Ben geldimmmmDüğün tarihi için iki seçenek konuşuldu ya 18-19 mayıs yada 25-26 mayıs... ikisi de benim istediğim tarihler... çok şükür güzel bi şekilde oldu tüm konuşma canımın olmaması üzücüydü tabi an bean konuşmları kendisine ilettim tabi sen neyi istiyorsan öyle olsun dedi hep canım benim SON 52
Ordu'nun dereleri
Aksa yukarı aksa
Vermem seni ellere
Ordu üstüme kalksa
çok sevindim canım.. hadi hayırlısı olsunn
Sağol canım darısı başınaşafak kaç şafak
Ben geldimmmmDüğün tarihi için iki seçenek konuşuldu ya 18-19 mayıs yada 25-26 mayıs... ikisi de benim istediğim tarihler... çok şükür güzel bi şekilde oldu tüm konuşma canımın olmaması üzücüydü tabi an bean konuşmları kendisine ilettim tabi sen neyi istiyorsan öyle olsun dedi hep canım benim SON 52
Ordu'nun dereleri
Aksa yukarı aksa
Vermem seni ellere
Ordu üstüme kalksa
Hayırlı olsun canım
Darısı başımıza
ay canım hiç bilmiyorum sevgilim diyor 16 sında mı çıkıcam 17 sinde mi bilmiyoruz.. yoksa sen düğün için olanımı diyorsun :=)
teşekkürler canım evet inşallah hepiniz mutlu mutlu kavuşursunuz
hayır asker şafağını diyorum benimki 17si sabah
bunun kaldığı yere güvenmiyoruz açıkcası.. aslında 16 da çıkması gerek 2 gün yol izni olmalı
Hımmm valla benimki de 16sı gecesi serbestmiş de güvenlik nedeniyle 17 sabahmış millet 14ü sabah çıkıyor nasıl oluyor anlamıyorum
aman gelsin de.. biz bilet aldık 16sına ama yarın öğrencem dedi bileti değişicez artık 17 olursa
bende napıcam bılemedım ama canıma tak ederse onu dınlemem suprız yapar gıderım yıne ama sımdılık dayanmaya calısıcamiyi akşamlar kızlar gezdim geldim eve yeni girdim :)))) benmki çarşıdan askeriyeye dönünce bende dışarıya çıktım iyide oldu
kilebek bu arada buluşmana çok sevindim canım siz aynı şehirdemisiniz
canım benmkide ayrılık sahnesi yüzünden istemiyor illla istemiyor gelme diyor gelirken yoluda merak ediyor yolda başına bir iş gelir diyor benim çarşıya çıkıp çıkmıcağım bellli değil diyor üzülüyorum o yüzden gidemicem
içi kaldırmıyormuş bugün zten ne yapayım kaçayyımmı napam yani dayanamıyorum sen giderken çok
koyuyor dedi isyan etti bende tamam üzülme dedim gitmicem malesef
ayyy canım cok sevındım ya darısı bızım basımıza artıkkBen geldimmmmDüğün tarihi için iki seçenek konuşuldu ya 18-19 mayıs yada 25-26 mayıs... ikisi de benim istediğim tarihler... çok şükür güzel bi şekilde oldu tüm konuşma canımın olmaması üzücüydü tabi an bean konuşmları kendisine ilettim tabi sen neyi istiyorsan öyle olsun dedi hep canım benim SON 52
Ordu'nun dereleri
Aksa yukarı aksa
Vermem seni ellere
Ordu üstüme kalksa
gunaydın kızlarrr safak 49 bıttı artık 50lerrr....
bende napıcam bılemedım ama canıma tak ederse onu dınlemem suprız yapar gıderım yıne ama sımdılık dayanmaya calısıcam
ayyy canım cok sevındım ya darısı bızım basımıza artıkk
seninki muhafız birliğindemi canım.onlar cok nöbet tutarlarmıs.3e ayrılıyormus muhafız birliği,hazır kıta ve hizmet birliği diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?