347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bende kaçıyorum... Sabah spora gideceğim ordan öğlen arkadaşıma oturmaya gideceğim hadi kendinize ii bakın yarın görüşürük

Canlarım günaydın.

Şafak: 38 Tam tamına 1 ay 8 gün.
Yarın aşkımın acemiliğini yaptığı Kastamonu'ya gidiyoruz. Kastamonu kastamonu dep dep dep.

Aralığın bitmesine son 24 gün.

Kastamonu bana çok kasvetli gelmişti bilmiyorum neden.Ama fırsat bu fırsat Karadenizin batısını da görmüş olduk.
Tripliii gitte Kastamonu anılarını yad et :)

günaydınlaarr havalaar buz gibi olduu Allahm nöbet tutan askerlerimizn yardımcısı olsuunn az kaldıı ama azz içimde bir neşee

hepinize günaydınlarrr koskocaman öpücükler bugün 39 um koskoca 120 gün geçti ama bu son 1 ay 158den daha çok gibi gelio gözüme azalmış azalmasına da hiç bitmeyecek gibi yaaa neyseki kırklareliyide boyadım haritam rengarenk süper oldu yaşasınnn :)))

Kızlar merhaba, Ağustostan beri bu başlığı takip ediyorum fakat yeni üye oldum, benim nişanlım da Erzurum'da gece çavuşu olarak görev yapıyor bizim şafağımız da 40 gün :) beni de son günlerde aranıza kabul ederseniz çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…