347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimkinin sesi çok kötüydü bugün telefonda çok bunaldım burda dedi şafak sıkıştırması böyle bişeymiş dedi üzüldüm bende ya
geçen günlerde hürriyet gazetesi nat geo dvd leri veriyodu kuponla ordan aradı nolur topla onları ben gelince beraber gidip alırız dedi bugün tam 23. kuponu kestim gazeteden. ne çabuk geçmiş zaman. o gelince beraber gidip alıcaz dağıtımdan

Yarın kar geliyormuş. Eskiden okullar tatil olacak diye sevinirdik. Niye işi de tatil etmezlerki Merciii sen seversin kar yağmasını okullar tatil olacak diye. Benim bir tane öğretmen arkadaşım var öğrencilerinden daha çok seviniyordu tatil olacak diye Babam hep üzülür ek dersi kesicekler diye

Mercim görüşemedik iki gündür

Al benimkinden de o kadar
Acayip canı sıkkın bi benle konuşurken biraz normalleşiyor sesi yoksa telefonu ilk açtığında sesi bitkin geliyor. Eve gelmek istiyorum diyor hemen :85:

valla canım tatil olsun da ek derslerim feda olsun yarın sanat etkinliğine kardan adam yazdım zaten en kısa zamanda gerçeğini yapmak dileğiyle

Mercim görüşemedik iki gündür
canım iki gündür pek keyfim yoktu benim çok muhabbet etmek gelmedi içimden ama okudum yazdıklarınızı

kizlarrr yardim edin:-( cok sikldm bu durumdan telm.calmio.msj hic yok yanimda zaten yok herkes sevglsyle ya herkes mutlu sanki kotu olarak degil.ama kiskaniyorum artik.hergun on kere safak kac diye bakiorum off bitsin su aralik en azindan artik.sinirleniyorumda buduruma

Ne oldu canım bi sıkıntı mı var???? İsim muhabbetti yaptık da dedim merci nin de açılımı acaba merve&cihan falan mı

benimkide çok sıkılmış izne mi gelsem acaba diyip duruyoo

canım seni bizden başka kimse daha iyi anlayamaz. bende sokakta yürürken elele sevgililer görünce tutup ellerini ayırmak istiyorum nasıl bir psikopatlıksa ama kendimizi üzünce hiçbişey değişmiyo gelecekleri gün daha erken olmuyo biz üzüldük diye o yüzden bende kendimi işime verdim sürekli oyalanıcak bişeyler buluyorum kendime hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum en iyisi böyle galiba

Ne oldu canım bi sıkıntı mı var???? İsim muhabbetti yaptık da dedim merci nin de açılımı acaba merve&cihan falan mı

evet aynen öyle canım ya çok yaratıcı bi nick dimi öyle dönemlik sıkıntılar benimkiler normalde olsa umrumda bile olcak şeyler değil ama baya duygusal bi dönemdeyim galiba

Eşimin olduğu yerde denetim var 3 km koşu varmış dün. Dediki 2 km yi 12 dakikada koştum sonrasında yürüdüm 3 'e tamamladım çok güldüm ya Dedim niye hepsini koşmadın diyo sivil hayatta maça gittiğim felan mı var nerde koşucam ( Ben onu maçlara göndermiyorum ) Bende dedim gitsende farketmez kaleci oluyorsun hep

ay sen çok fenasın stankiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…