347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nehir ve derin ismini çok severdim ama favori ismim nergiz oldu hattaha sabah iş yerindekilerine sölicem çok gülcekler gıcıklar ama olsun şu anda yüzümde şebek bir ifade var anlatırım kızım olursa tabikide anlatırım hattaha senin ismini görünce düşündüğüm farklı isimleri bile söelrim ayyy bayılajağım aklımdan neler geçti en son beynim ctrl f yaptıııı benimkinin adına odaklandı:))çok mutlandım minicik bişiy beni mutlandırıyor geleceğe dair

askere gitmeyen adama selam vermesin o derece yani :))))))))))yaniii annelerin askerliğini yapmışmı sorularını bastırarak yapmasını çok iyi anlıyorum annem ünideyken dedi aynı yaşta biriyle çıkma çok yıpranırsın herşeyinde uğraşırsın azcık büyük bul dedi dedi bende yoook yokk boyu boyuna huyu huyuma yaşı yaşıma uygundur bu iş olcak dedim :))))))asker yolu gözlüyorum vuhuuuu büyümüşüz biz

doruk ismini şirkette çok sevdiğimiz bir arkadaşımıza önerdik oda çok beğendi ve koydu isim teyzeleriyiz ege efe isimlerini çok seviyorum ama yağuşuklu kardeşcağzıma gökhanmı görkemmi die kararsız kalıp görkem ismini koymuştum ama şimdi atlas destan efe ve ege isimlerini çok beğeniyorum :))))))

ayyy bugün lodosla günüm kötü başladı gülerek bitiyor şafakta azalıyor artık gitmem lazım öpüyorum güzel bayanlar hepimizin askerleri çok şanslı bizim gibi bekleyenler var

bence git ve hiç o şahıs yokmuş gibi davran çok rahatsız olursa o gitsin

burada feci yağıyor yağmur offf ada uçuyor resmen sabah kimbilir buralar nasıl olucak ben kaçangiz oluyorum hepinizi öperim

Eşimin babasının annesine hitapları öldürür beni, beyaz martım, doğal antibiyotiğim diye sever Hayat dolu bir adamdır. Bir kere eşim ben annesi babası zara konserine gittik. Biz eşimle duruyoruz. Eşimin annesi babasına baktık kopmuşlar

Ödüm koptu ya. Banyonun kapısı pat diye kapandı bir sıçradım

Son düzenleme:

ne güzel hayat dolu desene

Ödüm koptu ya. Banyonun kapısı pat diye kapandı bir sıçradım

ayy aman bende korkarım öyle herşeyden
dün gece 2 gibi yattıım annemde kendi odasında ikimiziz zaten. 5 dk geçmedi patır kütür bişeyler devriliyo algılayamadım nolduğunu deprem oluyo sandım kalbim ağzımdan çıkacaktı meğersem annem yüklüğe kova koymuş o devrilmişş. gece gece çok tırstım haa:18:

bende hiç korkmam canım ya.evde tek kalmaya bayılırım bende.

Keşke fırtına başlamadan önce uyusaydım. Şimdi çok kötü fırtına sesleri geliyor.

Vay maşallah bizde onlar gibi oluruz inşallah ilerde de :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…