347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar uzun zamandır yediğim herşeyin yararına zararına bakan biri olarak biraz önce soğan ile ilgili küçük bir araştırma yaptım ve Vayyy be dedim.

SOĞAN: A, B ve C vitaminleri ile potasyum, magnezyum, kalsiyum, sodyum, iyot, fosfor ve kükürt mineralleri bakımından oldukça zengindir..

Soğanın Faydaları: Vücut direncini arttırır ve vücuda kuvvet verir. Zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Yüksek tansiyonu düşürür. Soğuk algınlığı, grip, astım ve bronşit hastalıklarında faydalıdır. Nefes yollarını açar ve öksürüğü keser. Damar tıkanıklığını önler. Kalp ve damar hastalıkları ile kansere karşı koruyucudur. Kandaki şeker seviyesini ayarlayan soğan şeker hastalarına faydalıdır. Böbrek ağrılarını hafifletir. Böbrek kumlarının ve taşların dökülmesine yardımcı olur ve tekrar oluşmalarını önler. Mikrop öldürücü etkisi vardır. Vücuttaki ve kandaki zararlı maddeleri vücuttan uzaklaştırır. Yaraların daha hızlı kapanmasına yardımcı olur. Egzama, dolama gibi cilt hastalıklarına karşı faydalıdır. Karaciğerin çalışmasını düzenler. Hazmı kolaylaştırır. Kanı temizler. Sinirleri rahatlatır, sıkıntı ve bunalıma iyi gelir. Uyku problemi çekenlere faydalıdır. Hafızayı güçlendirir. Cinsel gücü arttırır. Kemik erimesine karşı etkilidir..

Soğan Nasıl Kullanılır? Taze ve kuru soğan olarak iki şekli de tüketilir. Çiğ olarak, salatalarda ya da pişirilerek yemeklerde kullanılır.

Vay masallah soğana bak sen

Canım ben de 4.5 alayım yetmezse anneme veririm dedim o yalnız nasıl olsa. Tek kişi idare eder onu. 4.5'la başlayım ben.

Bu arada nişan yıldönümümüzü kutlayan tüm kızçeleri öpüyorum. Çok teşekkür ederim hepinize. 15 Mayısta bizimde 4. yılımız bitiyor aşkımla.

Bugün telefonda konuşuyoruz aşkım son zamanlar şafak sıkıştırıyor diyorlar ya gerçekten öyle herhalde her gün seni görüyorum rüyamda, havaalanında kavuşmamızı, gelince yapacaklarımızı, hazırlığı, düğünümüzü hep bunları görüyormuş sonra bir uyanıyormuş rüya olduğunu anlayınca çok üzülüyormuş. Çok özledim ben goncamı.

aynen canım benimki de bana o kadar tatlı davranıyor ki masallah diyeyim sağolsun canım cicimler hava da uçuşuyor... gelince şöyle yapalım diye diye

Kızlarrrr görüşemiyoruz ama özledim. Ben eminim askerlerimiz gelecek onların özlemi dinecek ama bu sefer de burdaki ortamı özlicez. Ömrümüz özlemekle geçio be ya

az önce bir kase aşure yedim ama bu son tatlımdı söz veriyorum
bgün çok hastayım baş ağrısı mide bulantısı sporda yapamadım kendimi pek iyi hissetmediğimden biraz tatlı iyi gelir diye düşündüm ama iyi gelmedi :)

Afiyet bal şeker olsun canım...hastalık başka birşey o esktra olmuş inşallah iyi olursun sabaha kadar

Kızlar çok karışık bir durum içerisindeyim. Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü var ve beni doğum gününe çağırdı. Ama doğum gününe çağırılanlar arasında benim sevmediğim ve aynı ortamda bile bulunmak istemediğim birisi bulunuyor. Doğum gününe gitmesem arkadaşım kırılacak gitsem rahatsız olucam ne yapıyım sizce?

bence git canım o kişiyle muhabbet etmezsin arkadasin için git erken kalkarsin 1 saat de olsa git gönlünü et

bence git canım o kişiyle muhabbet etmezsin arkadasin için git erken kalkarsin 1 saat de olsa git gönlünü et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…