347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu benim beğendiğim. Pronovias Urban modeli... Ya alacağım ya diktireceğim. Çünkü buna takığım.

Bu da Enzoani Dekota modeli.

2012 yılına ait bir gelinlik. Enzoani 2013 yılında çok daha güzellerini getiriyor ama kataloğunda gördüm, bekleyeceğim. Tabi fiyatlar 5-6 milyardan başlıyor. Sanıyorum Vakko 8 milyar fiyat verir bana ve bende diktirmek mecburiyetinde kalırım. Tabi Enzoani'de Vakko'nun getirdiği Pronovias Urban modeline yüksek fiyat verirse...

Urban'la Dekota çok benziyor fakat Dekota'nın eteklerinin ucundaki dantel detayı çok fazla geldi gözümüze. Ve Urban'da balık modelin aşağı doğru kabarma olayı daha yumuşak. Dekota'da çizgi oluşturuyor eteğinin açıldığı kısım. Enzoani'de Dekota modelin siyahı vardı onu bizzat yakından gördüm.

Son düzenleme:
Tripliiii ya ben bu şafak sayacından kopyala yapıştır yapamıyorum yarısı geliyor yarısı gelmiyor sen nasıl yaptın????

Tarayıp kopyala yapıştır yapıyorum bende canım ama çok hızlı yapmalısın sanırım. Çünkü saniyeler atıyor ya ordan o yüzden saniye kısmını alamıyorsun. Ben geçen sefer almıştım ama şimdi denedim olmuyor. Sende saniyesiz al.

Anladım cnım tamam deniyorum hemen... sık kullananlara ekledim bazen açıp sadece bakıyorum öle onun geçmesi hoşuma gidiyor.. çok teşekkürler sen buldun getirdin onu

Anladım cnım tamam deniyorum hemen... sık kullananlara ekledim bazen açıp sadece bakıyorum öle onun geçmesi hoşuma gidiyor.. çok teşekkürler sen buldun getirdin onu

Rica canım benim. Ben çok sık bakmıyorum 5 günde bir falan çünkü geçen zaman bölümü anca o kadar bir zamanda değişiyor. Şaka maka %70 bitti ve kalan sadece 7 haftacık. Cık diyorum çünkü azıcık kaldı.

selam kızlar nasılsınız arada girip bakıyorum öyle ama çok okuyamıyorum dersten fırsat bulamıyorum ben şafağı şimdilik 31 sayacağım bursa dönüşü eşimi evci çıkarmayı planlıyorum iki gün çok özledim ondan sonrada 18 günü kalmış olur inşallah

kızlarrr penolepe mi daha iyi yoksa othello mu daha iyi ?

bu arada mide bulantısını ne gecirir kızlar cokkkkkkkk kötüyüm bugun valla

daha öncede koymuştun canım ve çok beğenmiştim.. ama fiyatı epey pahalı... çok da güzel

kızlarrr penolepe mi daha iyi yoksa othello mu daha iyi ?

bu arada mide bulantısını ne gecirir kızlar cokkkkkkkk kötüyüm bugun valla

Canım Penelope'de Othello da aynı yerden çıkıyor zaten. İkiside çok güzel. Penelope kulanmadım ama kulanıcı yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun. Othello kullanıyoruz ve memnunuz genelde kullananlarda memnun. Hangisini tercih edersen et kısacası ikisi de aynı.

Mide bulantısı için ise uzun yolculuğa çıkarken alınan bir bulantı ilacı vardı ismini unuttum araştırıp yazmam lazım sana o geçirebilir. Geçmiş olsun.

daha öncede koymuştun canım ve çok beğenmiştim.. ama fiyatı epey pahalı... çok da güzel

Canım evet gelinliğim ilk paylaştığım olacak muhtemelen hatta o olacak diyeyim sana. O olması için elimden geleni yapacağım çünkü bugüne kadar beğendiğim en güzel gelinlik. Hani benim hayalerimin gelinliği öyle diyeyim sana. Olmadı Amerika'dan getirteceğim, ya da diktireceğim ama o olacak. Fiyat konusuna gelince dantel girince devreye fiyat artıyor maalesef. Bana da yüksek geldi ama 2013 yüksek gelecekmiş bunu söylediler. Olmadı izmir'de Sister'S diye bir yer var oraya diktireceğim. Facebook'tan Sister'S Wedding yazarak bakabilirsiniz gerçekten gelinlikleri çok kaliteli ve çok güzel.

Son düzenleme:

sağol canım en azından kafamda bir fikir olsun.tamam aklına gelirse yaz bakayım o ilaca.

emedor diye ilaç var canm o iyi geliyo bitek ama onu biliyorum ben çok geçmiş olsun:26:

sağol canım olmadı onu gidip alayım ben yaaa.

sağol canım en azından kafamda bir fikir olsun.tamam aklına gelirse yaz bakayım o ilaca.

sağol canım olmadı onu gidip alayım ben yaaa.

Canım Aldebaran yazmış zaten ilacın ismini bende ondan bahsediyordum. En iyisi o. Ya da evde zencefil varsa zencefil çayı da yapabilirsin. O da doğal çok etkili bir yöntem hatta mide bulantısına en iyi gelen şeylerden biri ama zencefilin tazesinin tadı pek güzel olmuyor.

zencefilmi ilk kez duydum.bi bakayım varsa yoksa mecburen ilac alırım artık.cok sağolun

Triplii gelinlik çok güzel canım bu modelleri bende çok seviyorum. eminim sana çok yakışacaktır

Triplii gelinlik çok güzel canım bu modelleri bende çok seviyorum. eminim sana çok yakışacaktır

Canım teşekkür ediyorum. İnşallah ilk paylaştığım olacak diğeri benzeri diye paylaştım ama bulmam çok zor olmayacak anladığım kadarıyla ilkinden çünkü 2013 gelinlikleri hep balık ve dantel çalışılmış. Kilolu olanlara ise prenses modelleri.

Aklımda şimdi Sister'Sla görüşmek var. 2 hafta sonra yılık iznimde orayla görüşeceğim. Yarın da Vakko arayacak müsait olurlarsa onlarla görüşeceğim ve caaaanım gelinliğim için fiyat alacağım. Tabi daha ellerinde olmayan gelinliğe fiyat verebilirlerse...

Kızlar bu arada yaza düğünü olup Pronovias marka gelinlik alacaklar şimdiden görüşmelere başlamanız gerekiyormuş çünkü en geç 4 ay önceden Vakko'dan istetiyorsunuz, gelmesi zaman alıyor. Ben bugün gittiğimde düğün tarihimi sordular daha almadığımızı ama haziranda olacağını söyledim. İyi yapmışsınız şimdiden bakmanız gerekiyor zaten ona göre daha gelecek dedi. Tabi istediğiniz model ellerinde varsa şanslısınız. Bu arada şunu da öğrendim eğer ki bir önceki sezonların gelinliklerine bakarsanız daha uyguna alma şansınız var ama evleneceğiniz sezonun gelinliklerini alırsanız olukça uçuk rakamlar çıkartıyorlar.

1 kez giyiceksin zaten cenım... gönlünün istediğini yaptır.. bende tül ve dantel seviyorum.. birde köşe takımı paylaşmıştın onları çok beğendim.. sen ona uygun yemek odası takımı buldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…