347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hem de ne taş yani 2 çocuktan sonraa
kıyafetleri saçı makyajı takıları fLn
bu ara takipteyim :)
347.dönem masası ne kaaa harika olur :))))

Son düzenleme:
2 saattir sevgilimin kpss tercihleriyle uğraşıyorumm tercihleri yapıp gönderdim inşallah atanır ya yoksa depresyona giricek :)

saç konusu açılmış bende bugün tamm saçlarıma takmış durumdaydım :)
nikitam bence senin rengin sarı röfleli çok yakışıyor.
Benim saçım şuan çağla şikelin saçlarına benziyor. saç rengimi çok seviyorum ama saçlarım kısa ve 1 yıldır hiç uzamıyor. üstelik saç boyamaya 16 yaşında başladım ve ayda 1 mutlaka boyatıyorum saçlarım çok azaldı.
toparlansın diye koyu kahve yapıp 1 sene boyamayacağım. çok mutsuzum rengimi çok seviyorum ama yapmak zorundayım

duzelsin biraz o zmn guclensinn
sonra yine donersin rengine
saol tatlim
ins sevgilin yerlesir istedigi yereee

İyi akşamlar kızlarrrr!!!! Dün gelemedim bugün de evde işler vardı... akşam canımın ailesi düğünü konuşmak için gelecekler... sabah haber verdi o andan beri koşturuyorum canım çıktı daha yeni oturdum... dua edin kızlar herkesin istediği ortak bi noktada buluşalım hayırlısıyla güzel geçsin bu akşam canım da bize hastaneden katılacak artık Şafak 53 Rize

Ayy çok heyecanlı, gelişmeleri an an bekliyoruz. Çayın yanına ne yaptın Hümeyraaaaaa : ) Sana şarkılar türküler gönderdim yoksun diye. Yokluğun belli oluyor.

Puknasssssssss mesajları beğeniyorsunda niye birşeyler yazmıyorsun kuzucum klavyen mi bozuldu

Ayy çok heyecanlı, gelişmeleri an an bekliyoruz. Çayın yanına ne yaptın Hümeyraaaaaa : ) Sana şarkılar türküler gönderdim yoksun diye. Yokluğun belli oluyor.

türkü mü gönderdin kız göremedim onu ben :) evet çok heyecanlı bi o kadar da gergin bi durum... ortak bir payda da buluşuruz inşallah da güzel geçer canım da yok zaten.... kalbura bastı, kabak tatlısı, patates tava, börek salata

Yanına çay yerine papatya çayı ver. Hepsi sakinleşsin

Kalbura bastı olsada yesek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…