347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoşgeldin aramızaa keşke en baştan üye olsaydııınnn

Hoşgeldin.Keşke daha evvelden gelseydin ya

eveet çok güzel bir ortam var bir sürü şey paylaşıyorsunuz çok hoşuma gitti , kendi kendime dedim 40 gün de kalsa gireceğim
Nasılsınız, zaman git gide azalıyor kızlar

ama ama ben battaniye sormuştum bana yardım etsenize kızlarr

vanilla canım hoşgeldin ama dhaa önce gelmeliydinnn olmadı şimdi :))))) iyikide geldin

Kastamonu bana çok kasvetli gelmişti bilmiyorum neden.Ama fırsat bu fırsat Karadenizin batısını da görmüş olduk.
Tripliii gitte Kastamonu anılarını yad et :)

Canım ben Kastamonu'yu il olarak çok sevmiştim küçük ama çok temiz bir şehirdi ama askerlerimize iyi bakmadılar orası ayrı. :) Neyse ki geçti bitti.

kızlar günaydın tripli canım senin aldığı8n geyikli englısh home battaniye bumudur çok şeker yahuuu bu

NEW YEAR TV BATTANIYE 130x170 KIRMIZI

Canım ben çift kişilik normal battaniye aldım. Senin attığından değil. Onun da linkini atıyorum ama linkte belli olmuyor. Grisini gidip açtırın çok güzel.

WINTER PAMUKLU BATTANIYE ÇİFT KİŞİLİK 200X220 BEJ

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Demekki zamanında kuruntular yaptığımız gizli okuyuculardan biri de senmişsin. Keşke daha önce gelseydin.

Üye olmadan sayfamızı okuyan arkadaşlara seslenmek istiyorum üyelik işlemi basit, çıkın çıkın gelin. Bizi de merakta bırakmayın sonra burda senaryolar üretiyoruz. :)

vanilla canım hoşgeldin ama dhaa önce gelmeliydinnn olmadı şimdi :))))) iyikide geldin

Canım ben Dormina dan aldım battaniyelerimi english home dan baddaniye almadığım için bilemeyecem nasıldır güzel midir o yüzden yorum yapmadım yoksa çenem düşüktür herşeye bişey derim bilirsin

Canım ben Dormina dan aldım battaniyelerimi english home dan baddaniye almadığım için bilemeyecem nasıldır güzel midir o yüzden yorum yapmadım yoksa çenem düşüktür herşeye bişey derim bilirsin

canım ben englısh homu çok seviyorum bunuda tv karşısında bir tek kişiliğe ihtiyacım oldğu için arabilirm sağolasın

tripli senin modelde çok cici geyikliyi alırsam 3 battaniyem olucam mink madam coco ve englısh home hiçbirini misafire vermek istemiyorum

birtane özdilekten kalpli nevresim takımı almıştım onun battaniyesini çıkarmışlar aceba misafir için alsammı diyorum

hos geldin vanilla_sky son günler ama esas bugünlerde birbirimize desteğe ihtiyacımız var en zor geçecek zamanlarımız bence şafak sağlı sollu sıkıştırıo :)))

,
Bende aldım da baddaniye almadım ordan... hurçları falan o kadar tatlı kiii

gizcim ben aldım o battaniyeden bütün geyik serisini aldım cok guzel görünüo tavsiye ederm ama yorganım yok yorgannnnnn nerdne alıcam yaaa offf ... he bide ben hala kendımı düşünüp kendime alıorum misafirlere henüz hiç bsy almadım dur helebi evlenim onada sıra gelir :)))

Giz kuşum ben dediğim gibi hediye aldım ama kendimde çok beğendim. Seninki sadece tv için ondan fiyatı da uygunmuş. Onu görmemiştim. Sana attığım linktenin bir grisi var gerçekten çok güzel bir gri. Ben normalde griyi soğuk bulurum pek sevmem ama o battaniyenin grisinin tonu çok tatlı. English home'un battaniyeleri ince geliyor biraz bana yalnız bunu da belirteyim. Taç'ın battaniyeleri daha yumuşak ve kalın. Eğer yatak için alacaksan, battaniyende azsa Taç olabilir ama battaniyem var yılbaşı konsepti hoşuma gitti dersen tercih edebilirsin.

Yemekte bugün Osmanlı günü yapmışlar. Öyle bir yedimki önümüzdeki bir ay birşey yemesem stoktan idare eder

tamda senin dediğin gibi düşünüyorum englısh homu ince die tercih ettim bide yılbaşı konseptleri pek hoşuma gitmezdi ama bunu çok beğendim yine dediklerini harfiyen katılıyorum yatak için mink yeterde bir tane misafire taçtan alabilirz taçın battaniyeleri ağır ve kaliteli mink ve taçtan şaşmıcaksın battaniyede

canım yorumun için teşekkürler :9

giz08 hoşbulduk canım , keşke daha önce gelseydim valla üzüldüm ama olsun başka topiclerde de yardımlarınıza ihtiyacım olacak

2007hu verdiğin linki en kısa zamanda takip edeceğim canım, iş yerinde fırsat buldukça ,üyelik işlemlerini gözümde büyüttüm çok o yüzden daha öcne girmedim bir de
heryere özel bilgilerimi vermek istemiyordum biraz çekindim açıkçası ama sonunda koyverdim gitti
buarada smiley ler nerden yapılıyor hep sizinkileri kopyalıyorum :)

aşağı da alıntı ile cevaplA var zaten canım.. smile lari da kullanıcı kontrol panelinden gelişmiş düzeni seçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…