aynen öyle canım. ben dayanamıyorum seni arkamda bırakıp tekrar o askeriyeye girmeye gelme lütfen beni düşün biraz dedi
sevgilimle 6 yılı doldurduk aöf bitirdi diplomayı aldı askerlik şubesine başvurusunu yaptı Allahtan bir mani çıkmazsa 347.dönem asker olucak inş sağ salim gidip dönerler hayırlı yerlere çıkar askerliği şimdiden hüznü çöktüü Allahım onlarında bizlerinde yardımcısı olsun...
Kızlar şu ben bilmem eşim bilir yarışması varya. Acaba diyorum eşim askerden gelince ona mı katılsak araba için değilde hatıra olarak kalsın diyeÇok eğlenceli görünüyor.
Şu eşi yapamayınca kızan kadınlar varya onlara sinir oluyorum.
ayy bizde düşünüyoruz dönünce ona katılmayı ya çok güzel bi hatıra olur bence çok da eğlencelibide karşı tarafın gerçek yüzünü görüyosun ben bazen bu adam bu kadınla nasıl evlenmiş yaa diyorum
Şimdiden başvursak 2 aydan önce çıkar mı acaba. Eşime askerden önce dedim katılalım mı diye hayır olmaz dedi. Geçen o yarışmayı izlerken aradı dedim katılalım mı tamam dedi. Askerlik insanı değiştiriyor
Şimdiden başvursak 2 aydan önce çıkar mı acaba. Eşime askerden önce dedim katılalım mı diye hayır olmaz dedi. Geçen o yarışmayı izlerken aradı dedim katılalım mı tamam dedi. Askerlik insanı değiştiriyor
Tatlılarımı yaptım ohhh mis oldu hepsi
yarın gelin kızlar güne yeriz birlikte
Sevgilimin de 24-4 nöbeti var
benmkininde 2-4 nöeti varmıs
Karacıların ne güzel 2 saat nöbetleri bizimkilerin 4 saat günde 2 kereden toplam 8 saat nöbet tutuyor
karacı değil canım havacı.ama sabah 7 aksam 9 calısıyor.sonrada nöbete gidiyor.valla sivil hayatta daha az calısıyordu
Bi denizcilerin şu nöbet saati gıcık
seninki muhafız birliğindemi canım.onlar cok nöbet tutarlarmıs.3e ayrılıyormus muhafız birliği,hazır kıta ve hizmet birliği diye.
Tatlılarımı yaptım ohhh mis oldu hepsi
yarın gelin kızlar güne yeriz birlikte
Sevgilimin de 24-4 nöbeti var
Ohh ohh yemiş kadar olduk. Tuzlulardan ne vardı
Tuzlu işine ben karışmam ben tatlıcıyım
Ben de tatlıların yemesini tuzluluların yapmasını seviyorum
aynen öyle canım. ben dayanamıyorum seni arkamda bırakıp tekrar o askeriyeye girmeye gelme lütfen beni düşün biraz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?