347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen öyle canım. ben dayanamıyorum seni arkamda bırakıp tekrar o askeriyeye girmeye gelme lütfen beni düşün biraz dedi

Kızlar şu ben bilmem eşim bilir yarışması varya. Acaba diyorum eşim askerden gelince ona mı katılsak araba için değilde hatıra olarak kalsın diye Çok eğlenceli görünüyor.

Şu eşi yapamayınca kızan kadınlar varya onlara sinir oluyorum.

canım Allah güzel rahat askerlik versin çabucak da kavuşun inşallah..Allahım tüm askerimizi polisimizi korusun hepsi Allaha emanet..sana sormak istediğim sevdiceğin kısa dönem sanırım peki aöfde 4yılıkmı okudu yoksa 2yıllıktan sonra tamamlama durumu filan mı oldu

ayy bizde düşünüyoruz dönünce ona katılmayı ya çok güzel bi hatıra olur bence çok da eğlenceli bide karşı tarafın gerçek yüzünü görüyosun ben bazen bu adam bu kadınla nasıl evlenmiş yaa diyorum

Şimdiden başvursak 2 aydan önce çıkar mı acaba. Eşime askerden önce dedim katılalım mı diye hayır olmaz dedi. Geçen o yarışmayı izlerken aradı dedim katılalım mı tamam dedi. Askerlik insanı değiştiriyor

evet evet bende söylüyorum tamam dedi ama tabi gelince karar değiştirmez umarım :)

ooo hep beraber gidelim ozaman bizimkiler gelinceee

kızlar ben bu akşam biraz erken kaçıyorum pek halim yok inşallah hastalanmam öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr

Tatlılarımı yaptım ohhh mis oldu hepsi
yarın gelin kızlar güne yeriz birlikte
Sevgilimin de 24-4 nöbeti var

seninki muhafız birliğindemi canım.onlar cok nöbet tutarlarmıs.3e ayrılıyormus muhafız birliği,hazır kıta ve hizmet birliği diye.

Muhafız canım ama muhafızlık ve ordaki tüm işler dahil herşeyi yapıyor

Ben de tatlıların yemesini tuzluluların yapmasını seviyorum

Tuzlu da seviyorum yapmayı fakat tatlıya şekil vermek süslemek acayip hoşuma gidiyor. Sevgilimin de arası yok tatlıyla yapınca bi tane tadıyor gerisi bana kalıyor

iyi akşamlar kızlar gezdim geldim eve yeni girdim :)))) benmki çarşıdan askeriyeye dönünce bende dışarıya çıktım iyide oldu

kilebek bu arada buluşmana çok sevindim canım siz aynı şehirdemisiniz

aynen öyle canım. ben dayanamıyorum seni arkamda bırakıp tekrar o askeriyeye girmeye gelme lütfen beni düşün biraz dedi

canım benmkide ayrılık sahnesi yüzünden istemiyor illla istemiyor gelme diyor gelirken yoluda merak ediyor yolda başına bir iş gelir diyor benim çarşıya çıkıp çıkmıcağım bellli değil diyor üzülüyorum o yüzden gidemicem

içi kaldırmıyormuş bugün zten ne yapayım kaçayyımmı napam yani dayanamıyorum sen giderken çok koyuyor dedi isyan etti bende tamam üzülme dedim gitmicem malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…