gözünaydın canım çok sevindim..
Tripliiii ya ben bu şafak sayacından kopyala yapıştır yapamıyorum yarısı geliyor yarısı gelmiyor sen nasıl yaptın????
Tarayıp kopyala yapıştır yapıyorum bende canım ama çok hızlı yapmalısın sanırım. Çünkü saniyeler atıyor ya ordan o yüzden saniye kısmını alamıyorsun. Ben geçen sefer almıştım ama şimdi denedim olmuyor. Sende saniyesiz al.
Anladım cnım tamam deniyorum hemen... sık kullananlara ekledim bazen açıp sadece bakıyorum öle onun geçmesi hoşuma gidiyor.. çok teşekkürler sen buldun getirdin onu
Kızlar benim askerim gibi saat 20.30 da uyuyan var mı? 8 de aradı ben uyumaya gidiyorum dedi, dedim bu saatte mi uyayacaksın. Diyoki uyumayım ne yapayım.
Ben zaten tesettürlüyüm canım... erkek yanında oynama gib bişeyim yok o yüzden bayan bayana istiyorum.. nişanlım da aynı benim gibi düşünüyor..
Bu benim beğendiğim. Pronovias Urban modeli... Ya alacağım ya diktireceğim. Çünkü buna takığım.
Eki Görüntüle 561083
Bu da Enzoani Dekota modeli.
Eki Görüntüle 561086
2012 yılına ait bir gelinlik. Enzoani 2013 yılında çok daha güzellerini getiriyor ama kataloğunda gördüm, bekleyeceğim. Tabi fiyatlar 5-6 milyardan başlıyor. Sanıyorum Vakko 8 milyar fiyat verir bana ve bende diktirmek mecburiyetinde kalırım. Tabi Enzoani'de Vakko'nun getirdiği Pronovias Urban modeline yüksek fiyat verirse...
Urban'la Dekota çok benziyor fakat Dekota'nın eteklerinin ucundaki dantel detayı çok fazla geldi gözümüze. Ve Urban'da balık modelin aşağı doğru kabarma olayı daha yumuşak. Dekota'da çizgi oluşturuyor eteğinin açıldığı kısım. Enzoani'de Dekota modelin siyahı vardı onu bizzat yakından gördüm.
kızlarrr penolepe mi daha iyi yoksa othello mu daha iyi ?
bu arada mide bulantısını ne gecirir kızlar cokkkkkkkk kötüyüm bugun valla
kızlarrr penolepe mi daha iyi yoksa othello mu daha iyi ?
bu arada mide bulantısını ne gecirir kızlar cokkkkkkkk kötüyüm bugun valla
daha öncede koymuştun canım ve çok beğenmiştim.. ama fiyatı epey pahalı... çok da güzel
Canım Penelope'de Othello da aynı yerden çıkıyor zaten. İkiside çok güzel. Penelope kulanmadım ama kulanıcı yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun. Othello kullanıyoruz ve memnunuz genelde kullananlarda memnun. Hangisini tercih edersen et kısacası ikisi de aynı.
Mide bulantısı için ise uzun yolculuğa çıkarken alınan bir bulantı ilacı vardı ismini unuttum araştırıp yazmam lazım sana o geçirebilir. Geçmiş olsun..
emedor diye ilaç var canm o iyi geliyo bitek ama onu biliyorum ben çok geçmiş olsun:26:
sağol canım en azından kafamda bir fikir olsun.tamam aklına gelirse yaz bakayım o ilaca.
sağol canım olmadı onu gidip alayım ben yaaa.
Canım Aldebaran yazmış zaten ilacın ismini bende ondan bahsediyordum. En iyisi o. Ya da evde zencefil varsa zencefil çayı da yapabilirsin. O da doğal çok etkili bir yöntem hatta mide bulantısına en iyi gelen şeylerden biri ama zencefilin tazesinin tadı pek güzel olmuyor.
Triplii gelinlik çok güzel canım bu modelleri bende çok seviyorum. eminim sana çok yakışacaktır
Canım Penelope'de Othello da aynı yerden çıkıyor zaten. İkiside çok güzel. Penelope kulanmadım ama kulanıcı yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun. Othello kullanıyoruz ve memnunuz genelde kullananlarda memnun. Hangisini tercih edersen et kısacası ikisi de aynı.
Mide bulantısı için ise uzun yolculuğa çıkarken alınan bir bulantı ilacı vardı ismini unuttum araştırıp yazmam lazım sana o geçirebilir. Geçmiş olsun.
Canım evet gelinliğim ilk paylaştığım olacak muhtemelen hatta o olacak diyeyim sana. O olması için elimden geleni yapacağım çünkü bugüne kadar beğendiğim en güzel gelinlik. Hani benim hayalerimin gelinliği öyle diyeyim sana. Olmadı Amerika'dan getirteceğim, ya da diktireceğim ama o olacak. Fiyat konusuna gelince dantel girince devreye fiyat artıyor maalesef. Bana da yüksek geldi ama 2013 yüksek gelecekmiş bunu söylediler. Olmadı izmir'de Sister'S diye bir yer var oraya diktireceğim. Facebook'tan Sister'S Wedding yazarak bakabilirsiniz gerçekten gelinlikleri çok kaliteli ve çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?