347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Vayy kendisinin belirlemesi çok iyimiş. Bizde öyle birşey yok. Birde birşey var herkesin bir can dostu varmış onunla aynı gün çarşıya çıkmak zorundaymış.

Evet sevgilimde hep aynı kişiyle çıkıyor çarşıya

Reklamın iyisi kötüsü yoktur. Başbakan Erdoğan Muhteşem Yüzyılı eleştirdikten sonra artık izlemeyen kalmaz

Uzun zamandır, haberleri izlemiyordum şu an izliyorum, diyecek birşey bulamıyorum. Rusya'da alkollü araç kullanana bile 24 yıl hapis vermek için çalışma yapıyorlar. Bizim ülkemizde kız sevgilisini bırakınca çocuk rahat rahat gidiyor üniversitede kızı vuruyor. Bu nasıl iştir ya.

Ben daha önce bu ülke kıyaslama muhabbetini çok yaptım. Fırsat olsa terk ederim ülkeyi o derece.
Tamam her ülkenin kendine göre iyi ve kötü durumları var. Fakat bir ülke gelişeceğine bu kadar mı geriye gider ? Kafam almıyor yani...

Mercii alışverişte misin yoksa Ne aldın ne aldın ?

yok tatlım ya dedemin hac mevludu vardı bugun ona gittim sabahtan anca dönebildik geriye. çeyiz alışverişime haftaya devam edicem ilk durağım da english home olcak galiba

Son düzenleme:
yok tatlım ya dedemin hac mevludu vardı bugun ona gittim sabahtan anca dönebildik geriye. çeyiz alışverişime haftaya devam edicem ilk durağım da english home olcak galiba

Allah kabul etsin canım Aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan. Ben nevresimleri taç ve days in colours'dan almıştım. Renkleri bile solmadı memnun kaldım. Bizim evde ilk bozulan eşya elektrik süpürgesi olmuştu onuda eşim banyoyu süpürmüş su kaçmış motoru yanmış

off kızlar evde bi başına olmak ne zormuş. aramızda evli olanları şimdi anlıyorum.
Ailem uzakta sevgilim uzakta elimi telefona uzatsam aşkımın sesini duyamıyorum içim darlandı

benim nevresimlerim de hep taç canım bikaç tane de başka markalardan aldım misafire falan kullanırım diye. english home dan hem kendime o geyikli battaniyelerden alcam, hemde kayınvalideme doğum günü hediyesi bişeyler alcam

Ben tacın bir tek banyo halısından memnun kalmadım hemde hiç.

Bu klipteki hikaye beni çok duygulandırıyor :)

[video=youtube;Ahha3Cqe_fk]http://www.youtube.com/watch?v=Ahha3Cqe_fk&feature=related[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…