Geçen Zaman (%67)
105 gün, 12 saat, 52 dakika, 6 saniye
Kalan Zaman
53 gün, 12 saat, 7 dakika, 54 saniye
Özetle, son 4,622,874 saniye...
Kesin mi bilmiyorum canım ama öyle söylemişler. O günün hava durumuna bağlıymış. Ama 13'ü saat 17:00'de artık asker değil sevdiğim. Sonra uzatmaları oynar belki ama inşallah öyle bir durum olmaz.
Anladım canım kesinleşmesini bekleyeceğiz.Bikaç söylenti var da agustos donemi 158 gün falan diye.Öyle muhabbet geçiyormuşta umarım söylentidir.Hava önemli evet.Umarım şimdiki gibi kar yağışsız ve sissiz olur ozamanda.
söylenti değil gerçek ne yazıkki canım ağustos dönemi 158 gün. biz baştan beri 158 sayıyoruz.Anladım canım kesinleşmesini bekleyeceğiz.Bikaç söylenti var da agustos donemi 158 gün falan diye.Öyle muhabbet geçiyormuşta umarım söylentidir.Hava önemli evet.Umarım şimdiki gibi kar yağışsız ve sissiz olur ozamanda.
Bu arada size bir şey söyleyeceğim kızlar geçen sene askerlik yapmış bir çocuğa bu sene polis kağıt getirmiş. Savaş olacak olursa sizi tekrar askere çağırabiliriz hazırlıklı olun diye. Bu arada çocuk yabancı değil, teyzemin ahbaplarının oğlu. Bir evinde tek çocuğuymuş ve babasını da çok küçük yaşta kaybetmiş. Askerde hiç silah almamış eline bu çocuk. Şimdi bu kağıda itiraz etmeye hazırlanıyorlarmış. Duydum ve kahroldum resmen. Bizimkine söyledim evet öyle bir şey var, biz burdayken savaş çıkarsa hiç dönemeyiz buradan dedi.
Nasıl ya tekrardan çağrılmak mıı? Bırak gitmeyi stresi bile yeter
onu bende duydum ya bir evin tek oğlu olanları alıyolarmış 2 oğlan varsa 1 tanesini alıyolarmş. Saçmalık yaa asıl tek oğlan olanları almamalılar sevgilimde evin tek çocuğu
saçmalık yaa kafalarına göre ceza veriyolar bir yastık yüzünden çarşımı kitlenir..
Aynen öyle kağıt getirmişler çocuğa. Bizde inanamadık ama annesi perişan olmuş şimdiden. Babası da yokmuş zaten, tek çocukmuş bir de yaşı da küçük lise mezunu. Zaten uzun yapmış daha 1 sene önce bitirip gelmiş.
insaşşah erken çıkarlar canım bizim zaten izinden dolayı uzadığı için benim için farkeden bişey yok ama sizler mümkün olduğunca erken kavuşun inş..Agustos donemını dezavantajı oymus zaten.Bana da geçen gün soyledı sevgilim.
Bilmiyorduk bizde.Geçen gün öğrendi söyledi bu durumu.
Kagıt gelene kadar bir sure ara verdik saymaya biz bu yuzden.
Ama kimi komutan oluyormuş insiyatifli 30 günden hesaplıyormus.
Umarım öyle olur ya da umarım bu söylentidir.15inde çıkışımızı yaparız biz.
onu bende duydum ya bir evin tek oğlu olanları alıyolarmış 2 oğlan varsa 1 tanesini alıyolarmş. Saçmalık yaa asıl tek oğlan olanları almamalılar sevgilimde evin tek çocuğu
yaa bunu stres yapmamak lazım senelerdir yapılan bişeymiş bu şimdiye kadar çok şükür böyle bişey olmamış zaten büyük bir savaş durumunda genci yaşlısı kadını erkeği herkes gidecek. Bu da zaten çok olağan dışı bi durum inşallah gerçekleşmez.
Tripliii şu yüzde kaçı bitti kalan saniyeli bir program mı ?Nerden baakabılırım ona?
Bu arada dün 8 pkklı öldürmüş Bingöl İl Jandarma askerleri.
Mehter marşları falan çalınmış, tam bayram havası esmiş falan. Atmosfer süper dedi bizimki arayıp sesleri dinletmek istedi ama ben misafirlikteydim.
Kızlar sizinkilerde aynı durumdamı bilmiyorum ama sevgilimi aşırı derece iş stresi sardıı dönünce işsiz kalmaktan çok korkuyor daha şimdiden sürekli bunu dile getiriyo ve sürekli iş ilanlarına bakmamı istiyor.
Tabi bu durumunda şirketimizin eczacıbaşına satılmış olmasınında büyük bi etkisi var. Dönünce yine aynı yerde devam ederim diyordu ama artık satıldığımız için bu çok çok zor..
Nasıl sakinleştiriceğimi şaşırıyorum artık
Ah canım gideydin ya lavaboya falan dinleseydin...
Yalnız Nasıl bir ruh haline giriyorlar askerde.Normal yaşamlarında korkulacak bir durum bu çok yakınında teröristler öldürülüyor ama askerde olunca nasıl oluyorlar.Hepsinnden Allah razı olsun..
Çok teşekkür ederim sayaç için canımm.Bakar bakar dururum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?