- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Valla bizden sonra sıra sana geliyor yani
Canım bizde kız tarafında ocak ve davlumbaz da var ama evimizi yeni bina düşündüğümüz için almayacağız, takılı olur dedik ankastreler. Daha fırında almadım ben o da takılı olabilir düşüncesiyle. Takılı olmazsa mini fırın alacağım. Onlar buzdolabını alacaklar. Erkek tarafının işi daha kolay.
Evet hemde nasıl.... kız valla son 1 ayda ıcık cıcık a ne kadar para gitti bilmiyorum.. bizim evde davlumbaz vardı mesela taşındığımızda o zaman ona evi tutunca bakarız
dimi yaaa
benimki baya bi hızlandırışmış şekilde olucak galiba ama çok kasmıycam kendimi olduğu kadar yetişmeyenide düğünden sonra hallederiz die düşünüyorum. bana düşenleri hallederimde büyük parçalar ve ev işi en sona. inşallah lojmanda çıkar ev arama derdine düşmeyiz birdee
Evet canım onlara ev tutulunca bak. Ben onları en sona bıraktım.
Bu arada yatıyorum kızlar öpüyorum hepinizi yarın kaldığım yerden devam ederim. Bensiz çok kaynatmayın.
yok canım bizimki acemilik gibi bişey dedi ama erken gönderseler iyiydi
Nişanlın ne iş yapıyor canım
Kızlar doğum gününden geldim, beklediğim gibi kötü geçmedi. Hatta iyi geçti. Gırgır şamata derken aynı ortamda olmak rahatsız etmedi. İyiki gitmişim yoksa şu an gitmediğim için kendimi yiyecektim.
veteriner hekimi canım devlette
Benim kuzenim de öyle canım ama yerleri değişmişlero geçen sene gitti asteğmen olarak askere
Kızlar doğum gününden geldim, beklediğim gibi kötü geçmedi. Hatta iyi geçti. Gırgır şamata derken aynı ortamda olmak rahatsız etmedi. İyiki gitmişim yoksa şu an gitmediğim için kendimi yiyecektim.
keşke keşke 10 gün birden atar şafak ne güzel
bide nişanlım benden 5 gün az sayıyor şafağı ben hala çözemedim
valla ne iyi olurdu boşver çözmeye çalışma daha iyi
bende bıraktım saymıyorum erken gelirse süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?