347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben geldimmmm Düğün tarihi için iki seçenek konuşuldu ya 18-19 mayıs yada 25-26 mayıs... ikisi de benim istediğim tarihler... çok şükür güzel bi şekilde oldu tüm konuşma canımın olmaması üzücüydü tabi an bean konuşmları kendisine ilettim tabi sen neyi istiyorsan öyle olsun dedi hep canım benim
SON 52
Ordu'nun dereleri
Aksa yukarı aksa
Vermem seni ellere
Ordu üstüme kalksa
 

çok sevindim canım.. hadi hayırlısı olsunn
 

Hayırlı olsun canım
Darısı başımıza
 
Hayırlı olsun canım
Darısı başımıza

teşekkürler canım evet inşallah hepiniz mutlu mutlu kavuşursunuz


ay canım hiç bilmiyorum sevgilim diyor 16 sında mı çıkıcam 17 sinde mi bilmiyoruz.. yoksa sen düğün için olanımı diyorsun :=)

hayır asker şafağını diyorum benimki 17si sabah
 
Gunaydın kızlar.
Çabbucakk geçen ve sorunlardan uzak bir hafta olsun hepimiz için.
 
gunaydın kızlarrr safak 49 bıttı artık 50lerrr.... bende napıcam bılemedım ama canıma tak ederse onu dınlemem suprız yapar gıderım yıne ama sımdılık dayanmaya calısıcam
ayyy canım cok sevındım ya darısı bızım basımıza artıkk
 
kızlarrr ben geldimm özledim sohbetinizi hiç fırsat bulamadım bugün 50 yim :))) hyrlısıyla bitio askerlikkkkkk
 

süpermiş 2007hu hyrlısı olsun bizde mayıs haziran istiodukta yer kalmamış nikah salonunda eylüle sarkmazsa iyidir:))))
 
Kızlar Markafoniye Lacoste gelmiiişşşşşşşş.İndirim çekide var 20 tl ayın 30 una kadar.
Benim fanatik bursalıya almak isteyipte mağaza da 240 lira olunca alamadığım yeşil uzun kollu polo aldım.120 liraya geldi.
Asker dönüş hediyesi olucak.Deliricek mutluluktan eminim.Bende pek mutlu oldum.Yarı fiyatına geldi.Karlı bir alışveriş oldu
Bitanecik oğluşum yeğenime de kırmızı şimşek mcqueenli tulum aldım yılbaşında götürücem bebeme.
 
Günaydın şekerler sonunda 50'lerde bitti. Şafak 49.

Bu arada kavuşanlara çok özeniyorum ya bizim öyle bir imkanımız yok maalesef. Burnumda tütüyor kokusu. Acayip özledim. Daha yazarken gözlerim doluyor. Bizim ki 106 kilodan 94'e düştü bu arada bayağı kilo vermiş ama zaten göstermiyordu boy 2 metre olunca şimdi çok belli olur zayıfladığı.

Ben bilmem eşim bilir yarışmasına da biz başvuru yaptık sanıyorum 2 ay oluyor, daha ses yok. Çok başvuru varmış zaten. Fakat o yarışmaya güvenmiyorum ben çok fazla, kast ajanslardan seçildiği söyleniyor yarışmacıların. Bir keresinde vücut çalışmış bir kız vardı izleyenler hatırlar belki siyah saçlı kırpmaları olan bir kız, yanındaki çocukta çok sivri bir tipti. Maymun gibi ordan oraya atlıyordu. Arabanın tepesine çıkmalar falan, son derece salak ve şımarıktı. Ben o çifti daha sonra fear factor'de başka eşlerle katılmış olarak gördüm. Hatta kardeşimde görmüş şaşırmış. Sonra gaztelere falan çıktı. İnandırıcılığını yitirdi gözümde ve yarışmadan soğudum.


seninki muhafız birliğindemi canım.onlar cok nöbet tutarlarmıs.3e ayrılıyormus muhafız birliği,hazır kıta ve hizmet birliği diye.

Bizim ki hazır kıta işte canım ve burda nöbetten falan dem vuruluyor ya bir de bizi düşünün. Akşam 18:00'dan sabah 06:00'ya kadar 12 saat üzerinde çelik yelek, silahla ayakta nöbet tutuyor ve Bingöl gibi bir yerde. Soğuktan elleri donuyor. Hallerine şükretsin burda buluşup, görüşebilenler. Arada sırada da olsa çarşıya çıkanlar, kameradan birbirinin yüzlerini görme mutluluğuna erişebilenler. Biz de çarşı yok, bir şey yok. Biz aylardır yüzlerine, kokularına hasretiz.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…