347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Son düzenleme:

tripliiicim ya ( off bıtse şu günlerde rahatlasak bugun milyon defa aradım napıosun die adam artık bıktı iyim demekten ya senin yazdıklarnda beni çok etkiled allaha emanet olsunlar sagsalım gelsınler başka ne isteriz ki her yer iice karıştı daha dün aklımdan geçıodu mardinde bsy olmuo die ulan telepati gücümle çektim resmen kafayı yememek elde değilki bi gelsin ayaklarnı öpücem vallahi...

Evet en güzeli gidip denemek üstünde görmek.
Çok kararsız değilim ama bir şey alacağım zaman gördüğüm an bu benim olmalı dersem olur. Yoksa hayatta karar veremem ben. O yüzden gidip deneyeceğim ve beni çağıran gelinliği alacağım

chelzy hangimz pimpirik değiliz ki senaryo dersen bende alasını yazıyorum yok yok bence biz doğu yarenleri hepimiz kafayı yedik hyrlısı olsun biz onları sağsalim inş. görücez de onlar bizi göremicek bi bakıcaklar hatunlar var ama kafalar uçmuş:))))

sedulu cnm takip edmedim konuyu gelinlik mi alıyorsun ayyy çok sevndm allah gönlüne göre versin ama evet denemelisin resimdekiler gibi durmuo

sedulu cnm takip edmedim konuyu gelinlik mi alıyorsun ayyy çok sevndm allah gönlüne göre versin ama evet denemelisin resimdekiler gibi durmuo

Almak değilde araştırma içindeyim canım Triplii bakıyor bu sıra
Benimde sonbahara doğru olacak düğünüm o yüzden şimdiden bakıyorum modellere

Almak değilde araştırma içindeyim canım Triplii bakıyor bu sıra
Benimde sonbahara doğru olacak düğünüm o yüzden şimdiden bakıyorum modellere

bnmde nasipse yer bulursak eger haziranda olcak da henüz hç bsye bakmadım nişanlım gelsin onunla zevkle bakmak istiyorum :))))

Tripliii koyduğun fotolardan 16 ve 17. benim favorim
Hayalimde hep bu tarz gelinlik var ve uzun süredir bu gelinlikte gözüm

Canım koyduğum fotolar hep 3'lü. Önden arkadan yakından görüntüsü var. Ordaki bir sıra hep aynı gelinliğin farklı açılardan görüntüleri.

Canım benim vücut tipime ne giyersem uyuyor açıkçası o yüzden ben rahatça paylaşıyorum. Fiziğim müsait olduğu için. Tabi yinede denemekte fayda var.

Randevu aldın dimi vakko dan

Canım ben Urban'ı istiyorum ya resmini attım faceten biraz önce baktı bizimki, alıyoruz onu dedi. 10 Aralık'ta kayınvalidemi de alıyoruz gerekirse başka şeylerden kısacağız ama istediğim olacak.

Son düzenleme:
Canım ben Urban'ı istiyorum ya resmini attım faceten biraz önce baktı bizimki, alıyoruz onu dedi. 10 Aralık'ta kayınvalidemi de alıyoruz gerekirse başka şeylerden kısacağız ama istediğim olacak.

canım bencede alın bende bazı şelerden kısmayı düşünüyorum sırf bu hayalim için çok güzel olucaktır o model sana

kızlar bende terfi sınavından sonra atrkadaşlarla gidicem provaniastan randevu alıp denediklerimi paylaşırım :))))) makinemle güzel çekimler yapmayı düşünüyorum bütün detayları yakalarım gibi gleiyor

İnşallah alırsın canım istediğin modeli
Ah işte kafaya takılmaya görsün almak için her yol mübah

Canım annem için atmış olduğum model vardı dün görmüşsündür onu kesin alıyoruz da benim gelinlik erkek tarafına ait olduğu için gelinliğime ne kadar bütçe ayıracaklarını bilmiyorum ama belki ben düğünden vazgeçersem ki öyle bir düşüncem var başka bir yerde yakınlarımızla yemekli yapıp eğleneceğiz.

Annen için alacağınız elbise şahane canım gördüm onu.
Yemekli yapma planı benimde var fakat sevgilim tek çocuk olduğu için ailesi yüksek ihtimal düğün olsun der

canım nişanı düğün gibi yaptığın için düğünden vazgeçip daha küçük bir organizasyon yapabilirsin gibi keşke bende düğün yapmasam ama işte her iki tarafta bu konuda aynı düşünüyor bide en büyük çocuk benim annemle babam deli gibi benim düğünümü bile yaparlar babam nişanıda düğünüde ben yapacağm nidaları atıyor etrafa ahhh keşke biride provaniastan gelinlik alsa

şu 16 aralık gelip geçsede bende gitsem beğendiklerimi denesem

Giz sen ne zaman gideceksin? Bak aynı yerde olsak birlikte giderdik ama o zaman kadın hangimizle ilgileneceğini şaşırırdı. Sen popondan şikayet ediyorsun ya sana şöyle bir tavsiye vereyim canım. Geçen sene benim iş yerimden bir arkadaşım pronovias gelinlik giydi düğününde ve seçtiği gelinlik balık model gibiydi. Daha doğrusu poposunun aşağısına kadar oturuyordu sonrası kat kat açılıyordu. Pronovias'ın 2012 gelinliklerinde var sanıyorum, bulursam modeli paylaşacağım. Neysem o arkadaşında vücut tipi aynı senin gibi. Sadece poposu var kızın gerçekten çok kötü durmuştu. O yüzden sana tavsiyem içinde kalmasın dene tabi ki ama balık ya da popo altına kadar dar olan modelleri deneme. Bele kadar oturan modelleri dene canım çok daha güzel olacaktır. Çünkü vücut şeklini az çok anladım ve şöyle bir canladırabiliyorum gözümün önünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…