347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tesekkür ederim tatlım ara ara gelıolar bana boyle allahtan cok sık degıl:)eskı gunlere donup bakıyorum gecıyous dıyorum bana bı kız arkadasım son 30gun cabuk gecıo dedı ona odakladım kendımı umarım hepıız ıcın cabuk gecer ve gelıceklerı sabaha uyanır gunlerdır dusundugumuz kıyafetı gıyıp karsılamaya gıderız ve o ılk gorudugumuz ılk kokusunu duydugumuz anı cabucak yasarız:)

amiiiiin inşallah bir an önce gelecek o gün,bir sarılacam bir daha hiiiç bırakmayacam

Kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam bilenler bilir önümüzdeki ay tencere seti almak istiyordum seramik olanlardan. Bugün bana hediye geldi tencere seti. Markası Emsan ve sapları desenli. Mürdüm rengi acayip beğendim sizinle de paylaşmak istiyorum.

Bunun yanı sıra Taç'ın bu ürünüde (yatak örtüsü) aynı kişiden hediye geldi. Bu kişi kim diye soracak olursanız iş yerimden çok sevdiğim nerdeyse annemin yaşına yakın yaşı olan, beni ofiste koruyup kollayan 2. annem dediğim muhteşem bir insan.

Eki Görüntüle 566266

Birde resmini ekleyemediğim bir tane de yorgan almış. O da Taç. İnterneti taradım daha resmi yok. Taç yeni çıkarmış içi polar üstü bildiğimiz microfiber yorgan. Çok orjinal ve acayip güzel bir şey. Resim bulursam ekleyeceğim. Emprime polar yorgan diye geçiyor. Nasıl makbule geçti bu hediyeler anlatamam. Bahsettiğim yorgandan bulursanız kaçırmayın derim.

Son düzenleme:

seni çok mutlu etmiş canım.. şuanki mutluğun gibi ..mutlulukla kullan inşallah

süper canım bak kalbin temizmiş demekkii

O teyzeye bizde anne diyebilir miyiz?

Hepsini güle güle kullan canım.

Eşimin bugün canını çıkartmışlar. Eşim diyoki aralık askeri daha çok galiba.

triplii canım tencere setini çok beğendim mutlu günlerde kullan aşkına güzel güzel yemekler pişirirsin bunlarla artık :))

seni çok mutlu etmiş canım.. şuanki mutluğun gibi ..mutlulukla kullan inşallah

süper canım bak kalbin temizmiş demekkii

Sormayın canım aynı kişiden 3 tane hediye çok geldi ama çok mahcup oldum. İlk defa evimize geliyor geçen sene doğum günümde bir şey almamıştı, nişanımdada, bu seneki doğum günümdede ofiste değildim ameliyat olup 10 gün rapor almıştım. Öyle uyduruk bir hediye almak istemiyordu, hep söylüyordu. Size oturmaya geldiğim bir gün telafi edicem diye. Uzun yıllar kullanabileceğim ve hep onu hatırlatacak şeyler almak istemiş. Taksiden bir indirmeye başladı yok artık dedim. 3 tane kocaman torba birinde yorgan varmış meğerse, birinde yatak örtüsü, diğerinde tencere seti. Bunların hepsi bana değil herhalde dedim. Güldü kendi evime aldım dedi ama paketleri nasıl süsletmiş bu kadar ince ve zarifbir düşünce olamaz. Nerden baksam 400 tl harcamış. Çok mutlu oldum ama çok mahcup oldum. İlaç gibi geldi bunlar çeyizime daha alacakmışta satıcı kız siz bunları hediye aldığınıza emin misiniz diyince durmuş. Sağolsun çok mutlu etti beni. O ban hiç bir şey alamasa da kalbimde yeri çok başka, çok özel benim için hiç bir şey almasa da ben onu unutmam zaten. Çok duygulandım gerçekten 2. annem o benim.

O teyzeye bizde anne diyebilir miyiz?

Hepsini güle güle kullan canım.

triplii canım tencere setini çok beğendim mutlu günlerde kullan aşkına güzel güzel yemekler pişirirsin bunlarla artık :))

Çok teşekkür ederim canlarım, çok özel ya o kişi herkesin hayatında 1 tane olsa yeter denilenlerden...

Son düzenleme:

ne güzel canım cok sevindim senin adına.demekki seni gercekten o da kızı gibi görmüş ki sana sevebileceğin birseyler almıs canım.

kızlar bu arada esse de elektronik ürünler hariç hersey %50 indirimli bugun önünden gecerken söyle bi göz atıyım dedim de

ayyyy canım tiripliiiii canım çok çok güzel hediyeler bayıldım tencere yatak örtüsü süper güzel günlerde kullan nefis yemekler yap o şirin tencerelerle bayıldım bendede taçın çiçekli yatak örtüsü var ve çok kaliteli canım çok zevkli şeler seçmiş teyzecik helal olsun ona :)

kızlar ben bugün ağustos ayını ayrılığımızı sınavların sonuçlarını yemin töreni heyecanlarımızı okudum ama hiçbirinizin yazdıklarını hatırlamayın die beğenmedim geldiğinde tek tek beğencem bu günlerden bugüne geldik die :))))))) çok ağladım yaaa offf ben neden ağlıyorum böyle kendimi sıkarak hata yapmışım ne kadar güçlüydüm oysaki ama şimdi reglimde bittiği halde ağlıyorum bazen gülüyorum bazen ağlıyorum ne kötü bişiymiş bu askerlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…