Mesainin bitimine son 10 dakikaaaaartık eve gitmek istiyorumm
7 de mi cikiyorsun sen canim ,ben de yollardayim kitalararasi yolculuk basladi:)
normalde 6 da çıkıyorm canım ama cuma günleri 7 de.
benim ev işe çok yakın 7de çıkıyorum ama 15 dakika sonra evde oluyorum :)))
Oooh miss gibi ben ataturk havalimaninda calisiyorum sabah 6.45 de evden cikiyorum aksam da 8 de evde oluyorum:/
Suadiyede oturuyorduk 1 ay once maltepeye tasindik canim baya uzak mesafe
ewt cnm epey uzak tuzlada oturuyorum bende
dyyg yoksa yaylada mı?
8 yaşındaki kız kardeşimden seçmeler ;
- Abla ben teyze olmaya hazırım eğer sende hazırsan çocuk yapın. Tabi Uğur abiminde fikrini almak lazım.
- Kız olursa ismine sen ve Uğur abim karar verin. Erkek olursa teyzesi olarak ben karar veririm.
- Uyumaya hazırlanırken sesli dua ediyor. Allah'ım çok karışığım ben teyze olmak istiyorum ablam çocuk yapmıyor.
- Abla kızınız olursa saçları sarı olsun. Pek mümkün değil dedim, neden diyor. Dedim benimde Uğur abininde saçları siyah sarı olması zor dedim. Ama televizyonda bilmem kiminde saçları siyah çocuklarının saçları sarı. Onlar rol yapıyorlar, o çocuk onların gerçek çocuğu değil dedim. Vay kandırıkçılar diyor
yok cnm sen yayladamıısın kii
yerim ben onu nekadar masum... ee ablası teyze olmak istiyor cocuk.. teyze yapın :=)
ayyyy ne güzel inş o günlerde gelecekkbalıkesir ankara arası o kadar uzun mu sürüyor canım yaa:44::44:
stanki tatlım ne güzel konuşmuş kardeşinn
bi yeğen lazımm şimdi bakk ama uğur abiyede bi danışın sizz
8 yaşındaki kız kardeşimden seçmeler ;
- Abla ben teyze olmaya hazırım eğer sende hazırsan çocuk yapın. Tabi Uğur abiminde fikrini almak lazım.
- Kız olursa ismine sen ve Uğur abim karar verin. Erkek olursa teyzesi olarak ben karar veririm.
- Uyumaya hazırlanırken sesli dua ediyor. Allah'ım çok karışığım ben teyze olmak istiyorum ablam çocuk yapmıyor.
- Abla kızınız olursa saçları sarı olsun. Pek mümkün değil dedim, neden diyor. Dedim benimde Uğur abininde saçları siyah sarı olması zor dedim. Ama televizyonda bilmem kiminde saçları siyah çocuklarının saçları sarı. Onlar rol yapıyorlar, o çocuk onların gerçek çocuğu değil dedim. Vay kandırıkçılar diyor
ohh kızlarr biletler falan alınmışş ne kadar güzell bende sizinle burda heycanlanıyorum valla
vanilla sende hoşgeldin canımm hayırlı tezkerelerr
dan sonra yazmaya başlıyorsun....
iki kişinin mesajına cevap vermek istiyorsan alıntı ile cevaplanın yanındakine teker teker iki mesajda da basıp sonra herhangi birinde alıntı ile cevapla ya basıp yazıyorsun işlem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?