- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Hoşgeldin aramızaa keşke en baştan üye olsaydııınnnKızlar merhaba, Ağustostan beri bu başlığı takip ediyorum fakat yeni üye oldum, benim nişanlım da Erzurum'da gece çavuşu olarak görev yapıyor bizim şafağımız da 40 gün :) beni de son günlerde aranıza kabul ederseniz çok sevinirim :)
Kızlar merhaba, Ağustostan beri bu başlığı takip ediyorum fakat yeni üye oldum, benim nişanlım da Erzurum'da gece çavuşu olarak görev yapıyor bizim şafağımız da 40 gün :) beni de son günlerde aranıza kabul ederseniz çok sevinirim :)
sonunda dayanamadın ama dimiüyelik işlemleri çok gözümde büyüdü kızlar ya :) artık diğer topic lerde de bol bol sohbet ederiz , 2013 gelinleri olabilir mesela
Kızlar merhaba, Ağustostan beri bu başlığı takip ediyorum fakat yeni üye oldum, benim nişanlım da Erzurum'da gece çavuşu olarak görev yapıyor bizim şafağımız da 40 gün :) beni de son günlerde aranıza kabul ederseniz çok sevinirim :)
üyelik işlemleri çok gözümde büyüdü kızlar ya :) artık diğer topic lerde de bol bol sohbet ederiz , 2013 gelinleri olabilir mesela
Kastamonu bana çok kasvetli gelmişti bilmiyorum neden.Ama fırsat bu fırsat Karadenizin batısını da görmüş olduk.
Tripliii gitte Kastamonu anılarını yad et :)
kızlar günaydın tripli canım senin aldığı8n geyikli englısh home battaniye bumudur çok şeker yahuuu bu
NEW YEAR TV BATTANIYE 130x170 KIRMIZI
ama ama ben battaniye sormuştum bana yardım etsenize kızlarr
vanilla canım hoşgeldin ama dhaa önce gelmeliydinnn olmadı şimdi :))))) iyikide geldin
Canım ben Dormina dan aldım battaniyelerimi english home dan baddaniye almadığım için bilemeyecem nasıldır güzel midir o yüzden yorum yapmadım yoksa çenem düşüktür herşeye bişey derim bilirsin
,canım ben englısh homu çok seviyorum bunuda tv karşısında bir tek kişiliğe ihtiyacım oldğu için arabilirm sağolasın
tripli senin modelde çok cici geyikliyi alırsam 3 battaniyem olucam mink madam coco ve englısh home hiçbirini misafire vermek istemiyorum
birtane özdilekten kalpli nevresim takımı almıştım onun battaniyesini çıkarmışlar aceba misafir için alsammı diyorum
ama ama ben battaniye sormuştum bana yardım etsenize kızlarr
vanilla canım hoşgeldin ama dhaa önce gelmeliydinnn olmadı şimdi :))))) iyikide geldin
Giz kuşum ben dediğim gibi hediye aldım ama kendimde çok beğendim. Seninki sadece tv için ondan fiyatı da uygunmuş. Onu görmemiştim. Sana attığım linktenin bir grisi var gerçekten çok güzel bir gri. Ben normalde griyi soğuk bulurum pek sevmem ama o battaniyenin grisinin tonu çok tatlı. English home'un battaniyeleri ince geliyor biraz bana yalnız bunu da belirteyim. Taç'ın battaniyeleri daha yumuşak ve kalın. Eğer yatak için alacaksan, battaniyende azsa Taç olabilir ama battaniyem var yılbaşı konsepti hoşuma gitti dersen tercih edebilirsin.
aşağı da alıntı ile cevaplA var zaten canım.. smile lari da kullanıcı kontrol panelinden gelişmiş düzeni seçeceksingiz08 hoşbulduk canım , keşke daha önce gelseydim valla üzüldüm ama olsun başka topiclerde de yardımlarınıza ihtiyacım olacak
2007hu verdiğin linki en kısa zamanda takip edeceğim canım, iş yerinde fırsat buldukça ,üyelik işlemlerini gözümde büyüttüm çok o yüzden daha öcne girmedim bir de
heryere özel bilgilerimi vermek istemiyordum biraz çekindim açıkçası ama sonunda koyverdim gitti
buarada smiley ler nerden yapılıyor hep sizinkileri kopyalıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?