347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım benim bir battaniye takımım var o ecobellanın. Gerçekten ben kaliteyim diyor zaten. Sade, şık ve kalın. Ecobellayı da tavsiye ederim. Diğeri mink o da çok sade ve kalın.

Bunu alsam sadece güzelliği için alırım çünkü ince. Tv için taç'a gidip yeni çıkan yorganlardan alın bence içi polarlı daha resmi bile yok nette. Ben tv için o yorganı kullanıcam. Böyle güzel bir şey olamaz, yumuşacık.

kızlarrrr bileti aldık 17 ocak 2013 sabah : 10.20 atatürk havalimanı .... ya bilet alınınca bi heyecan yaptım ki sormayın gelmiş gibi oldu valla sizler almışmıydınızzz

Bizim çıkış henüz belli değiş o yuzdende bılet alamıyoruz.Bide opsıyonlu olması lazım.- ye dusme ıhtımalı olabılır hava muhalefetıyle

amaaaann yine yoruldum ben tatlı yaptım akşam arkadaşım gelecek onun için
vanilla hoş geldin smileyler 100 mesajı doldurunca çıkıyor diye biliyorum

kızlarrrr bileti aldık 17 ocak 2013 sabah : 10.20 atatürk havalimanı .... ya bilet alınınca bi heyecan yaptım ki sormayın gelmiş gibi oldu valla sizler almışmıydınızzz

Hayırlı olsun canım çıkış tarihi kesinleşti mi
Ay keşke bizde hemen alabilsek

Hayırlı olsun canım çıkış tarihi kesinleşti mi
Ay keşke bizde hemen alabilsek

sedulucum çıkış tarihi salı akşamı kesinleşti de abisi bileti bugun aldı neyseki bilet buldu tek firma çalışıo o gün türk hava yolları yer mardin olunca gelmeside ayrı bir dert oluo hepimizi allah kavustursun heyecanlı haftalar geçireceğiz zaman yaklaştıkça çok güzel oluo be hayal üstüne hayal kuruo insan

kızlar selammmmmm.herkes biletleri almaya baslamıs.benim o sorunum oayacak gidip taksiyle alırım sevdiceğii ins o gün geldiğinde

Ay canım çok sevindim bilet almak bile ayrı güzel
Sağ salim dönsün askerlerimiz inşallah

aşağı da alıntı ile cevaplA var zaten canım.. smile lari da kullanıcı kontrol panelinden gelişmiş düzeni seçeceksin

çok teşekkür ederim canım ,
Sedulu hoşbulduk canım , çok şeker smiley ler varmış yaa
Nena 87 bizde bileti aldık 17 ocak sabah 09.00 a :) çok heycanlı sanki yarımn gelecek gibi,

hos geldin vanilla_sky son günler ama esas bugünlerde birbirimize desteğe ihtiyacımız var en zor geçecek zamanlarımız bence şafak sağlı sollu sıkıştırıo :)))

evet son günler gerçekten çok yıpratmaya başladı bizi çok hassaslaşma ve ilgi beklemeler başladı bu beni çok yoruyor hayırlısıyla bitse de gelseler sağsalim Allah'ın izniye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…