347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Valla bizden sonra sıra sana geliyor yani

dimi yaaa
benimki baya bi hızlandırışmış şekilde olucak galiba ama çok kasmıycam kendimi olduğu kadar yetişmeyenide düğünden sonra hallederiz die düşünüyorum. bana düşenleri hallederimde büyük parçalar ve ev işi en sona. inşallah lojmanda çıkar ev arama derdine düşmeyiz birdee

Evet hemde nasıl.... kız valla son 1 ayda ıcık cıcık a ne kadar para gitti bilmiyorum.. bizim evde davlumbaz vardı mesela taşındığımızda o zaman ona evi tutunca bakarız

Nişanlın ne iş yapıyor canım

Kızlar doğum gününden geldim, beklediğim gibi kötü geçmedi. Hatta iyi geçti. Gırgır şamata derken aynı ortamda olmak rahatsız etmedi. İyiki gitmişim yoksa şu an gitmediğim için kendimi yiyecektim.

Benim kuzenim de öyle canım ama yerleri değişmişler o geçen sene gitti asteğmen olarak askere

ne güzel halletmişş
bizimkide 2010 da gidicekti askere ben sınav sonucunu bekle öyle git dedim atamasını saymazlar falan diye korktum.beni dinlemesiydi bizde askerliği başımızdan savmış olucaktık ne güzell

ohh canım iyiki gitmişsin o zaman ne güzel vakitte geçirmişsin

Kütahya'nın Pınarları Akışır,
Devriyeler Kol Kol Olmuş Bakışır.

http://www.youtube.com/watch?v=P4Jlf_2ODwQ

Çok duygusal yaaa ağlayacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…