ne güzel canım cok sevindim senin adına.demekki seni gercekten o da kızı gibi görmüş ki sana sevebileceğin birseyler almıs canım.
ayyyy canım tiripliiiii canım çok çok güzel hediyeler bayıldım tencere yatak örtüsü süper güzel günlerde kullan nefis yemekler yap o şirin tencerelerle bayıldım bendede taçın çiçekli yatak örtüsü var ve çok kaliteli canım çok zevkli şeler seçmiş teyzecik helal olsun ona :)
kızlar ben bugün ağustos ayını ayrılığımızı sınavların sonuçlarını yemin töreni heyecanlarımızı okudum ama hiçbirinizin yazdıklarını hatırlamayın die beğenmedim geldiğinde tek tek beğencem bu günlerden bugüne geldik die :))))))) çok ağladım yaaa offf ben neden ağlıyorum böyle kendimi sıkarak hata yapmışım ne kadar güçlüydüm oysaki ama şimdi reglimde bittiği halde ağlıyorum bazen gülüyorum bazen ağlıyorum ne kötü bişiymiş bu askerlik
Kalmaz mı Giz semaverle yapmış
Canım bende baktım ona güzelmiş ama bizimki silahla nöbet tutuyor ellerini falan ısıtamaz onunla yinede bende göstericem isterse göndereyim. Termal içlik giyiyor ama ordaki soğuğa hiç bir şey fayda etmiyormuş.
evet evet semaverle harika olur gelin kızlar hade prefiterol var börek var sarma var herbişey var buyrunnnn :)))
canım fedaaaa
çeyize semaver alayımda oturma odama koyaım misafir geldimi çay sevmiyorum ama misafirleri iyi ağırlıyımmm
buble canım oralardaysan vampir günlüklerine bakıyorum potansiyel avcı var 6. bölümde sanırsam jeremyy olucak offff yaa elenanın kurtuluşu jeremymi şimdi damon yine beni güldürdü küçükkk gilbert dior jere
Hadi ordan:26:
vallahi iradene hayran kaldım canım, ben şuan brownie ve bademleri götürüyorum
çok kötü hissediyorum kızlar kendimi ya niye böyle oldum yine. ağlamak istiyorum
Ne oldu canım özel bir nedeni var mı?
çok kötü hissediyorum kızlar kendimi ya niye böyle oldum yine. ağlamak istiyorum
yok canım aşkımı özledim sadece canıma tak etti artık
Çarşıya çıktımı bugün yada yarın mı çarşısı camdan görsen belki iyi gelir
cıktı bugun azıcık gordum ama yetmedi ki
Biz semaveri odun ateşinde severiz ama canımodada pek hoş olmayabilir
Hadi giz evlende çay içmeye gelelim
ayyy çok geç kaldım galiba acaba banada profiterol ve çay kaldı mı:26:
nasılsınız bakalım fıstıklarr
Kalmaz mı, 349 lara bile yeter. Tatlı yesinler, tatlı tatlı beklesinler
dolapta kalan tek çukulatayı yedin mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?