izlemediğin film yok denecek kadar azdır heralde
Keşke öyle olsao kadar çok ki ondan bu kadar film izliyorum
Benim herif bana sarılıp uyumayı özlemiş. Bende dedim o kadar gün yalnız uyuduktan sonra belki sen gelince rahat uyuyamam git başka yerde yat derim dedim
benimkinin sesi çok kötüydü bugün telefonda çok bunaldım burda dedi şafak sıkıştırması böyle bişeymiş dedi üzüldüm bende ya
geçen günlerde hürriyet gazetesi nat geo dvd leri veriyodu kuponla ordan aradı nolur topla onları ben gelince beraber gidip alırız dedi bugün tam 23. kuponu kestim gazeteden. ne çabuk geçmiş zaman. o gelince beraber gidip alıcaz dağıtımdan
benimkinin sesi çok kötüydü bugün telefonda çok bunaldım burda dedi şafak sıkıştırması böyle bişeymiş dedi üzüldüm bende ya
geçen günlerde hürriyet gazetesi nat geo dvd leri veriyodu kuponla ordan aradı nolur topla onları ben gelince beraber gidip alırız dedi bugün tam 23. kuponu kestim gazeteden. ne çabuk geçmiş zaman. o gelince beraber gidip alıcaz dağıtımdan
Yarın kar geliyormuş. Eskiden okullar tatil olacak diye sevinirdik. Niye işi de tatil etmezlerkiMerciii sen seversin kar yağmasını okullar tatil olacak diye. Benim bir tane öğretmen arkadaşım var öğrencilerinden daha çok seviniyordu tatil olacak diye Babam hep üzülür ek dersi kesicekler diye
canım iki gündür pek keyfim yoktu benim çok muhabbet etmek gelmedi içimden ama okudum yazdıklarınızıMercim görüşemedik iki gündür
valla canım tatil olsun da ek derslerim feda olsunyarın sanat etkinliğine kardan adam yazdım zaten en kısa zamanda gerçeğini yapmak dileğiyle
canım iki gündür pek keyfim yoktu benim çok muhabbet etmek gelmedi içimden ama okudum yazdıklarınızı
kizlarrr yardim edin:-( cok sikldm bu durumdan telm.calmio.msj hic yok yanimda zaten yok herkes sevglsyle ya herkes mutlu sanki kotu olarak degil.ama kiskaniyorum artik.hergun on kere safak kac diye bakiorum off bitsin su aralik en azindan artik.sinirleniyorumda buduruma
Ne oldu canım bi sıkıntı mı var???? İsim muhabbetti yaptık da dedim merci nin de açılımı acaba merve&cihan falan mı
benimkide çok sıkılmış izne mi gelsem acaba diyip duruyoo
benimkide çok sıkılmış izne mi gelsem acaba diyip duruyoo
evet aynen öyle canım ya çok yaratıcı bi nick dimiöyle dönemlik sıkıntılar benimkiler normalde olsa umrumda bile olcak şeyler değil ama baya duygusal bi dönemdeyim galiba
Eşimin olduğu yerde denetim var 3 km koşu varmış dün. Dediki 2 km yi 12 dakikada koştum sonrasında yürüdüm 3 'e tamamladım çok güldüm yaDedim niye hepsini koşmadın diyo sivil hayatta maça gittiğim felan mı var nerde koşucam ( Ben onu maçlara göndermiyorum ) Bende dedim gitsende farketmez kaleci oluyorsun hep
onun işi çok zor canım ya hak vermek lazım, 1 ay sonra bi izin alsa havası değişir biraz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?