sayfaları nasıl aldın peki? :44:
anladım canm çok sağol.Klavyede prt sc sys rq diye bir tuş var yani print screen tuşu ona bas sonra paintten yapıştır
Bingöl havalimanı açılacakmış bizimkinin söylediğine göre inşallah terhislerine yetişir açılmış olur. Elazığ'a gitmek zorunda kalmazlar yine. Şimdi araştırıyorum 2012 yılı içinde demişler başka sayfa 2013'te bitecek demiş kesin bir bilgiye ulaşamıyorum.
Bugun duydugum en guzel haber tabii yetişirse bizimkilere ama pek sanmıyorum 1bucuk ayda.
Ama çok uzun zaman önce başlamış canım bizimkide bana Bingöl'deki havaalanı bitmek üzereymiş canım belki oradan dönecekmişiz Elazığ'a göndermeyeceklermiş dedi. Havalara uçtum. Gazetelerde 2012'de bitecek yazıyor belki yılbaşında açarlar diye ümitliyim.
kızlar inşallahh olur ozaman ya bitmek üzereysee hayırlısı hadi bakalmmm inşaallaaahh açılııırr hemeenAma çok uzun zaman önce başlamış canım bizimkide bana Bingöl'deki havaalanı bitmek üzereymiş canım belki oradan dönecekmişiz Elazığ'a göndermeyeceklermiş dedi. Havalara uçtum. Gazetelerde 2012'de bitecek yazıyor belki yılbaşında açarlar diye ümitliyim.
Ay haberi bir şekilde konuşulmuş demek.Bi umut inşallah ya.Elazığdan gelişin hiç güzel anısı yok çünkü.İnşallah açılır yılbaşına kadar da bingöl -istanbul bingöl-ankara falan alırız biletlerimizi.
aa öyle birşey mi vardı ?ayrıca askerlere uçak biletleri ücretsiz oldu doğu için kesinde batıda da öyle midir bilmiyorum haberiniz var mı?
ayrıca askerlere uçak biletleri ücretsiz oldu doğu için kesinde batıda da öyle midir bilmiyorum haberiniz var mı?
aa öyle birşey mi vardı ?
ayrıca askerlere uçak biletleri ücretsiz oldu doğu için kesinde batıda da öyle midir bilmiyorum haberiniz var mı?
aa evet hatırladım aman gelsinlerdee bileti biz alalımm önemlii değiilllAskeri THY taşıyacak
Terörle mücadele bölgelerinde görev yapan askerler izin, terhis ve hava değişimi gibi durumlarda THY tarafından ücretsiz taşınabilecek.
ANKARA - Güneydoğu'da konvoylara yönelik saldırıların artması sonrasında askerlerin güvenli ulaşımı için yeni tedbirler alınıyor.
Milli Savunma Bakanlığı, Türk Hava Yolları'yla bir anlaşmaya vardı. 11 milyon dolarlık anlaşmaya göre, terörle mücadele bölgelerinde görev yapan askerler izin, terhis ve hava değişimi gibi durumlarda Türk Hava Yolları tarafından ücretsiz taşınabilecek.
Bölgede yeni hizmete girecek bazı havaalanları da kullanılacak. Var olan havaalanlarına ek seferler düzenlenecek. Havaalanlarının olmadığı yerde, TSK elindeki hava taşıtlarını mümkün olan en üst seviyede kullanacak.
Uygulama yakında başlayacak ve Ocak-Şubat aylarında tam olarak hizmete girecek.
18 Eylül'de, Bingöl'de izinlerinden dönen askerlere düzenlenen saldırıda 9 asker şehit olmuştu. Bu olayın ardından harekete geçildi.
Ntvmsnbc sitesinden alıntıdır...
Kızlar inşallah Bingöl deki hava alanını açarlar yılbaşında sıkıntı çekmek zorunda kalmazsınız inşallah
Kızlar inşallah Bingöl deki hava alanını açarlar yılbaşında sıkıntı çekmek zorunda kalmazsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?