alışkın değilim ben senin böyle duygusal konuşmana sen hep şen şakrak konuş
eve geldim ya gene zor gelmeye başladı günler
ayyy kızlar 2gündür girmedim sayfalar ne ilerlemiş.oku oku bitmiyor yarım saat oldu nerdeyse okuyorum
bu arada bugun sevdiceğimle buluştummm kızlarrkeyfim o kadar yerine geldiki bugun.tabi ayrılış anını söylemiyorum bile.geride bırakıp gelmek cok kötü oluyor yalnız ne kadar cok zayıflamıs yaa uzun zaman sonra görünce daha cok fark ediliyor :26::26:
ayyy kızlar 2gündür girmedim sayfalar ne ilerlemiş.oku oku bitmiyor yarım saat oldu nerdeyse okuyorum
bu arada bugun sevdiceğimle buluştummm kızlarrkeyfim o kadar yerine geldiki bugun.tabi ayrılış anını söylemiyorum bile.geride bırakıp gelmek cok kötü oluyor yalnız ne kadar cok zayıflamıs yaa uzun zaman sonra görünce daha cok fark ediliyor :26::26:
Anlat anlatt daha da anlarBen buluşma anlarını okumayı çok seviyorum uzun uzun anlat
ayrılışını değil de kavuşmanızı anlat sen. bende dayanamıcam 1 -2 haftaya gitcem yanına galiba
Kızlar benim askerim gibi saat 20.30 da uyuyan var mı? 8 de aradı ben uyumaya gidiyorum dedi, dedim bu saatte mi uyayacaksın. Diyoki uyumayım ne yapayım.
Kızlar benim askerim gibi saat 20.30 da uyuyan var mı? 8 de aradı ben uyumaya gidiyorum dedi, dedim bu saatte mi uyayacaksın. Diyoki uyumayım ne yapayım.
Mercii imkanın varsa git. Hani siz demiştiniz ya gitmek mi daha iyi gitmemek mi bilemiyoruz diye. Dönünceki bunalıma rağmen gitmek daha iyi.
Mercii imkanın varsa git. Hani siz demiştiniz ya gitmek mi daha iyi gitmemek mi bilemiyoruz diye. Dönünceki bunalıma rağmen gitmek daha iyi.
gidicem zaten dayanamıcam canım ya çok özledim burnumda tutuyo onu görmeden bi 50 gün daha geçircek gücüm kalmadı ama en azından aralık 15 ine kadar sabrediyim son 1 ay kala son kez giderim diyorum
canım zaten saat 10da yoklama ve yat emri cıkıyor.yapacak işi yoksa ne yapacakki uyuyayacak.zaman nasıl gececk yoksa
bencede git derim cnm.tamam dönüşte üzüleceksin ama onu yanında gecirdiğin zamanların keyfini düşün
Bizimkinin içtiması 9 da oda yatak içtiması olduğu için yatakta alıyorlar içtimayı. Gece nöbeti var. O uyuyunca ben kendimi yalnız hissediyorum. Çünkü ben sabah onun uyandığı saatte kalkıp işe gidiyorum. O sabah gözünü açtığında benimde uyandığımı biliyor ama ben akşam otururken onun uyuduğunu bilince neşem kaçıyorBencilim dimi
evet canım ya hatta diyorum ki bi gece önceden gidiyim orda otelde kalıyım sabah odanın kapısının çalınmasına uyanıyımm
nişanlım aradı az önce fikrimi ona da söyledim ama şiddetle karşı çıktı maalesefbunların acısını gelince cıkart o zaman
valla canım kulağa cok hos geliyor bu fikir
nişanlım aradı az önce fikrimi ona da söyledim ama şiddetle karşı çıktı maalesef
Sebep neymiş. Yine ayrılık olacak diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?