347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese iyi geceler diliyorum kızlar,Allah rahatlık versin.rüyamızda askerlerimizi görelim,sarılalım onlara,öpelim:)

Bende istiyorum yaa ikimizin isimlerinden özel ad :----(

Matrix i unutmuşum şimdi aklıma geldi o filmi es geçemem

Ah canım benim ya benden öyle oldum geçenlerde canım sıkılıyor aileme kızıyorum valla

napsam bılmıorum antidepresan alsam dıye dusundum ama cok uyutuo salak gıbı oluosun napsam nasıl bu durumdan cıksam bılmıyorum hıc aılemı hıc sorma destek degıl kostekler zaten bu yuzden bırazda bu haldeyım sadece askerlık degıl sanırsam gecırdıgım en kotu yıllardan bırıydı heersey ust uste gelınce hıcbıseye sabrım kalmadı hıc bukadar ıstememıstm yanımda kesın baya aglıcam ılk gordugumde ustumdekı o kadar agırlıktan sonra:)

sedulunun paylaştıkları çok güzel ek olarak ölümcül deney serisini söleyebilirim söylendimi bilmiyorum ama o seri favorimdir

Allah yardımcın.olsun.. eğer biliyorsan Kuran oku bilmiyorsan da mealini oku insanı çok.rahatliyor

2007 hümeyra%uğur

ayy uğurda zor isim ya :)

sedulunun paylaştıkları çok güzel ek olarak ölümcül deney serisini söleyebilirim söylendimi bilmiyorum ama o seri favorimdir

sedulunun dediklerinide ölümcül deneyide izledim canım.ama son dönem filmlerinden uzak kaldım.malum işten eve gel dinlen zaman kalmıyor maalesef

hHahahaha
supermis bu:)))
sen cok tatlisin ya:)

Ama biz hiç nöbet tutmamıştık bugüne kadar.İyidik.Böyle de yiyecektik kalan günleri planımız buydu.Nerden çıktı silah odası nöbeti:44:
Tek tesellim sıcacık kaloriferin yanındasın.
İçimde kalmıştı ama hep iyi nöbetler dilemek istemiştim kısmet olmamıştı aylardır.İyi nöbetler canımıniçi.

oğlun olursa.ne koyacaksin acaba cicim.

ama yaa şimdi neden beni üzüyosun en azından bir isim bir isimdir birtane buldum kız mız ne edeyim oğlanıda değişik bişi bulallım ama varya cidden yüzüm güldü :))))))) kızımda minik giz olucak aşkımın yiğeninin isminede gizem koydular her yerde gizler olsun ama ben hep oğlan çocuğu sevmişimdir oda bir gerçek :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…