Eşimin olduğu yerde denetim var 3 km koşu varmış dün. Dediki 2 km yi 12 dakikada koştum sonrasında yürüdüm 3 'e tamamladım çok güldüm yaDedim niye hepsini koşmadın diyo sivil hayatta maça gittiğim felan mı var nerde koşucam ( Ben onu maçlara göndermiyorum ) Bende dedim gitsende farketmez kaleci oluyorsun hep
Yılbaşında izni var mı?
Eşimin olduğu yerde denetim var 3 km koşu varmış dün. Dediki 2 km yi 12 dakikada koştum sonrasında yürüdüm 3 'e tamamladım çok güldüm yaDedim niye hepsini koşmadın diyo sivil hayatta maça gittiğim felan mı var nerde koşucam ( Ben onu maçlara göndermiyorum ) Bende dedim gitsende farketmez kaleci oluyorsun hep
Kız deme böyle şeyler adamcağızın kalbine inecek askerdeyken
bunlarr çok fena yaaa hemen sıkıştırmış maça gittiğimmi var diyee
bende çok sinir oluyorum maça gitmesine şimdi beni kandırıp gidiyodu ama evlenince gitmez umarımm
bilmiyorum ki tatlım olsa süper olurdu ama sanmıyorum ki demedi hiçbişey
bende hemen gelme daha 2 ay oldu gideli şubat mart gibi falan gel dedim ama geldimi de gitmesi onada bana da çok zor olacakk
Ne olur sanki cumartesi pazar tatil birgün onlardan olsun salı yılbaşı tatiliBen komutan olsam çarşı günlerinde sadece askerlik yaparlardı
Benimkisinin bir arkadaş ordusu vardı haftanın 4 günü birlikteydi onlarla. Evlendikten sonra çektim koparttım içlerinden
Ne olur sanki cumartesi pazar tatil birgün onlardan olsun salı yılbaşı tatiliBen komutan olsam çarşı günlerinde sadece askerlik yaparlardı
evet zor olcak ama çok bunalmıştır orda kesin
Bu sefer uyuyacağım galiba bir daha kalkmak yok. 2. kez iyi geceler kızlar.
nasış çektin kopardın canım az tüyo falan ver
bizimki askere gitti orda da buldu maçı
Onlarla yapıcağı şeyleri birlikte yaptık. Mesela birlikte gidip arkadaşlarıyla nargile içiyorlardı, birlikte gittik nargile içmeye. Sahilde takılıyorlardı genellikle. 2 tane bisiklet aldık birlikte sahile bisiklet sürmeye gittik. Ben ona buluşamazsın deseydim buluşurdu ama ben daha çok onlarla geçirdiği vakti birlikte geçirmeye gayret gösterdim. Arkadaşlarını da çaya yemeğe çağırdım kopmasınlar diye. Onları hayatından çıkartmış da olmadı. Biraz taktik işi
Onlarla yapıcağı şeyleri birlikte yaptık. Mesela birlikte gidip arkadaşlarıyla nargile içiyorlardı, birlikte gittik nargile içmeye. Sahilde takılıyorlardı genellikle. 2 tane bisiklet aldık birlikte sahile bisiklet sürmeye gittik. Ben ona buluşamazsın deseydim buluşurdu ama ben daha çok onlarla geçirdiği vakti birlikte geçirmeye gayret gösterdim. Arkadaşlarını da çaya yemeğe çağırdım kopmasınlar diye. Onları hayatından çıkartmış da olmadı. Biraz taktik işi
Kizlar nasilsiniz? Bebis yok yanlis alarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?