Benim kimse uyarmadı valla bişey de demediler sevdim evlendim catir catir :)
Gizeminki Alcanar modeli işte canım ve Sister's aynısını dikmiş. Kumaş hepsi aynı. Resmini paylaşıyorum. Yine resimdeki kişiyle uzaktan yakından ilgim yok. Fikir olsun diye ekliyorum. Geliniklerinin arasındaki tek fark beden sanırım. Resimdeki kişi daha toplu olduğu için daha farklı durmuş ama aynısını dikmiş Sister's. Güvenimi boşa çıkarmıyor.
evet yaa.benim babam askere giderken ablam 1yasındaymıs babam geldiğinde 3 yasına girmiş ablam.aylarca babama asker amca demiş
Çok beğendim bende canım acaba bunun uzun kollusu falan nasıl olur :44::44::44::44:
Nişanlıma göre biz şu an evli olacaktık sonra giderim dedi 2013 aralık a kadar tecil hakkı vardı... onun ailesi de bunu istemedi benim ailem hiç istemedi hele arkadaşımın hamile falan kaldığını duyunca bende dedim hadi canım güle güle diye
Benimde babam liseyi bitirince o yıl üniversiteyi kazanamamış annemle evlenmişler. Babam bir sonraki sene üniversiteyi kazanmış. Babam üniversiteyi okurken ben olmuşum. Babamı okuttuk ettik, sonra babamla birlikte askerlik yaptık. Babam askerliği yedek subay olarak yaptı ev eşyalarını aldığı maaşla almışız hatta. Kendileri çok sıkıntı çekmiş, beni o yüzden eşime vermek istemedi askerliğini yapmadığı için. Sıkıntı çektin ama pişman mısın dedim? Yine olsa evlenmez misin dedim? Evlenirdim dedi tamam o zaman dedim
Bende severim havaalanlarını :13: nasıl oldun canım???? ay bugün arkadaşıma gittim kısır yedimo yüzden akşam çok az yedim ama herhalde 5 günde 500 gram falan verdim
Güzel olur canım neden olmasın. Üzerindeki tülün aynısından geçecek, gelinlik çok güzel ama ben bizimkinin kuzeninin aldığı pembe kuşaklı gelinliği de beğendim çok sade. Drape gelinlikleri de çok seviyorum ben. Yavaş yavaş kabarık modellere gönlüm kaymaya başladı sanırsam.
canım şuanda kendi tabirimle sesim okşan gibi çıkıyo :))) gitti ses mes kalmadı düzelsin şu boğazlarım artık :)
olsun canım üzülme akşam az yiyerek dengelemişsindir hem bulgur çok zararlı değil pirinç zararlı diyet için.
ben hasta olduğum için 1 haftadır bıraktım tamamen diyeti :/
o gelinlik gizem de çok güzel durmuş ama diğer kızda hiç hoş durmamış niye öyle ya aynı gelinlik ne kadar farkediyo
canım şuanda kendi tabirimle sesim okşan gibi çıkıyo :))) gitti ses mes kalmadı düzelsin şu boğazlarım artık :)
olsun canım üzülme akşam az yiyerek dengelemişsindir hem bulgur çok zararlı değil pirinç zararlı diyet için.
ben hasta olduğum için 1 haftadır bıraktım tamamen diyeti :/
Bende severim havaalanlarını :13: nasıl oldun canım???? ay bugün arkadaşıma gittim kısır yedimo yüzden akşam çok az yedim ama herhalde 5 günde 500 gram falan verdim
olsun canım iyileş de son 1 ay daha çok dikkat edersin
o gelinlik gizem de çok güzel durmuş ama diğer kızda hiç hoş durmamış niye öyle ya aynı gelinlik ne kadar farkediyo
oooo desenize sizde baya baya hepbirlikte büyümüşünüz
kilo mu tek fark
Sorma canım, benden yıl sonra erkek kardeşim oldu. 18 yıl sonra kız kardeşim. Annem kız kardeşimi soranlara onu sevmek için yaptık diyor bizi ne için yaptılarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?