347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Erzurum'da canım o palandökende yapıyor ben 3 kere gittim ziyarete çok güzel bir yer huzur verici dağın tepesinde zaten kayak tesisi var orda
sennki nerdeydi

mardin-nusaybinde cnm sınır karakolunda senınkı ne guzel yerdeymiş çok şanslısın :) ben nişanlımı gttiğinden beri 1 defa göre bildim acemi birlik ankaradaydı ozaman onların orda çarşı izni yok sivil insanalr yok çok uzak bi noktada sadece askeri araçlar geçebilio onların ordan ((

seninkide zor canım

evet iyi yere denk geldi çok şükür acemiliği Kastamonudaydı, Allah'ın izniyle sağsalim bitirsinler inşallah hepsi, 40 ların sonuna geldik, 30 lara başladık artık ondan sonra hep birlikteyiz inşallah

evet iyi yere denk geldi çok şükür acemiliği Kastamonudaydı, Allah'ın izniyle sağsalim bitirsinler inşallah hepsi, 40 ların sonuna geldik, 30 lara başladık artık ondan sonra hep birlikteyiz inşallah

Bu sene başka yer kalmamış herhalde herkesin acemiliği kastamonu'ya vermişler, ordan çıkanları da doğuya dağıtmışlar.

Seni de ekliyorum listeye canım.

Bu sene başka yer kalmamış herhalde herkesin acemiliği kastamonu'ya vermişler, ordan çıkanları da doğuya dağıtmışlar.

olur tatlım :) valla herkes Kastamonu'ya denk gelmiş neden bende anlamadım ,ama yakındı en azından gitmek rahat oldu, o açıdan iyiydi, biz doğuya düşeceğini hiç tahmin etmedik, İzmir'li çünkü nişanlım ,şu an jandarma komutanlığında ,

bende şimdi işten çıkacağım kızlar haftasonu geldi çok mutluyum haftasonu benim için uyumak demek :)

tamam tatlım :) valla evet herkes Kastamonu'ya denk gelmiş ben de anlamadım, nişanlım İzmir'li biz bu taraflarda çıkar diye düşünmüştük şok olduk Erzurum'u duyduğumuzda,

bugün haftanın son günü, haftasonu benim için uyumak demek :) yaşasın haftasonu

Bizde İzmirliyiz canım nişanlımın doğum yeri ist. beyoğlu olsada sadece orda doğmuş. Bizde hiç tahmin etmedik doğu çıkacağını. Dumur olduk zaten görünce.

349. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 2 gün 05 saat 59 dakika kaldı.
349. Dönem için birliğe teslim olmaya 4 gün 22 saat 59 dakika kaldı.

Son düzenleme:
Bizde İzmirliyiz canım nişanlımın doğum yeri ist. beyoğlu olsada sadece orda doğmuş. Bizde hiç tahmin etmedik doğu çıkacağını. Dumur olduk zaten görünce.

Ben İzmir'e birkac kere gittim cok guzel bir sehir gercekten,cok begendim,nisanlimin ailesi izmir Hatay'da yasiyor sahilini cok begendim
Bu seneye yetisir mi bizim dugun bilmiyorum ama cok istiyorum yaz bitmeden
Olmasini,insallah bir an once guzel bir ise girer de toparlariz

komutan 17 ocak 00.00 da serbestsiniz ama gece ordan merkeZe.otobüse falan yok o yüzden sabah 7de ordan ciksa ankara otobüsüne 8 de biner akşam 5te AŞTI de büyük kavuşma Allah in izniyle

ayyyy ne güzel inş o günlerde gelecekk balıkesir ankara arası o kadar uzun mu sürüyor canım yaa:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…