Kızlar benim koleksiyon geliyor...
Eki Görüntüle 562479 Eki Görüntüle 562550 Eki Görüntüle 562586
Eki Görüntüle 562587 Eki Görüntüle 562588 Eki Görüntüle 562624
Eki Görüntüle 562627 Eki Görüntüle 562648 Eki Görüntüle 562669
Eki Görüntüle 562685 Eki Görüntüle 562721 Eki Görüntüle 562722
Eki Görüntüle 562724 Eki Görüntüle 562726 Eki Görüntüle 562727
Eki Görüntüle 562728 Eki Görüntüle 562729 Eki Görüntüle 562730
Ay canım benim kıyamam ya üzülme bizi en iyi biz anlarız ama doğuda askerlik yapanın halini de doğuda askerlik yapanın sevdiği anlar. Seni çok iyi anlıyorum inan ki ama bak dümdüz bir araziymiş adamlar orda nereye saklansın canım. Olmaz diyorsa olmaz. Vardır bir bildiği. Keşke bizimde böyle uçsuz bucaksız bir arazi olsa ama değil maalesef. Merkez diyor ama merkezden 10-15 dakika sonraymış. Her yer dağ taşmış açıkçası ve adamların sakalanabileceği bir sürü yer varmış ama tabi kuş uçurtmuyor bizim aslan askerlerimiz. Geçenlerde 8 ölü, 1 yaralı vardı. Ölüleri kimsesizler mezarlığına gömüyorlarmış. Dün anlattı yaralı ordaymış hala hücreye koymuşlar bacağından yaralıymış mahkemeye çıkacak diyordu akşam. Alıp getirmişler bir de onu içlerine. Bak dedim uzak dur ne olur ne olmaz sağları solları belli olmaz onların. O da hücrede aşkım ya ben nasıl gideyim oraya diyor. Tabi pimpirik benim göbek adım hemen tedirgin oluyorum ben senaryolar yazıyorum kafamda. Düşün ben anlatırken çok etkileniyorum onlar orda nasıl etkilenmesin.
13 ve 16 harika.Ama nikitanın dediği gibi resmini görmekle üstünde olması çok farklıdır.Vücut tipine,boyuna uyucak mı ? Gelinlik seni kabul edicek mi?Bu çok önemli bence.Ama çok güzel modellermiş.Çok beğendim.
Sen kendini telkin et ilk önce sonra nişanlını.Bana resmen söylediğime pişman ettin dedi ben o anda full telaş olunca.Kendimmi sakin olayım seni mi sakinleştireyim dedi.Sonra susabildim.
Şimdi belki yine aynı tepkiyi vericem diye söylemiyor bişey.Soruyorum yok yok merak etme diyor ama anlatmıyor eminim kötü durum varsa bile.Napayımkinin başka cevabı yok malesef.Beklemek beklemek beklemek.Yapabileceğimiz sadece bu.
Benim elimde değil soğukkanlı olamıyorum.Bi defa yazdım ya paranoya,pimpirik,telaşe herşey var bende.Geçen gece mesajlaşıyorduk.Uyuyakalmışım.Baktım cevap yazmamış.Aradım.Telefon kapalı.Tabi kafada senaryolar binbir tane derken huyumu bildiğinden telefonu şarja verdim merak etme dıye bı mesaj başka bir numaradan.Ama 2 telefonu var niye başka numaradan yazıyosun dedim.İşkillendim ama.Ertesi sabah anlatıyor komutana kaptırmış telefonu .Telaş yaparsın dert eder uyuyamazsın diye söylemedim dedi.Pimpirizm diyoruz benim için.Elimde değil ama.Sadece askerde oldugu için değil.Okula gidip gelirken yolları tehlikeli dağların arasından gidiyor.Haber vere vere.Biraz rahat biri olamadım ya
Evet en güzeli gidip denemek üstünde görmek.
Çok kararsız değilim ama bir şey alacağım zaman gördüğüm an bu benim olmalı dersem olur. Yoksa hayatta karar veremem ben. O yüzden gidip deneyeceğim ve beni çağıran gelinliği alacağım
sedulu cnm takip edmedim konuyu gelinlik mi alıyorsun ayyy çok sevndm allah gönlüne göre versin ama evet denemelisin resimdekiler gibi durmuo
Almak değilde araştırma içindeyim canım Triplii bakıyor bu sıra
Benimde sonbahara doğru olacak düğünüm o yüzden şimdiden bakıyorum modellere
bnmde nasipse yer bulursak eger haziranda olcak da henüz hç bsye bakmadım nişanlım gelsin onunla zevkle bakmak istiyorum :))))
Tripliii koyduğun fotolardan 16 ve 17. benim favorim
Hayalimde hep bu tarz gelinlik var ve uzun süredir bu gelinlikte gözüm
13 ve 16 harika.Ama nikitanın dediği gibi resmini görmekle üstünde olması çok farklıdır.Vücut tipine,boyuna uyucak mı ? Gelinlik seni kabul edicek mi?Bu çok önemli bence.Ama çok güzel modellermiş.Çok beğendim.
Canım koyduğum fotolar hep 3'lü. Önden arkadan yakından görüntüsü var. Ordaki bir sıra hep aynı gelinliğin farklı açılardan görüntüleri.
Canım benim vücut tipime ne giyersem uyuyor açıkçası o yüzden ben rahatça paylaşıyorum. Fiziğim müsait olduğu için. Tabi yinede denemekte fayda var.
tripli kesinlikle dagen ve uceda diyorum zaten paylaştıklarımın en başındaydı bu modeller kesinlikle bu ikisidnen birine gönlüm kayıyor
dagen:2
uceda:4
bu modeller çok asil ve sade kesinlikjle bu ikisidnen birini istiyorum aşkım gelsede provaniasa gitsek
Randevu aldın dimi vakko dan
Evet canım aradılar beni bugün randevu aldım.
Urban ı dene canım ama bi kaç model de bizim için dene
Size attıklarımı da deneyeceğim. Burdan paylaşırım. Zaten pzts'yi ben kapattım resmen.
Canım ben Urban'ı istiyorum ya resmini attım faceten biraz önce baktı bizimki, alıyoruz onu dedi. 10 Aralık'ta kayınvalidemi de alıyoruz gerekirse başka şeylerden kısacağız ama istediğim olacak.
İnşallah alırsın canım istediğin modeli
Ah işte kafaya takılmaya görsün almak için her yol mübah
Canım annem için atmış olduğum model vardı dün görmüşsündür onu kesin alıyoruz da benim gelinlik erkek tarafına ait olduğu için gelinliğime ne kadar bütçe ayıracaklarını bilmiyorum ama belki ben düğünden vazgeçersem ki öyle bir düşüncem var başka bir yerde yakınlarımızla yemekli yapıp eğleneceğiz.
Canım annem için atmış olduğum model vardı dün görmüşsündür onu kesin alıyoruz da benim gelinlik erkek tarafına ait olduğu için gelinliğime ne kadar bütçe ayıracaklarını bilmiyorum ama belki ben düğünden vazgeçersem ki öyle bir düşüncem var başka bir yerde yakınlarımızla yemekli yapıp eğleneceğiz.
canım bencede alın bende bazı şelerden kısmayı düşünüyorum sırf bu hayalim için çok güzel olucaktır o model sana
kızlar bende terfi sınavından sonra atrkadaşlarla gidicem provaniastan randevu alıp denediklerimi paylaşırım :))))) makinemle güzel çekimler yapmayı düşünüyorum bütün detayları yakalarım gibi gleiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?