347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar çok alakasız olacak ama iphone da sanal bebek tarzı bir oyun var mı bilen var mı? Hani eskiden sanal bebekler olurdu telefonumda öyle bir şey beslemek istiyorum.

Bende en fazla 2-3 app var.Onlarda gazete,wassap falan .Ama kuzenımde talkıng to tom diye bişey vardı.İlgilenmeyince hemen unuttun beni tarzından ekranda belırıverıyodu.Ama fonksıyon olarak sanal bebek mı bılmıyorum tabi o :)

Ben 2 yıl önceki doğumgünün de masa takvimi yaptırdım ikimizin resimlerinden oluşan... yeni fikirler lazım bunlar eskidi biraz

Kızlarrr spora gittim geldim bugün başlayalı 1 ay oldu ölçümüm vardı... 1er cm kollardan 2 cm karından 3 cm basen ve kalçadan incelmişim çok mutlu oldum tabi bu diyetsiz diyet de ne yapsam ne olur bilemem

Evet canım o fikir sizin için eskimiş.Biz denemediğimiz ve yapmadığımız için tazeliğini koruyor.

Kızlarrr spora gittim geldim bugün başlayalı 1 ay oldu ölçümüm vardı... 1er cm kollardan 2 cm karından 3 cm basen ve kalçadan incelmişim çok mutlu oldum tabi bu diyetsiz diyet de ne yapsam ne olur bilemem

Azıcık diyetle desteklesen 2 kat incelme olurdu kesin.Ama yinede başarılıı.Motivasyonunu arttırır bu senin.Devam et ama diyetide ekle bence.

Talking tom cat vardı bende de sildim ama ona kendin istediğin zaman giriyorsun tokatlıyorsun konuşuyorsun falan ben mamasını vereyim, uyutayım falan öyle istiyorum. Deli miyim neyim.

Virtual baby var ama deneyemiyorum ücretli yapmışlar.

Tabi belki sizin yaptığınız birşeyi de ben yapmamışımdır... Mesela tshirt üstüne resim bastırmadım ben bundan mı yapsam

Valla sevdiğin eğer o tshirt u giyerse yaptır.Ama benim sevgilim asla giymez.Tepkisini hayal edebiliyorum:)Bencede çok mantıklı değil..Sakatlanan arkadasına jest ıcın resmını basıp golden sonra formasıının altından gosteren futbolcu gibi olur o yaa.Baska bişey düşün bence.

Benimki de giymez de işte ne bileyim belki evlenince evin içinde giyer ben görsem yeter hiç sevmez içimizdekini dışarı vurmayı

Benimki yarınki 349. sınavında görevliymiş, bügünde sıra taşımışlar. Kızlar aklıma Ağustos ayındaki halimiz geldi. Vay be, bizimkiler şimdi dede olacak.

Bugün benimkiyle telefonda konuşurken koğuşun birinden fare çıkmış bunun ayağının dibinden geçmiş. Farenin arkasından 5 asker koşuyormuş, bizimki kahkalarla gülüyordu, Keyfim yerine geldi dedi ben kaldım böyle

İşten eve gelirken bir asker bir kızın elinden tutmuş yürüyordu. Onlara bakıyım derken basamağı görmedim düşüyordum

Üst üste gördüğünüz bu mesajlarım herkesin sevdiceği gelip benimki gelmediğinde forumda yanlız kalıp, kendi kendime mesajlaşmaya alıştırmadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…