347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bingöl havalimanı açılacakmış bizimkinin söylediğine göre inşallah terhislerine yetişir açılmış olur. Elazığ'a gitmek zorunda kalmazlar yine. Şimdi araştırıyorum 2012 yılı içinde demişler başka sayfa 2013'te bitecek demiş kesin bir bilgiye ulaşamıyorum.

Bugun duydugum en guzel haber tabii yetişirse bizimkilere ama pek sanmıyorum 1bucuk ayda.

Bugun duydugum en guzel haber tabii yetişirse bizimkilere ama pek sanmıyorum 1bucuk ayda.

Ama çok uzun zaman önce başlamış canım bizimkide bana Bingöl'deki havaalanı bitmek üzereymiş canım belki oradan dönecekmişiz Elazığ'a göndermeyeceklermiş dedi. Havalara uçtum. Gazetelerde 2012'de bitecek yazıyor belki yılbaşında açarlar diye ümitliyim.

Ay haberi bir şekilde konuşulmuş demek.Bi umut inşallah ya.Elazığdan gelişin hiç güzel anısı yok çünkü.İnşallah açılır yılbaşına kadar da bingöl -istanbul bingöl-ankara falan alırız biletlerimizi.

kızlar inşallahh olur ozaman ya bitmek üzereysee hayırlısı hadi bakalmmm inşaallaaahh açılııırr hemeen

Haber ne zamandır konuşuluyorda onların arasında benlede paylaşıyor ben söylemeyi unutmuştum. Dün telefon açıp havaalanına baktın mı diyince bugün yazmak aklıma geldi. Dün bakamamıştım çünkü. Tamamlanmış havaalanı aslında açılışı bekleniyor. Ne zaman açarlar bilmiyorum ama ilk ben öğrenirim zaten işim nedeniyle önemli olan bizimkilerin terhis zamanı açılmış olması.

ayrıca askerlere uçak biletleri ücretsiz oldu doğu için kesinde batıda da öyle midir bilmiyorum haberiniz var mı?

Askeri THY taşıyacak

Terörle mücadele bölgelerinde görev yapan askerler izin, terhis ve hava değişimi gibi durumlarda THY tarafından ücretsiz taşınabilecek.

ANKARA - Güneydoğu'da konvoylara yönelik saldırıların artması sonrasında askerlerin güvenli ulaşımı için yeni tedbirler alınıyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Hava Yolları'yla bir anlaşmaya vardı. 11 milyon dolarlık anlaşmaya göre, terörle mücadele bölgelerinde görev yapan askerler izin, terhis ve hava değişimi gibi durumlarda Türk Hava Yolları tarafından ücretsiz taşınabilecek.

Bölgede yeni hizmete girecek bazı havaalanları da kullanılacak. Var olan havaalanlarına ek seferler düzenlenecek. Havaalanlarının olmadığı yerde, TSK elindeki hava taşıtlarını mümkün olan en üst seviyede kullanacak.

Uygulama yakında başlayacak ve Ocak-Şubat aylarında tam olarak hizmete girecek.

18 Eylül'de, Bingöl'de izinlerinden dönen askerlere düzenlenen saldırıda 9 asker şehit olmuştu. Bu olayın ardından harekete geçildi.

Ntvmsnbc sitesinden alıntıdır...

ayrıca askerlere uçak biletleri ücretsiz oldu doğu için kesinde batıda da öyle midir bilmiyorum haberiniz var mı?

Haberim var da bizimkilere yetişir mi bilmiyorum hiç çunku konusulmamıs su ana kadar bişey ve erkek arkadasımla aynı jandarmada olup yeni terhis olanlar falan hep kendılerı almış biletlerini.Kimsede dememiş bilet bedava diye.Hatta bugün bingöle hlikopter kalktı yedisudan.Ordan da elazıga gonderılecekler.Onlarda biletlerini kendileri almış.
Mühim değil okadar zatende.

aa evet hatırladım aman gelsinlerdee bileti biz alalımm önemlii değiilll

Kızlar inşallah Bingöl deki hava alanını açarlar yılbaşında sıkıntı çekmek zorunda kalmazsınız inşallah

Kızlar inşallah Bingöl deki hava alanını açarlar yılbaşında sıkıntı çekmek zorunda kalmazsınız inşallah

İnşallah ücretsiz taşıma zaten uygulamaya geçmedi. Havaalanı da %80 bitmiş bir üst yapı çalışmaları kalmış zannediyorum ama nedense bizim ülkemizde işler adamına göre hızlı yürüyor anca yaza açılır diyenler var. Yıllardır İzmir'de metronun açılmadığı gibi. Lisedeydim açılacak diyorlardı lise biteli 7 yıl oldu hala açılacak diyorlar.

Kızlar çok alakasız olacak ama iphone da sanal bebek tarzı bir oyun var mı bilen var mı? Hani eskiden sanal bebekler olurdu telefonumda öyle bir şey beslemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…