347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen oyleymıs canım ya kapı tam kapanmıyomus buz gıbı hava gırıyomus içeri zaten çanakkalenin rüzgarı da malum

Aa benim kardeşimde Çanakkale de üniversite okuyor daha 2 saat önce konuştuk burası geceleri çok soğuk oluyor dedi.

şafağımı attırıp gidiyorum kızlar herkese iyi gecelerrrrr....
ŞAFAK:44 Malatya Malatya bulunmaz eşinnnnn

Kızlar yavaştan uyumayı planlıyorum. Plan derken yerimden kalkmak, yerime yatmak, battaniyeye sarılmak, dua edip uyumak. Baya yorucak beni ama başarıcam.

şafağımı attırıp gidiyorum kızlar herkese iyi gecelerrrrr....
ŞAFAK:44 Malatya Malatya bulunmaz eşinnnnn

iyi geceler canım tatlı rüyalar..

Kızlar yavaştan uyumayı planlıyorum. Plan derken yerimden kalkmak, yerime yatmak, battaniyeye sarılmak, dua edip uyumak. Baya yorucak beni ama başarıcam.

planını beğendim,birazdan uygulayabilirim:)iyi geceler canım.Allah rahatlık versin...

Alt kattaki komşum hafta sonları sabahın köründe temizlik yapıyor. Kocasına, çocuğuna bağrıyor. Hep güne kötü başlamama neden oluyor. Yarında aynı şeyi yaparsa diye işimi garantiye alıp zamanında yatıyım. Ev alma komşu al diye boşa dememişler.

kızlar dün akşam eşimin olduğu yerde gidecek askerler için veda partisi yapıyorlardı seslerini duyunca içim gitti onlar gitsin sıra bize gelsin artık ya daha çok ama bugün 48

günaydın yarenlerr

nasılsınızz ? zaman gitgide azalıyoorrr

bugün 349. ların sınavı var Polatlıda , eşim sınavda görevliymiş ,ollleeyyy 349lar geliyyooorr , bitişe dahada yaklaştığımızı gösteriyor bu

bugün öğretmenliğimin en güzel 2 yılını yaşadığım MARDİNde sıraa , Mardin kapı şen oluuurr lellleeelllleeeeee

yarın Kahramanmaraştayızz , 3.5 aydır kocamsız yaşam savaşı verdiğim Kahramanmaraş

ŞAFAK : 47

Allahim bi an önce kavuştursun inşallah hepimizi... SOn 47 Mardine le Mardine düştüm senin derdine

hahaha bende tam psikopatım bugün arıyo ne yedin bakıyım diyo, ooo kuru patlıcan dolması yedim dedim oooo bensiz nasıl geçti boğazından dedi, bende aaaa sen açsın diye açmı kalcam bende yedim gitti dedim

bizde o gün arkadaşlarla yemekteydik , ne yedin dedi , bende karışık ızgara dedim ,oooohh götüürrr bensiz bensiz diyor ,

sen ne yedin diye sordum ;

bir gün salçalı makarna birgün peynirli makarna , birgün mercimek çorbası birgün ezogelin çorbası diyor , yavrumun içinde birde tost ağacı çıkacak ondan korkuyorumm :26::26::26::26:

Giyiyorlar içlik üstüne eşofman üstüne askeri kıyafeti giyiyor ona rağmen buz gibi. Bizde bot yok bi de kundura var o da ısıtmıyor ayakları

bende geçen gün el dokuması içlik aldım , bir eşofman altı , bir sweat gönderdim , hepsini üstüste giyiyor , ilk kez ısındım diyordu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…