sende bir gizsin veeee düşününce aşkımın ismi necati benimki gizem çocuğmuz pekala nergiz olabilir ohaaaa diyorum ismi buldum ahahahaha şaka gibi şimdi senin ismini tam düşünürken ne ismi ile başlayan bir erkek ismi olsa güzel olurdu dedim veee aşkımın ismi en son aklıma geldiii ayyy ölüyorum şu anda gülmekten isimlerimizin birleşmesinden isim buldum yihuuuu
kzlar benim avatarım ve profil fotom kendime ait hatta sevgilicikle fotomuz var bir ara albümüm vardı kaldırdım ama tekrar açarım albüm :)
herkese iyi geceler diliyorum kızlar,Allah rahatlık versin.rüyamızda askerlerimizi görelim,sarılalım onlara,öpelim:)
Bende istiyorum yaa ikimizin isimlerinden özel ad :-- - -(
evet evet onlarda.bizi görsün
Bende istiyorum yaa ikimizin isimlerinden özel ad :-- - -(
Ah canım benim ya benden öyle oldum geçenlerde canım sıkılıyor aileme kızıyorum valla
Matrix i unutmuşum şimdi aklıma geldi o filmi es geçemem
2007 hümeyra%uğursevdiceğinin adı ne düşünelim :)
tamam sen izledikce güzel film yaz ben takip ederim cnm
Matrix i unutmuşum şimdi aklıma geldi o filmi es geçemem
Allah yardımcın.olsun.. eğer biliyorsan Kuran oku bilmiyorsan da mealini oku insanı çok.rahatliyornapsam bılmıorum antidepresan alsam dıye dusundum ama cok uyutuo salak gıbı oluosun napsam nasıl bu durumdan cıksam bılmıyorum hıc aılemı hıc sorma destek degıl kostekler zaten bu yuzden bırazda bu haldeyım sadece askerlık degıl sanırsam gecırdıgım en kotu yıllardan bırıydı heersey ust uste gelınce hıcbıseye sabrım kalmadı hıc bukadar ıstememıstm yanımda kesın baya aglıcam ılk gordugumde ustumdekı o kadar agırlıktan sonra:)
2007 hümeyra%uğur
sedulunun paylaştıkları çok güzel ek olarak ölümcül deney serisini söleyebilirim söylendimi bilmiyorum ama o seri favorimdir
ayyy resmen mutlandım cidden aşkım arasın sölicem çocuğuma isim buldum :)şaka bir yana çok kafa patlatmıştım çok herkesinki uyuyor bizimki uymuyor huh diyordum
ayy uğurda zor isim ya :)
sedulunun dediklerinide ölümcül deneyide izledim canım.ama son dönem filmlerinden uzak kaldım.malum işten eve gel dinlen zaman kalmıyor maalesef
sende bir gizsin veeee düşününce aşkımın ismi necati benimki gizem çocuğmuz pekala nergiz olabilir ohaaaa diyorum ismi buldum ahahahaha şaka gibi şimdi senin ismini tam düşünürken ne ismi ile başlayan bir erkek ismi olsa güzel olurdu dedim veee aşkımın ismi en son aklıma geldiii ayyy ölüyorum şu anda gülmekten isimlerimizin birleşmesinden isim buldum yihuuuu
kzlar benim avatarım ve profil fotom kendime ait hatta sevgilicikle fotomuz var bir ara albümüm vardı kaldırdım ama tekrar açarım albüm :)
oğlun olursa.ne koyacaksin acaba cicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?