Kızlar çok karışık bir durum içerisindeyim. Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü var ve beni doğum gününe çağırdı. Ama doğum gününe çağırılanlar arasında benim sevmediğim ve aynı ortamda bile bulunmak istemediğim birisi bulunuyor. Doğum gününe gitmesem arkadaşım kırılacak gitsem rahatsız olucam ne yapıyım sizce?
O ses türkiye yi izliyorumzaman geçiyor ohh ohh
benimde sıkıntıdan gözüm mutfaga düşüyorama yemek yok
Yok canım yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt ve meyve yeyeter
Kızlar çok karışık bir durum içerisindeyim. Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü var ve beni doğum gününe çağırdı. Ama doğum gününe çağırılanlar arasında benim sevmediğim ve aynı ortamda bile bulunmak istemediğim birisi bulunuyor. Doğum gününe gitmesem arkadaşım kırılacak gitsem rahatsız olucam ne yapıyım sizce?
zaten aclıktan değil sırf sıkıntıdan yapacak bişey bulamayınca dolan dur mutfaga
sağolsunSağolun kızlar bir görüneyim geleyim, 1 saat takılırımEşimin abisine mesaj attım şimdi , ben yarın mesaj attınca hemen almaya gel beni diye
merhabalar yarenler
triplicim yıldönümüz kutlu olsun inşallah bir dahaki yıllarda heeeep birlikte olursunuz...
nikita Allah ömür boyu aşkınızı sevginizi bitirmesin canım.bizimde martta 7. yılımız doluyor tanışalı ise 8.5 yıl oldu..ama senin hesapta bir yanlışlık var gibi geldi bana 26 yaşında evlendim 15 senelik ilişkimiz vardı dedin yanlış mı anladım,liseye 11 yaşında başlamış olman gerekiyor ozaman üniversiteyi 19 yaşında bitirmen gerekiyor,üniden sonra 7 yıl bekledik dedin..kafam karıştı valla
yaşımı mı çıkarıcaksın ortaya :)
1 eylül 1984 doğumluyum
1998 yılında tanştık işte , hazırlıkta, çıkmaya başladık
4 yıl lise
2002 de üni ye başladım, 2006 mezunuyum
4 yıl üni
1 aralık 2006 ta başladım işe 3 aralık 2012 deyiz 6 yıl bitti iş, 7.yıldayız
bizimki de ondan mütevellit 15 yıl a yuvarlıyor işte :)
seni kırmayalım 14 dielim o zaman
bu arada 2011 nisan da evlendim , 2011 eylül e kadar kendimi hala 26 görüyodum :) eylül geldi 27 oldum dedim :) yaşımı da birz küçültmüş olabilrim :)
bu sefer olmuştur inşallah hümeyra.
canım hümeyra benimyanlış kişiye cevap verdin
pardon tatlım ya,, özür dilerim sendenn
Önemli değil canımvalla ben hala isimlerini bilmediğim var seninki mesela
nergiz cnm benm adm...
forumda gerçek adını sölemek istemio pek insanlrr :)
ben de o yüzden sormuyorum pek kimseye,,
daha önceden sorunlar yaşayanlar olmuş snrm.. öle bişiler vardı
Himm valla benim burda söylediğim herşey doğruatmaca birşey yok yapan var mi bilemem memnun oldum canım
Tabiki de canım ben de görmüyorumatmacalıktan değil de,, bilmiyorum kii,
insalar burda kim olduklarının bilinmediği bi ortamda içleriini daha rahat döküyolardır belki öyle bişi de olabilir
atmacadan olduğunu sanmıyorum ben
ben de memnun oldm :)
zaten face den ekliiyorum kızları, resim de paylaşıyorum
ismimi sölemekte de sakınca şahsen görmedim ben de ,
ama herkesin kendine göre düşünceleri var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?