347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sevdiğin değer verdiğin bir arkadasın ise git bence canım.o var diye gitmemezlik yapmaa.sen ondan değil o senden rahatsız olsun :)

sevdiğin bir arkadaşınsa git bence çok durmazsın ama ondan çekinmiş olma sen gitmezsen o bunu düşünecektir.

Sağolun kızlar bir görüneyim geleyim, 1 saat takılırım Eşimin abisine mesaj attım şimdi , ben yarın mesaj attınca hemen almaya gel beni diye

yaşımı mı çıkarıcaksın ortaya :)
1 eylül 1984 doğumluyum
1998 yılında tanştık işte , hazırlıkta, çıkmaya başladık
4 yıl lise
2002 de üni ye başladım, 2006 mezunuyum
4 yıl üni
1 aralık 2006 ta başladım işe 3 aralık 2012 deyiz 6 yıl bitti iş, 7.yıldayız
bizimki de ondan mütevellit 15 yıl a yuvarlıyor işte :)
seni kırmayalım 14 dielim o zaman
bu arada 2011 nisan da evlendim , 2011 eylül e kadar kendimi hala 26 görüyodum :) eylül geldi 27 oldum dedim :) yaşımı da birz küçültmüş olabilrim :)

bu sefer olmuştur inşallah puknas.

Son düzenleme:

canım hümeyra benim yanlış kişiye cevap verdin

Önemli değil canım valla ben hala isimlerini bilmediğim var seninki mesela

nergiz cnm benm adm...
forumda gerçek adını sölemek istemio pek insanlrr :)
ben de o yüzden sormuyorum pek kimseye,,
daha önceden sorunlar yaşayanlar olmuş snrm.. öle bişiler vardı

nergiz cnm benm adm...
forumda gerçek adını sölemek istemio pek insanlrr :)
ben de o yüzden sormuyorum pek kimseye,,
daha önceden sorunlar yaşayanlar olmuş snrm.. öle bişiler vardı

Himm valla benim burda söylediğim herşey doğru atmaca birşey yok yapan var mi bilemem memnun oldum canım

Himm valla benim burda söylediğim herşey doğru atmaca birşey yok yapan var mi bilemem memnun oldum canım

atmacalıktan değil de,, bilmiyorum kii,
insalar burda kim olduklarının bilinmediği bi ortamda içleriini daha rahat döküyolardır belki öyle bişi de olabilir
atmacadan olduğunu sanmıyorum ben
ben de memnun oldm :)

zaten face den ekliiyorum kızları, resim de paylaşıyorum
ismimi sölemekte de sakınca şahsen görmedim ben de ,
ama herkesin kendine göre düşünceleri var tabii

Tabiki de canım ben de görmüyorum ortak kaygılarımızı var güzelce birbirimize destek oluyoruz ben çok memnunum burda olmaktan sizinle olmaktan

kızlarrrr keşke facem olsaydı eklerdim sizi benim facem felan yok ama ismim nikimde yazan gizem:))))zaten bana gizzzzz diyosunuzzz
nikita ismini bilmiyordum çok güzelmiş kiii ismin :))))))

biz 2013 gelinlerinde hep birbimize isimlerimizle hitap ederiz burda nick sölemem çok zor oluyordu herhalde isminizle hitap etmem sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…