tripliii beğendiğim saatlerden koyuyorum canm fikir olurr belkiiii
TOMMY HILFIGER TH1790708 Erkek Kol Saati : TOMMY HILFIGER : Erkek : : Saatcity.com
DKNY NY1435 Erkek Kol Saati : DKNY : Erkek : : Saatcity.com (kordon rengi başka varsa)
DKNY NY1509 Erkek Kol Saati : DKNY : Erkek : : Saatcity.com
DIESEL DZ1150 Erkek Kol Saati : DIESEL : Erkek : : Saatcity.com
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Diesel/DZ1228/PD
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Diesel/DZ4028/PD
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Diesel/DZ1541/PD
beğendiğine sevindim canm benm bi bak orayadaaAy canım bayıldım bunlara ben gerçekten paylaştıkların çok güzel. Saat ve saatte daha güzel modeller var sanırım bakmamıştım ositeye oraya bakayım ben iyisi.
Kızlarrr banada yardım edin lütfeeenn
Sevgilimin döndükten 1 hafta sonra doğum günü var. Hem dönüşü için hemde doğum günü için ortak güzel bi hediye almak istiyorum.
Bende saat alırım diye düşünüyodum ama nişan zamanı alırız birbirimize demişti bi kere laf arasında.
Yani şimdi alıcak başka güzel bi hediye arıyorumm önerilerinizi bekliyorumm
takvim çok hoş fikirmiş. Bunu yaptırabilirim ama aynı zamandada doğum günü olduğu için sadece bu çok az olur yanında bişeyler daha gerekli sanki. Polodan kazak falanmı alsam acaba :44: Yada parfüm? aklıma hep klasik şeyler geliyor erkeklere hediye almak çok zor çokk
takvim çok hoş fikirmiş. Bunu yaptırabilirim ama aynı zamandada doğum günü olduğu için sadece bu çok az olur yanında bişeyler daha gerekli sanki. Polodan kazak falanmı alsam acaba :44: Yada parfüm? aklıma hep klasik şeyler geliyor erkeklere hediye almak çok zor çokk
Parfüm çok klasik.Ve onu istediğin zaman alabilirsin.Değişik fikirler lazım.Ama kazak olabilir.Kış için hiç alışveriş yapmamış olacaklar yani yeni hiçbirşey almamış olacağı için olur bak. Mudo'da da ayrıca çok güzel kazaklar var.Oraya da bakabilirsin.Yanına da indirimde bulursan kanvas pantolon.Nednse kottan daha çok beğeniyorum şu kanvasları.Şık duruyor.
canım bn mesela asker dönüşü parfüm takvim ve ayakkbı alıcam bunları istiyorum zaten her ocak ayında parfüm alırım 1 sene kullanabiliyor hemen bitirmiyor parfümü gittiğimdede parfüm götürdüm 2 tane birini çalarlar die bitanesini aldı :))))
doğum gününde de polodan 2 tane tişört ve kalpli küçük notlar göndemrfiştim 24 adet kendim yazmıştım şimdi her cebidne o notlar var çok sevbiyor notlarını :)))))))
polodan swett alıp parfümde alabilrsin bide şapka felan takıyorsa kış die alabilrsin benimki hiç takmıyor die alamıyorum :))))
nası bişeyler çıktı canmmm bizimle paylaşır mısın acebaaa:44::44:Günaydın kızlar
Dün gece sevgili kitabıyla uğraştım hafta sonu yada pazartesi bi basım evi bakacağım. Hazırlayım elimde bulunsun
nası bişeyler çıktı canmmm bizimle paylaşır mısın acebaaa:44::44:
nasıl aldınkii ben alamadımmm aslında sadece kendi fotonuzdan yapsaaan :44: :)Canım ben ordakileri aldım bilgisayara sadece değişik birşey yapmadım sadece kapağa ikimizin fotosunu koymayı planlıyorum
nasıl aldınkii ben alamadımmm aslında sadece kendi fotonuzdan yapsaaan :44: :)
bende kolaj düşünüyorum kendi fotolarımızıKendi fotoğraflarımızdan albüm yaptım zaten bu karikatürlü eğlenceli oluyor.
bende kolaj düşünüyorum kendi fotolarımızı
sayfaları nasıl aldın peki? :44:Öyle de yapabilirsin ama bu sevgili kitabı çok hoş asker beklemekle ilgili var onun aldım ben sayfalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?