aynen oyleymıs canım ya kapı tam kapanmıyomus buz gıbı hava gırıyomus içeri zaten çanakkalenin rüzgarı da malum
Aa benim kardeşimde Çanakkale de üniversite okuyor daha 2 saat önce konuştuk burası geceleri çok soğuk oluyor dedi.
şafağımı attırıp gidiyorum kızlar herkese iyi gecelerrrrr....
ŞAFAK:44 Malatya Malatya bulunmaz eşinnnnn
Kızlar yavaştan uyumayı planlıyorum. Plan derken yerimden kalkmak, yerime yatmak, battaniyeye sarılmak, dua edip uyumak. Baya yorucak beni ama başarıcam.
günaydın kızlar eşim çarşı iznine çıkmış şimdi görüşeceğiz
gözünüz aydın... nişanlım da yarın çıkacakmis inşallahheyecanla bekliyorum yarın i
Allahim bi an önce kavuştursun inşallah hepimizi... SOn 47 Mardine le Mardine düştüm senin derdinegünaydın yarenlerr
nasılsınızz ? zaman gitgide azalıyoorrr
bugün 349. ların sınavı var Polatlıda , eşim sınavda görevliymiş ,ollleeyyy 349lar geliyyooorr , bitişe dahada yaklaştığımızı gösteriyor bu
bugün öğretmenliğimin en güzel 2 yılını yaşadığım MARDİNde sıraa , Mardin kapı şen oluuurr lellleeelllleeeeee
yarın Kahramanmaraştayızz , 3.5 aydır kocamsız yaşam savaşı verdiğim Kahramanmaraş
ŞAFAK : 47
Allahim bi an önce kavuştursun inşallah hepimizi... SOn 47 Mardine le Mardine düştüm senin derdine
Üst üste gördüğünüz bu mesajlarım herkesin sevdiceği gelip benimki gelmediğinde forumda yanlız kalıp, kendi kendime mesajlaşmaya alıştırmadır
hahaha bende tam psikopatım bugün arıyo ne yedin bakıyım diyo, ooo kuru patlıcan dolması yedim dedim oooo bensiz nasıl geçti boğazından dedi, bende aaaa sen açsın diye açmı kalcam bende yedim gitti dedim
Giyiyorlar içlik üstüne eşofman üstüne askeri kıyafeti giyiyor ona rağmen buz gibi. Bizde bot yok bi de kundura var o da ısıtmıyor ayakları
Bilemem buluruz inşallah bi Maraş türküsüinşAllah canımm , senle aynı sayıyoruz , yarın Maraaşşş Maraaaşşş bu nasıl Maraaşşşşş diyecezzz
Bilemem buluruz inşallah bi Maraş türküsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?