:) bunu da ilerde eger kizin olur da nergiz koyarsan kizina anlatirsin
babani beklerken bir sitede bir kizla tanismistim kocasini bekliodu :) ordan buldum adini diye:)))
ama sen kucuk nergiz i buyuyunce askere gitmemis birine verme :))) once gitsin askerligini yapsin da gelsin :))
hahah
benim oglum olcak gibi hissederim hep belki oyle istedigim icin :) adi da doruk olcak :)
YaaaaaBenimki uğurböceğim dememden hiç hoşlanmaz hihihiih
Bende uğurböceğim demem bazen böcüğüm diye severim.
Bizim ismimizin birleşmesinden birşey çıkmıyor : (
Eda&Uğur
Kızlar çok karışık bir durum içerisindeyim. Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü var ve beni doğum gününe çağırdı. Ama doğum gününe çağırılanlar arasında benim sevmediğim ve aynı ortamda bile bulunmak istemediğim birisi bulunuyor. Doğum gününe gitmesem arkadaşım kırılacak gitsem rahatsız olucam ne yapıyım sizce?
Ben gördüm seni bizi bırakıp 349ların yanına dittin sen
burada feci yağıyor yağmur offf ada uçuyor resmen sabah kimbilir buralar nasıl olucak ben kaçangiz oluyorum hepinizi öperim
Eşimin babasının annesine hitapları öldürür beni, beyaz martım, doğal antibiyotiğim diye severHayat dolu bir adamdır. Bir kere eşim ben annesi babası zara konserine gittik. Biz eşimle duruyoruz. Eşimin annesi babasına baktık kopmuşlar
Ödüm koptu ya. Banyonun kapısı pat diye kapandı bir sıçradım
ayy aman bende korkarım öyle herşeyden
dün gece 2 gibi yattıım annemde kendi odasında ikimiziz zaten. 5 dk geçmedi patır kütür bişeyler devriliyo algılayamadım nolduğunu deprem oluyo sandım kalbim ağzımdan çıkacaktı meğersem annem yüklüğe kova koymuş o devrilmişş. gece gece çok tırstım haa:18:
ayy aman bende korkarım öyle herşeyden
dün gece 2 gibi yattıım annemde kendi odasında ikimiziz zaten. 5 dk geçmedi patır kütür bişeyler devriliyo algılayamadım nolduğunu deprem oluyo sandım kalbim ağzımdan çıkacaktı meğersem annem yüklüğe kova koymuş o devrilmişş. gece gece çok tırstım haa:18:
Eşimin babasının annesine hitapları öldürür beni, beyaz martım, doğal antibiyotiğim diye severHayat dolu bir adamdır. Bir kere eşim ben annesi babası zara konserine gittik. Biz eşimle duruyoruz. Eşimin annesi babasına baktık kopmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?