347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim kimse uyarmadı valla bişey de demediler sevdim evlendim catir catir :)

Nişanlıma göre biz şu an evli olacaktık sonra giderim dedi 2013 aralık a kadar tecil hakkı vardı... onun ailesi de bunu istemedi benim ailem hiç istemedi hele arkadaşımın hamile falan kaldığını duyunca bende dedim hadi canım güle güle diye

Çok beğendim bende canım acaba bunun uzun kollusu falan nasıl olur :44::44::44::44:

evet yaa.benim babam askere giderken ablam 1yasındaymıs babam geldiğinde 3 yasına girmiş ablam.aylarca babama asker amca demiş

Benimde babam liseyi bitirince o yıl üniversiteyi kazanamamış annemle evlenmişler. Babam bir sonraki sene üniversiteyi kazanmış. Babam üniversiteyi okurken ben olmuşum. Babamı okuttuk ettik, sonra babamla birlikte askerlik yaptık. Babam askerliği yedek subay olarak yaptı ev eşyalarını aldığı maaşla almışız hatta. Kendileri çok sıkıntı çekmiş, beni o yüzden eşime vermek istemedi askerliğini yapmadığı için. Sıkıntı çektin ama pişman mısın dedim? Yine olsa evlenmez misin dedim? Evlenirdim dedi tamam o zaman dedim

Çok beğendim bende canım acaba bunun uzun kollusu falan nasıl olur :44::44::44::44:

Güzel olur canım neden olmasın. Üzerindeki tülün aynısından geçecek, gelinlik çok güzel ama ben bizimkinin kuzeninin aldığı pembe kuşaklı gelinliği de beğendim çok sade. Drape gelinlikleri de çok seviyorum ben. Yavaş yavaş kabarık modellere gönlüm kaymaya başladı sanırsam.

Asker beklemek - bekletmek her türlü zor maalesef

oooo desenize sizde baya baya hepbirlikte büyümüşünüz

o gelinlik gizem de çok güzel durmuş ama diğer kızda hiç hoş durmamış niye öyle ya aynı gelinlik ne kadar farkediyo

Bende severim havaalanlarını :13: nasıl oldun canım???? ay bugün arkadaşıma gittim kısır yedim o yüzden akşam çok az yedim ama herhalde 5 günde 500 gram falan verdim

canım şuanda kendi tabirimle sesim okşan gibi çıkıyo :))) gitti ses mes kalmadı düzelsin şu boğazlarım artık :)
olsun canım üzülme akşam az yiyerek dengelemişsindir hem bulgur çok zararlı değil pirinç zararlı diyet için.
ben hasta olduğum için 1 haftadır bıraktım tamamen diyeti :/

Ben zaten azıcık toplu olduğum için bana balık falan güzel durmaz o yüzden bende kabarık bakacağım... belden oturtmalı şu an güzel durmaz ama 5.5 ay va rdaha düğüne o zamana kadar spor bayağı etksini gösteriri inşallah... kabarık daha güzel bence gelin de ben de taş falan sevmem sadece fransız küpür olsun

canım sen bi iyileş kaldığın yerden devam edersin diyetine şimdilik bol bol c vitamini al dinlen haftasonu :2:

olsun canım iyileş de son 1 ay daha çok dikkat edersin

Bende severim havaalanlarını :13: nasıl oldun canım???? ay bugün arkadaşıma gittim kısır yedim o yüzden akşam çok az yedim ama herhalde 5 günde 500 gram falan verdim

canım şuanda kendi tabirimle sesim okşan gibi çıkıyo :))) gitti ses mes kalmadı düzelsin şu boğazlarım artık :)
olsun canım üzülme akşam az yiyerek dengelemişsindir hem bulgur çok zararlı değil pirinç zararlı diyet için.
ben hasta olduğum için 1 haftadır bıraktım tamamen diyeti :/

oooo desenize sizde baya baya hepbirlikte büyümüşünüz

Sorma canım, benden 7 yıl sonra erkek kardeşim oldu. 18 yıl sonra kız kardeşim. Annem kız kardeşimi soranlara onu sevmek için yaptık diyor bizi ne için yaptılarsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…