Yok yaww maalesef diilim suan ama haftaya bı evcimiz daha var :))
yakındır mı diyorsun yoksa
Ohhh maşallah yaa biz gitsek ancak 2 saat burda gör derlerdevlet gözünde hiçbirşeyiz
Hoşgeldin kilebekimmmm
Valla o kadar hazırladınız ki hemen istiom artık :))
Kızlar bugün Vakko'daki Aslı hanımı aradım ve merakıma yenilip alcanar modelinin fiyatını sordum. 5.720 dedi. Ben tabi böyle.Haydin size iyi günler salı görüşmek üzere dedim ve kapattım.
Alcanar'ı Survivordaki Gizem Hatipoğlu da giymişti.
Linki paylaşıyorum burda kına gecesi ve düğün fotoğrafları var.
Prensesin Masalı: Varmısın Yokmusun Yarışmasından Gizem'in Kınagecesi ve Düğünü
Bu arada nişanlımın kuzeninin de bu ay düğünü var. Seçimini İzmir'deki Sister'stan yana kullandı. Ve gelinliğini fikir olması açısından paylaşacağım.
Resimdeki kız kuzenimiz değildir. Gelinlik birebir aynısıdır. Onun üzerine göre aynı gelinlik dikildi.
Bakalım beğenicekmisiniz?
Bende gelinliğimi Sister'stan almaya karar vermiş gibiyim. Önce Vakko'yla görüşeceğim tabi.
Olsun bosver bizimkisi daha zor emin ol
Tabi öyledir canım en yakın arkadaşlarımdan birinin 5 aylık kızı var eşi daha gitmedi askere seneye mi gidecek artık ne yapcak bilmem
O hepten yanmış valla
O hepten yanmış valla
evet yaa.benim babam askere giderken ablam 1yasındaymıs babam geldiğinde 3 yasına girmiş ablam.aylarca babama asker amca demiş
Konuşuyoruz işte benden çok o düşünüyor ben ne yapcam acaba diyebari dedim bebiş büyümeden hemen bi an önce gitsin gelsin yoksa babam nerde babam nerde diyecek duracak Babama ne kadar hak versem azdır askerlik olmadan düğün yok dedi olay bitti çuf çuf askere
Benim de amcamın oğlu varmış 2 yaşındaymış amcam da asteğmen olarak yapmış yengem de ev hanımı olduğu için gitmiş onunla 1 yıl yaşamışlar orda.. eğer uzun çıksaydı bende düşünüyordum bunu yapmayı
Mutlaka Gizeminkinden alllll çok güzellll.... valla benimkinin ailesi de o kadar veremez uçamam yani o kadar ben5000 ne yaaa tatil parası resmne
Kızlar gelinliklerinizi diktirirken yada alirken dugune 1-2 ay kala vereceginiz kiloları da hesaplayin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?