sinde güncelleme yapayım bari. Askerlik tecilliydi onu değiştireceğim. Şimdiden ben başvurayım onun yerine zaten anca dönerler.
bende düzenliyorum şimdi tüm kariyer sitelerindeki cvlerini. Gelir gelmez işe başlamak istiyor işsizlik hiç ona göre değill evde duramaz hiç. İnşallah buluruz bi işte en fazla şubatta iş başı yapar
bende düzenliyorum şimdi tüm kariyer sitelerindeki cvlerini. Gelir gelmez işe başlamak istiyor işsizlik hiç ona göre değill evde duramaz hiç. İnşallah buluruz bi işte en fazla şubatta iş başı yapar
Dönemez canım çünkü eski çalıştığı yerden 2011'in bahar aylarında ayrılmıştı. Bayağıdır çalışmıyordu okul bitsin diye.
Kızlar sizinkilerde aynı durumdamı bilmiyorum ama sevgilimi aşırı derece iş stresi sardıı dönünce işsiz kalmaktan çok korkuyor daha şimdiden sürekli bunu dile getiriyo ve sürekli iş ilanlarına bakmamı istiyor.
Tabi bu durumunda şirketimizin eczacıbaşına satılmış olmasınında büyük bi etkisi var. Dönünce yine aynı yerde devam ederim diyordu ama artık satıldığımız için bu çok çok zor..
Nasıl sakinleştiriceğimi şaşırıyorum artık
Aman ya o kdr uzun yazdım silindi yazdıklarımBizimkide dert eder ama rahatına da düşkündür. Ben laf söylersem çok alınır, içerlenir yani. Gücüne gider iş konusu açılınca gelince apar topar girecek bir yere çünkü evleneceğiz.
İnşallah canım bakalım aklımızda bir yer var zaten babası ayarladı ama inşallah olur.
Aman ya o kdr uzun yazdım silindi yazdıklarım
evet dönünce iş bulma stresi zor şimdiden derden düşmüşlerse hatta benm eşim gitmeden daha düşmüştü :)
eski çalıştığı yere de dönmek istemiyor pek zaten apar topar gitme sebebi de askere gitmeden önce görüştüğü çok iyi bir firma askerliği önüne koymuştu o olmadan zor dşye
o da yüksek lisansı bırakıp tecili iptal ettirdi koşa koşa gitti :)
geçenlerde bir firma aramış onu dönünce görüşelim diye eski işyeri de arıyor gel diye ama
50 güne kadar ne olur bilinmez
stresine girdi şimdiden.. Hepsi çok güzel işler bulurlar ve sıkıntımız sorunsuz bi şekilde evlenirsiniz inşallah hepiniz şeker kızlarım
trplim cidden az kaldı düğününe de :) bu evlilik telaşı içinde zaman çok daha hızlı geçiçcek
ben de bunalımdayım ya saçımı boyatsam mı diye açtım gözümü yatakta
koyu renkle başladım bakır a ordan da açık sarıya kadar gittim
sanırım çok doğru bi gün değil boyanmak için:)
bu ara kendimi çok bakımsız hissediyorumbakım topici mi açsam kendimi baştan yaratma topici filan :)))))))
Canım az kaldı evet. Onun gelmesi yaklaşıyor ama benim düğün ayı da yaklaşıyor. Şubatta 4 ayımız kalıyor. Nisan-mayıs gibi ev tutulcak ay çok heyecanlı gelsin artık o günler.
Aman diyim boyama bugün saçlarını, boyayacaksan da sarı senin rengin bence. Hem sarı yaparsan mecburen sürekli bakımlı olmak zorundasın çünkü sarı saç makyaj istiyor. Topiğe de gerek kalmaz.
kızlar günaydın bir selam verip kaçıcam askerimin çarşısına topluca kilit vurulmuştu ama komutan bölüğe izin vermiş çarşıda şimdi bende süslendim biraz
bu arada iş konusu açılmış benimki çarşıya çıktığında hellediyor yoksa ben halledicektim ama o yapmış bide yeni mezun ilk işi olucak kısmetse döndükten sonra güzel bir işe girerse bizim düğün işide netlik kazanıcak
hepinize iyi pazarlar yarın ben izinliyim terfi sınavı için 1 günlük yıllık iznimi kullancam iznim aralıkta yenilenicek o yüzden kurumda kalmasın d,iye izin yapyorum
haziranın kaçında olucak canım..
Ben 15 Haziran istiyorum canım ama yemekli olmazsa benim beğendiğim yerler cts günleri yemeksiz almıyor. Daha karar veremedik açıkçası gelsin işe girsin konuşulacak hemen. Belki 1 Haziran'da olabilir.
İnşallah 2 düğünü de görürüz Haziran da :)hayırlısı olsun canım.. bende haziranda olsun istiyorum aslında ailem istemiyor.. haziranda tanışmıştık doğuum günümde haziran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?