Hahahah inşallah askerlerine kavuşunca bizi unutmaz yarenler.
Düğün davetiyemi buradan paylaşacağım allah nasip kısmet ederse hepiciğinizi bekliyorum. 347. dönem yarenlerine özel masa hazırlatıcam.
Canım kadını itici buluyorum ama nedense en beğendiğim mankenler arasında ne giyse yakıştırıyor hatuntaş. Saç rengi gerçekten çok güzel ama ben doğuştan şanssızım bu konuda bana koyu renk dışında bir renk yakışmıyor tenim pembe beyaz.
Ya bilemedim kiii
düğünde sarıydım ama :/ karasızlıklardayımmm
Bknz
Sagol cnmmmbnmDiyorum ben senin rengin sarı.
sarı olmuş sana canım
2 saattir sevgilimin kpss tercihleriyle uğraşıyorumm tercihleri yapıp gönderdim inşallah atanır ya yoksa depresyona giricek :)
duzelsin biraz o zmn guclensinnsaç konusu açılmış bende bugün tamm saçlarıma takmış durumdaydım :)
nikitam bence senin rengin sarı röfleli çok yakışıyor.
Benim saçım şuan çağla şikelin saçlarına benziyor. saç rengimi çok seviyorum ama saçlarım kısa ve 1 yıldır hiç uzamıyor. üstelik saç boyamaya 16 yaşında başladım ve ayda 1 mutlaka boyatıyorum saçlarım çok azaldı.
toparlansın diye koyu kahve yapıp 1 sene boyamayacağım. çok mutsuzum rengimi çok seviyorum ama yapmak zorundayım
duzelsin biraz o zmn guclensinn
sonra yine donersin rengine
saol tatlim
ins sevgilin yerlesir istedigi yereee
İyi akşamlar kızlarrrr!!!! Dün gelemedim bugün de evde işler vardı... akşam canımın ailesi düğünü konuşmak için gelecekler... sabah haber verdi o andan beri koşturuyorum canım çıktı daha yeni oturdum... dua edin kızlar herkesin istediği ortak bi noktada buluşalım hayırlısıyla güzel geçsin bu akşamcanım da bize hastaneden katılacak artık Şafak 53 Rize
Ayy çok heyecanlı, gelişmeleri an an bekliyoruz. Çayın yanına ne yaptın Hümeyraaaaaa : ) Sana şarkılar türküler gönderdim yoksun diye. Yokluğun belli oluyor.
2007hu huhu nerdesin. Aşağıdaki şarkıyı sana armağan ediyorum. Hadi gari hadi gari sende gel.
[video=youtube;uhO5CkMRXO0]http://www.youtube.com/watch?v=uhO5CkMRXO0[/video]
türkü mü gönderdin kız göremedim onu ben :) evet çok heyecanlı bi o kadar da gergin bi durum... ortak bir payda da buluşuruz inşallah da güzel geçer canım da yok zaten.... kalbura bastı, kabak tatlısı, patates tava, börek salata
türkü mü gönderdin kız göremedim onu ben :) evet çok heyecanlı bi o kadar da gergin bi durum... ortak bir payda da buluşuruz inşallah da güzel geçer canım da yok zaten.... kalbura bastı, kabak tatlısı, patates tava, börek salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?