347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Son düzenleme:
Kızlarrr banada yardım edin lütfeeenn
Sevgilimin döndükten 1 hafta sonra doğum günü var. Hem dönüşü için hemde doğum günü için ortak güzel bi hediye almak istiyorum.
Bende saat alırım diye düşünüyodum ama nişan zamanı alırız birbirimize demişti bi kere laf arasında.
Yani şimdi alıcak başka güzel bi hediye arıyorumm önerilerinizi bekliyorumm

Aklımda bu var benim doğumgününde.Zaten yeterince hediye alıyorum asker dönüş hediyesi için.Bu kafii.
Siz kendi fotografınızı yapıtrabılırsınız tabii.Ben ileride evde çalışma odasında illa ister diye bursaspor amblemini yaptırıcam ahşap çerçeveli.Çok beğenicek eminim.
1000 parçalık güzel olur düşüncesindeyim.
Çerçeveyide ahşap güzel bişey oldumu çok hoş görünüyor.

Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler

Bunun fotograflı takvimi de var misal.
İş yerinde masasının üzerinde 12 ay boyunca devamlı degişen fotograflarınız.Masa takvimi,cep takvimi falan

Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler

masa takvimi harika bir fikir ondan alayım bende hediye alıcam benimki saat hiç sevmiyor yoksa tommyden bir saat beğenmiştim linkini bulursam koyarım buraya bende tiger camel yada tımberlandden ayakkabı alıcam gibi gözüküyor

takvim çok hoş fikirmiş. Bunu yaptırabilirim ama aynı zamandada doğum günü olduğu için sadece bu çok az olur yanında bişeyler daha gerekli sanki. Polodan kazak falanmı alsam acaba :44: Yada parfüm? aklıma hep klasik şeyler geliyor erkeklere hediye almak çok zor çokk

Parfüm çok klasik.Ve onu istediğin zaman alabilirsin.Değişik fikirler lazım.Ama kazak olabilir.Kış için hiç alışveriş yapmamış olacaklar yani yeni hiçbirşey almamış olacağı için olur bak. Mudo'da da ayrıca çok güzel kazaklar var.Oraya da bakabilirsin.Yanına da indirimde bulursan kanvas pantolon.Nednse kottan daha çok beğeniyorum şu kanvasları.Şık duruyor.

canım bn mesela asker dönüşü parfüm takvim ve ayakkbı alıcam bunları istiyorum zaten her ocak ayında parfüm alırım 1 sene kullanabiliyor hemen bitirmiyor parfümü gittiğimdede parfüm götürdüm 2 tane birini çalarlar die bitanesini aldı :))))

doğum gününde de polodan 2 tane tişört ve kalpli küçük notlar göndemrfiştim 24 adet kendim yazmıştım şimdi her cebidne o notlar var çok sevbiyor notlarını :)))))))

polodan swett alıp parfümde alabilrsin bide şapka felan takıyorsa kış die alabilrsin benimki hiç takmıyor die alamıyorum :))))

Günaydın kızlar
Dün gece sevgili kitabıyla uğraştım hafta sonu yada pazartesi bi basım evi bakacağım. Hazırlayım elimde bulunsun

Evet kızlar hem parfüm hem kazak alabilirim.
Chelzy bu aralar bizde kanvas pantolonları daha çok beğeniyoruz izine geldiğinde 2 tane ona 1 tanede bana aldık renk renk. Bence kottan daha iyi kot hep aynı görüntü :)

Yinede farklı fikirleri olursa lütfen paylaşsın yeni fikirlere açığım :))

Bir de örgü kravat var aklımda.
Slim fit mavi ya da beyaz ama özellikle mavi gömlekle bu kadar yakışan başka bişey daha yoktur sanırım.

günaydın kızlarrrrr
ŞAFAK:45 Manisa'ya selammm yola devammm
akşam english home'a uğrıyım bakalım neler var çeyizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…