347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ben yatıyorum. Öpüyorum hepinizi yarın şafak 41 mi ne? İki gün sonra 39 mu diyoruz biz şimdi? Sonunda mutlu sona yaklaşıyoruz galiba.

evet canım orda hepimiz isimlerimizi biliyoruz benim için sakınca yok hümeyra diyebilirsiniz

ay çok tatlısın ya ne güzelde anlatmış:)
darısı bizim başımıza inşallah bukadar yıl bekliyoruz bizde inşallah sonunda da mutlu oluruz,Allah sizin mutluluğunuzu da bozmasın canım,ömür boyu sürsün inşallah,bebeklede taçlansın:)

saol tatlımm :) beğenmene sevindim
aslında nergis de işte, nüfus memurunun azizliği olmuş
ben de seviyorum adımı,, küçükken gıcık olurdum ama :)
tabii bana adımla hitap edebilirsin, sorun değil :)
ben de kullanmıodum face aslında, uzunnn zmndr. kori askere gidince açtım aktif olarak içindeyim şu an sanal alemin :))))

aynen öyle bendede face yok açmıyorum pek sevmiyorum ama olsa birbirimizi daha iyi tanırdık fotolardan falan:)

Kızlar dun ve bugun berbat bıgun gecırdım oyuzden tum gunum aglamakla gectı suan bıraz daha sakınım ama dokunsan aglıcam sureklı fotograflara bakıyorum durup durup cok ozledımm dıye de delı gıbı agladım bıde aılevı sorunlar vardı onlarda canımı sıkınca yanımda cok ıstedım olmasını nasıl kendımde o 44 gunluk gucu bulucam bılmıyorum yarında boyle olmak ıstemıyorum saanırım depresyona gırdım 5 gun oldu evden cıkmıyorum cıkmakta ıstemıyorum

sende bir gizsin veeee düşününce aşkımın ismi necati benimki gizem çocuğmuz pekala nergiz olabilir ohaaaa diyorum ismi buldum ahahahaha şaka gibi şimdi senin ismini tam düşünürken ne ismi ile başlayan bir erkek ismi olsa güzel olurdu dedim veee aşkımın ismi en son aklıma geldiii ayyy ölüyorum şu anda gülmekten isimlerimizin birleşmesinden isim buldum yihuuuu

kzlar benim avatarım ve profil fotom kendime ait hatta sevgilicikle fotomuz var bir ara albümüm vardı kaldırdım ama tekrar açarım albüm :)

Ah canım benim ya benden öyle oldum geçenlerde canım sıkılıyor aileme kızıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…