347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne güzel canım cok sevindim senin adına.demekki seni gercekten o da kızı gibi görmüş ki sana sevebileceğin birseyler almıs canım.

Evet çok seviyoruz ama bu kadar parça şey alacak kadar olduğunu gerçekten tahmin etmemiştim. Hani ya birini alırsın ya birini. Şok oldum gerçekten.

Canım sağolasın Gizcim bende bayıldım hepsine hele ekleyemediğim bir tane yorgan var ki ah ah yeni çıkmış içi yumuşacık polar üst kısmı microfiber yorgan. Bir güzel anlatamam ama resmi bile yok daha nette. Yeni gelmiş. Dediğime gidip bir bakın derim bayılacaksınız eminim.

Kalmaz mı Giz semaverle yapmış

evet evet semaverle harika olur gelin kızlar hade prefiterol var börek var sarma var herbişey var buyrunnnn :)))
canım fedaaaa
çeyize semaver alayımda oturma odama koyaım misafir geldimi çay sevmiyorum ama misafirleri iyi ağırlıyımmm

buble canım oralardaysan vampir günlüklerine bakıyorum potansiyel avcı var 6. bölümde sanırsam jeremyy olucak offff yaa elenanın kurtuluşu jeremymi şimdi damon yine beni güldürdü küçükkk gilbert dior jere

canım benımkıde silahla nobet tutuyo zaten elınde tutmıcakkı onları cebıne koycak. ben bugun yolladım kargoyla ıcıne de sadece mektuplarımı koydum. onu yollıcam diye çok ıslandım zaten hasta olmazsam iyidir.
bu arada tencerene ve yatak ortune bayıldım canım iyi gunlerde kullan

Biz semaveri odun ateşinde severiz ama canım odada pek hoş olmayabilir

Hadi giz evlende çay içmeye gelelim

ayyy çok geç kaldım galiba acaba banada profiterol ve çay kaldı mı:26:
nasılsınız bakalım fıstıklarr

tripliii canım hediyelerini gerçekten çok beğendim. hem çok zevkliymiş hemde çok düşünceli
ne kadar güzel işine yarıyacak şeyleri almış. iyi günlerde kullanın tatlımm

Biz semaveri odun ateşinde severiz ama canım odada pek hoş olmayabilir

Hadi giz evlende çay içmeye gelelim

o zaman seni çardağıma davet ediyorum :)))))))))))) hade içelimmmm kızlarrrrrr hepiciğinize çaylarrrrr hamarat geliniz giz iş yapıyoreeeee

tripli canım gidip bakıcam şimdi çok merak etttim polar ve yorgan maksimumum ısınmaaaa olur onlarla bide sevdiklerimizin sıcaklığı :)))))

merci canım bende böyleyim bu sıra onsuz hiçbişide yamak istemiyorum hiçbişide yetmiyooo ama bir şekilde şu günleri güçlü yıpranmadan atlatmamız lazım yaniii iyi olup son düzlüğü mutlu atlatmalıyız canım kendini bir şekilde motive et alışveriş yada başka bişi bir şekilde kafanı dağıtmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…