tamda senin dediğin gibi düşünüyorum englısh homu ince die tercih ettim bide yılbaşı konseptleri pek hoşuma gitmezdi ama bunu çok beğendim yine dediklerini harfiyen katılıyorum yatak için mink yeterde bir tane misafire taçtan alabilirz taçın battaniyeleri ağır ve kaliteli mink ve taçtan şaşmıcaksın battaniyede
canım yorumun için teşekkürler :9
kızlaar enmoda'dan bir ürün aldınızmı hiç bi mont beğendim ama emin olamıyorum
kızlarrrr bileti aldık 17 ocak 2013 sabah : 10.20 atatürk havalimanı .... ya bilet alınınca bi heyecan yaptım ki sormayın gelmiş gibi oldu valla sizler almışmıydınızzz
Hayırlı olsun canım çıkış tarihi kesinleşti mi
Ay keşke bizde hemen alabilsek
sedulucum çıkış tarihi salı akşamı kesinleşti de abisi bileti bugun aldı neyseki bilet buldu tek firma çalışıo o gün türk hava yolları yer mardin olunca gelmeside ayrı bir dert oluo hepimizi allah kavustursun heyecanlı haftalar geçireceğiz zaman yaklaştıkça çok güzel oluo be hayal üstüne hayal kuruo insan
aşağı da alıntı ile cevaplA var zaten canım.. smile lari da kullanıcı kontrol panelinden gelişmiş düzeni seçeceksin
hos geldin vanilla_sky son günler ama esas bugünlerde birbirimize desteğe ihtiyacımız var en zor geçecek zamanlarımız bence şafak sağlı sollu sıkıştırıo :)))
evet son günler gerçekten çok yıpratmaya başladı bizi çok hassaslaşma ve ilgi beklemeler başladı bu beni çok yoruyor hayırlısıyla bitse de gelseler sağsalim Allah'ın izniye..
hosgeldin canım.insallah tez zamanda kavusacapız hepimiz.
Ay canım çok sevindim bilet almak bile ayrı güzel
Sağ salim dönsün askerlerimiz inşallah
çok teşekkür ederim canım ,
Sedulu hoşbulduk canım , çok şeker smiley ler varmış yaa
Nena 87 bizde bileti aldık 17 ocak sabah 09.00 a :) çok heycanlı sanki yarımn gelecek gibi,
seninki nerede askerdi canım sen benden 1 saat önce kavuşacaksın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?