347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohh kızlarr biletler falan alınmışş ne kadar güzell bende sizinle burda heycanlanıyorum valla

vanilla sende hoşgeldin canımm hayırlı tezkerelerr

8 yaşındaki kız kardeşimden seçmeler ;

- Abla ben teyze olmaya hazırım eğer sende hazırsan çocuk yapın. Tabi Uğur abiminde fikrini almak lazım.

- Kız olursa ismine sen ve Uğur abim karar verin. Erkek olursa teyzesi olarak ben karar veririm.

- Uyumaya hazırlanırken sesli dua ediyor. Allah'ım çok karışığım ben teyze olmak istiyorum ablam çocuk yapmıyor.

- Abla kızınız olursa saçları sarı olsun. Pek mümkün değil dedim, neden diyor. Dedim benimde Uğur abininde saçları siyah sarı olması zor dedim. Ama televizyonda bilmem kiminde saçları siyah çocuklarının saçları sarı. Onlar rol yapıyorlar, o çocuk onların gerçek çocuğu değil dedim. Vay kandırıkçılar diyor

yerim ben onu nekadar masum... ee ablası teyze olmak istiyor cocuk.. teyze yapın :=)

yerim ben onu nekadar masum... ee ablası teyze olmak istiyor cocuk.. teyze yapın :=)

Bugün işten gelincede sormaya başladı. Dedim Uğur abin askerde olduğu için şimdi olamaz gelince düşünürüz ama sen sürekli sorma dedim

stanki tatlım ne güzel konuşmuş kardeşinn
bi yeğen lazımm şimdi bakk ama uğur abiyede bi danışın sizz

oyy yerim ben onu yaaaa

VANİLLA YENİ ARKADAŞIMIZ....

Eğer tek bir kişiye cevap vermek istersen alıntı ile cevaplaya basıyorsun en sondaki

Eklentiler

• $111.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…