347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlaar ya suratımda sivilceler olduu bildiğiniz iyi gelen bişeyler varmııı konu burayla alakasız ama samimiyetimz sizinlee napm

Günaydın kızlaar ya suratımda sivilceler olduu bildiğiniz iyi gelen bişeyler varmııı konu burayla alakasız ama samimiyetimz sizinlee napm

Benim sivilce problemim olmadı düzenli olarak maskeler yaparım ama forumu bi karıştır evde doğal malzemelerle yapılacak karışımlar vardı.

kızlar dün size gösterdiği cep ısıtıcısını istedi benimki bugün alıp yollıcam kargoyla acaba bi kutu mu yapsam dedim ama anca bi hafta snr cumartesi alabilcek ne koysam ki kutuya. mektuplarımı koydum bitek

Canım bende baktım ona güzelmiş ama bizimki silahla nöbet tutuyor ellerini falan ısıtamaz onunla yinede bende göstericem isterse göndereyim. Termal içlik giyiyor ama ordaki soğuğa hiç bir şey fayda etmiyormuş.

görüştüm eşimle hem mutlu oldum hem üzüldüm zayıflamış çorba ve tostla yaşıyo sadece ay sonu gelsede gitsem bi yanına ondan sonrada az kalır zaten

kızlar günaydın moraller nasıl benim süper 349 lar bugün ınava giriyor seviniyorum başkalaırnın ayrılıkları sevincim oldu aşkımın gelmesine az kalıyor demekki ve benim sınavım son 15 gün cidden aralık 16 ya odakladım kendimi ve zaman hızlı geçiyor daha aşkımı görmeye gitmem yasak annem sevgilicik hep engel oluyolar ben zaten dayanabiliyorum uzaklığa beklicem

ahhh ahhh ankarada çok soğukmuş zaten şu anda istanbulda kara bulutlar var üşücekler ama olsun gelmelerine az kaldı kızlar

zaman geçiyormu neeee burdaaaaaa depükkkk eğlenceleriiii olucakkkkkk

Haftasonu temizliği bitmis bulunmaktadir
... bugün yaptık ki yarın canım çarşıya çıkacak herşeyi onun carsiya çıkmasına göre ayarlıyorum resmen... arkadaşlarım buluşalım diyor cuma günü belli edelim diyorum

Kızlar nasılsınız?Bugun cok kotuyum ben sıkıldım herseyden aılemle yasamaktan sevgılımı beklemekten sıkıldım.....Hanı dıolar ya hep az kalmıs,aman kısa donem zaten nolucak vs diye onu yasıyana sormak lazım nasıl gecıyor gecmıyo kızlar hala hala kac gun var bıtmedı gıttı 4 5gunde bır zaten telefonda konusabılıyoruz bugunde konustuk ama artık onunlada mutlu olamıyorum yetmıo oda artık bana benım en buyuk mutlulugum butun huzurum oymus o yokken cok cok daha ıyı anladım hıc mutlu olamıyorum sımdı sukretmeye calısıyorum ama yok yanı belkı cep tel olsaydı mesajlassak fılan kafa dagılıcak ama yok oda dedıgım gıbı 4 5 gunde bır konusabılıoruz cok canım sıkkın kızlar

selam kızlar kimsecikler yokmu ne :)

eve gelir gelmez hemen buraya dalıyorum artık zaten sırılsıklam oldum yaa cok ıslandım resmen bugun hiç gündüz olmadı sanki yaa hep karanlık hep karanlık

canım üzme kendini yaa yapma böyle,bir gün gelecek hep yanında olacak hiç ayrılmayacaksınız öyle düşün..bu günlerde bizler için bir sınav oldu.bak en büyük mutluluğum huzurum oymuş diyorsun nekadar sevdiğini daha iyi anladın bu da bir kazanç,geldiğinde ilişkiniz daha da güzel olacak bunları düşün ve biraz daha sabır..elden bir şey gelmiyor sabredeceğiz bekleyeceğiz ve mutlu sona ulaşacağız inşallah...

selam kızlar kimsecikler yokmu ne :)

eve gelir gelmez hemen buraya dalıyorum artık zaten sırılsıklam oldum yaa cok ıslandım resmen bugun hiç gündüz olmadı sanki yaa hep karanlık hep karanlık

selaaam hasta olma kurulan hemen kalın kalın giyin sıcacık ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…