kızlarrrr keşke facem olsaydı eklerdim sizi benim facem felan yok ama ismim nikimde yazan gizem:))))zaten bana gizzzzz diyosunuzzz
nikita ismini bilmiyordum çok güzelmiş kiii ismin :))))))
biz 2013 gelinlerinde hep birbimize isimlerimizle hitap ederiz burda nick sölemem çok zor oluyordu herhalde isminizle hitap etmem sorun olmaz
yaşımı mı çıkarıcaksın ortaya :)
1 eylül 1984 doğumluyum
1998 yılında tanştık işte , hazırlıkta, çıkmaya başladık
4 yıl lise
2002 de üni ye başladım, 2006 mezunuyum
4 yıl üni
1 aralık 2006 ta başladım işe 3 aralık 2012 deyiz 6 yıl bitti iş, 7.yıldayız
bizimki de ondan mütevellit 15 yıl a yuvarlıyor işte :)
seni kırmayalım 14 dielim o zaman
bu arada 2011 nisan da evlendim , 2011 eylül e kadar kendimi hala 26 görüyodum :) eylül geldi 27 oldum dedim :) yaşımı da birz küçültmüş olabilrim :)
bu sefer olmuştur inşallah puknas.
evet evet yaklasiyorKızlar ben yatıyorum. Öpüyorum hepinizi yarın şafak 41 mi ne?İki gün sonra 39 mu diyoruz biz şimdi? Sonunda mutlu sona yaklaşıyoruz galiba.
kızlarrrr keşke facem olsaydı eklerdim sizi benim facem felan yok ama ismim nikimde yazan gizem:))))zaten bana gizzzzz diyosunuzzz
biz 2013 gelinlerinde hep birbimize isimlerimizle hitap ederiz burda nick sölemem çok zor oluyordu herhalde isminizle hitap etmem sorun olmaz
selam gece kuşuuuuuu
Film gecesi yapacağım yine bi yandan buraya bakıyorum.
Kızlar buraya da albüm yapabilirsiniz görelim birbirimizi
Evet gördüm.ben kendi resmini koyan çok varFilm gecesi yapacağım yine bi yandan buraya bakıyorum.
Kızlar buraya da albüm yapabilirsiniz görelim birbirimizi
kız hergün ne filmi izliyorsun bu kadar.beğendiklerini bizzede tavsiye et :)
İzlenecek film çok canım
Ne tür filmler izlersiniz ki ?
Evet gördüm.ben kendi resmini koyan çok var
sacma safan filmler olmadıkca (genelde komedi ve ask filmleri öyle oluyor) hepsini severim tabi ağırlık bilim kurgu ve macera.fırsat buldukca izleyeyim bendeç
Fantastik dersen hastasıyım
saol tatlımm :) beğenmene sevindim
aslında nergis de işte, nüfus memurunun azizliği olmuş
ben de seviyorum adımı,, küçükken gıcık olurdum ama :)
tabii bana adımla hitap edebilirsin, sorun değil :)
ben de kullanmıodum face aslında, uzunnn zmndr. kori askere gidince açtım aktif olarak içindeyim şu an sanal alemin :))))
Ah canım benim ya benden öyle oldum geçenlerde canım sıkılıyor aileme kızıyorum vallaKızlar dun ve bugun berbat bıgun gecırdım oyuzden tum gunum aglamakla gectı suan bıraz daha sakınım ama dokunsan aglıcam sureklı fotograflara bakıyorum durup durup cok ozledımm dıye de delı gıbı agladım bıde aılevı sorunlar vardı onlarda canımı sıkınca yanımda cok ıstedım olmasını nasıl kendımde o 44 gunluk gucu bulucam bılmıyorum yarında boyle olmak ıstemıyorum saanırım depresyona gırdım 5 gun oldu evden cıkmıyorum cıkmakta ıstemıyorum
sen baya izliyorsun begendiklerini yaz arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?