Kızlar çok alakasız olacak ama iphone da sanal bebek tarzı bir oyun var mı bilen var mı? Hani eskiden sanal bebekler olurdu telefonumda öyle bir şey beslemek istiyorum.
masa takvimi harika bir fikir ondan alayım bende hediye alıcam benimki saat hiç sevmiyor yoksa tommyden bir saat beğenmiştim linkini bulursam koyarım buraya bende tiger camel yada tımberlandden ayakkabı alıcam gibi gözüküyor
Evet canım o fikir sizin için eskimiş.Biz denemediğimiz ve yapmadığımız için tazeliğini koruyor.
Kızlarrr spora gittim geldim bugün başlayalı 1 ay oldu ölçümüm vardı... 1er cm kollardan 2 cm karından 3 cm basen ve kalçadan incelmişim çok mutlu oldumtabi bu diyetsiz diyet de ne yapsam ne olur bilemem
Azıcık diyetle desteklesen 2 kat incelme olurdu kesin.Ama yinede başarılıı.Motivasyonunu arttırır bu senin.Devam et ama diyetide ekle bence.
Bende en fazla 2-3 app var.Onlarda gazete,wassap falan .Ama kuzenımde talkıng to tom diye bişey vardı.İlgilenmeyince hemen unuttun beni tarzından ekranda belırıverıyodu.Ama fonksıyon olarak sanal bebek mı bılmıyorum tabi o :)
Tabi belki sizin yaptığınız birşeyi de ben yapmamışımdır... Mesela tshirt üstüne resim bastırmadım ben bundan mı yapsam
Valla sevdiğin eğer o tshirt u giyerse yaptır.Ama benim sevgilim asla giymez.Tepkisini hayal edebiliyorum:)Bencede çok mantıklı değil..Sakatlanan arkadasına jest ıcın resmını basıp golden sonra formasıının altından gosteren futbolcu gibi olur o yaa.Baska bişey düşün bence.
Kpss'de yerleşen var mı? Sedulu sen girmiştin galiba sınava değil mi?
Üst üste gördüğünüz bu mesajlarım herkesin sevdiceği gelip benimki gelmediğinde forumda yanlız kalıp, kendi kendime mesajlaşmaya alıştırmadır
ben açabildim kpss sonuçlarını
yine avucumu yaladım
Torpilin yoksa çok zor çoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?