347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Akay'a baktım canım bende ama beğenemedim hiç bir modelini. Hayalde edemiyorum ki nasıl olur sen beğendiğim uzun kollulardan at ben ona göre yorum yapayım sana.

uzun değilde omuz kısmı kapalı istiyorum ben.. bumodel gibi bişe .. pek model yok nette öyle beğendiğim benim.. zamanı gelince gelinlikçi bişe önerir diyorum

Ben tatlıya bayılırımmmmm ölürüm tek sevmediğim cheesecake... bi de böğürtlenlı jöleli şeyler... kalan hepsini yerim.... dün sabah çay yerine portakl suyu içtim

bende straptez istemiyorum canım.. benımde bu modelşn üstü hoşuma gitti ama bel kısmı ve alt kısmı değil canım

Erkek kardeşimle de aramızda 7 yaş fark var. Kız kardeşim çok bilmiş. Babamın görev yaptığı okulda okuyor arkadaşının bir tanesi senin baban yaşlı demiş saçları beyaz demiş. Bizimki de benim babam karizma, ondan saçları beyaz demiş Bana da gelmiş diyorki babama yaşlı dediler ama sakın söyleme üzülür diyor.

Anneme de benim çeyizimi yapmadan ölme demişti 2 sene önce. Annem benim ve erkek kardeşimin çeyizine diye yorgan almıştı benimkini ne zaman alacaksın diye sıkıştırıyormuş. Çevrediler anneme diyormuşki bu kız hiç çocuk gibi değil bildiğin olgun insan

Canım bende kendimi balık hayal ediyorum zaten balık gibiyim ama kayınvalidem ık mık etti haftasonu beğendiğim modele. Alcanar'ı da kime gösterdiysem bence bu dedi. Kafam karıştı neden gelin gibi gelin olmayım dedim. Salı üzerimde göreceğim hepsini.

Ya bebikom aynen öyle aynı gelinlikler, tülleri bile aynı ama dediğim gibi beden ve yaş farkettiriyor.

Giz ben 2008 yılında oldum ameliyatımı sanıyorum 19 yaşında falandım ve niye daha önce olmadım dedim. Doktorcuğum çok değerli ve tanınmış bir profesördü. Elleri dert görmesin. Duacısıyım.

Ece canım sen bi git de pronovias a bende randevu alıp gideceğim ordan almasak bile modeller üstümüze nasıl oluyor görürüz

Canım salı günü saat 16:00'da randevum var. Annem, ben ve kayınvalidem gidiyoruz. Deneyeceğim beğendiklerimi. Bakalım üzerimde de göründüğü kadar güzel duracak mı...

Boyum 1.75 belki biraz daha fazla, kilomda 55, 34-36 beden giyiyorum. Bakalım katalogtaki mankenleri gibi duracak mı?

Maşallah canım sende daha güzel durur eminim... manken gibisin zaten

Canım ekmeği tamamen kesmen doğru olmaz diye düşünüyorum, Günde 2 dilim ekmek yenmesi gerekiyor yoksa kaslardan gidiyor.

duygucum tam üstüne bastın bende bel kısmı vee alt kısmını beğenmedim paylaştığın modeli bende beğeniyorum ama triplinn paylaştığı ayrıca favorimdir ve triplicim sen cidden balıktan vazgeçtin o zaman yahu balı giysende emin ol güzel olucaktı kaldırcaktı gelin gibide gelin olucaktın ama zaten bu modelide beğenmişssin ki bu modelde çok yakışıcaktır ben şaşırdım bir yandanda sevindim ki seni farklı bişekildede görecez maşallah sana :)

stanki kardeşini ısırabilirmiyim amanının o ne bilmiş çeyizmi istiyorrr :)

hümeyra bende tatlıyı pek sevemem :) ama acı ekşi favorimdir napalım ekmeği azaltıcaz böyle şeylerde abartmıcam bide koşuya başlıyorum yakında her akşam babam akülü arabayla eve çıkarıp sabahta iskeleye bırakıyor offf hantal oldum :) o yüzden ekmeğe veda ama karnımda gurlduyor kendimi aç bıraktım sanırsam bişi yemeliyim

canım sen büyükada da oturuyordun deme yanlış mı hatırlıyorum

kız delirdin mi sen aç kalınır mı ben diyet yapıyorum ama yemeğimi tam yiyorum ekmek de yiyorum tatlı pasta yemiyorum yoksa düşüp bayılırsın bi yerdde Allah korusun

canım sen büyükada da oturuyordun deme yanlış mı hatırlıyorum

evet canım büyükadada oturuyorum ben :)))9 ev iskeleye uzak babamda akülü arabayla götürüp getiriyor aslında yürüsem iyidi

hümeyra aslında bişi dicem kızlar ben bugün benimkiyle tartıştım ama çok saçma ve biz pek tartışmayız yani ben inatlaşıp çirkefleşmem onun üzülceğni bile bile içini oyan laflar söledim dünde canını sıkmıştım neyse işte kırıldı çok bana bende üzülünce yiyemem elden ayaktan düşerim yani atamıyorum ağzıma bişi barıştık teleofnuda güzel kapattık ama ben oldum olası bleyim aç kalabiliyorum durabiliyorum birşeye moralim bozulunca yiyemiğyorum hümeyra doğru diyosun benim bişiler yemem lazım canım

benım hastaneden arkadaşım var oda adada belki tanıyorsundur ... adı yağmur hemşire oda

canım yağmur hemşireyi bilmiyorum sürekli doktor hemşire değişiyor ufacık hastahanede başhemşire var hatice o bizim aile dostumuzdur ben başım her sıkştğda ona giderim adadaki hastahaneye pek uğramıyorum arkadaşın adada pek yorulmuyordur canım ufacık yer :))

ay canım sende benim kardeşim gibisin canı sıkılsın ağız kapanır ben kavga edince aksine yerim buzdolabının önüne sandalye çekesim gelir o derece... dikkat et lütfenn.. artık sinirler iyice gerildi valla a desem kızacak modda benimki de hemen sinirleniyor sabredelim

zaten ada da çalışmıyor canım ada da oturuyor.. aynı yerde çalışıyoruz:)

Maşallah canım sende daha güzel durur eminim... manken gibisin zaten

Teşekkür ediyorum bana zamanında çok söyledilerde babam çok engel oldu. Önceden bir göbek vardı dümdüzdü şimdi hafif bir şey çıkıyor ben böyle söyleyince herkes kızıyorda benden iyi kim bilebilir ki var işte ufakta olsa beni rahatsız ediyor. Yaş ilerledikçe daha çabuk kilo alınıyor.

Bu arada ben nişanımdan önce çok kilo aldım. Şimdi kaç kilo diyeceksiniz 58-59'u gördüm. Geçen seneye kadar hayatımda hiç 52'nin üstünü görmemiş biri olarak bu çok şaşırtıcı oldu.

Aslında nişanım yazın olacaktı, yazın olacağı için de nişanlığımı almıştık ve üzerimde muhteşem durmuştu. Hatta mağazadaki müşteriler kabinden çıkmamı bekliyordu deneyeceklerimin her birini üzerimde görmek için. Sonra erteledik nişanım Aralık ayına kaldı o süre zarfında ben 6-7 kilo aldım. Sürekli bizimkiyle mcdonald's, burger yiyince kalınlaşmaya başladım. Normalde tadını bilmezdim mc chicken olsun falan. Bir alıştım ki 2 gün yemesem deliriyordum. Bence onlarda alışkanlık yapıcı bir şeyler var. Neyse ben nişanımdan 2 ay öncesinde nişanlığımı giydim, fermuar kapanmıyor, ağlıyorum ben çok severek aldım çünkü ne yapıcam edicem diye düşünüyorum kara kara. Oturdum bir şeylerden kısmalıyım dedim. Nestle Nesfit'le tanıştım. Kırmızı meyvelisini ve üzümlü falan olan çeşitlerinden aldım. Sabahları iş yerinde 1 kase nestle nesfit, öğlen evden getirdiğim içinde domates, salatalık, marul, zeytin, peynir, konserve mısır olan evde annemin yaptığı salatayı işe götürüp, öğlenleri salata yedim. Akşamda 1 dilim ekmekle birlikte normal yemek yedim ama 2 ay boyunca ne çayıma şeker attım, ne kek-börek yedim, ne bayramda bir tatlı, ne tuz, ne yağ. Sadece pazar günü normal kahvaltı yaptım. Ve ben 2 ayda 8 kilo verdim. Tavsiye de ederim bu uyguladığım diyeti.

Son düzenleme:

evet malesef bende öyleyim :) bu kötü özelliğim işte benim ben günlerce duruyorum böyle çok kötü bişi hani minik minik herşeyden ve birden hastahanelik olunabilir benm arkadaşlarm ise bişiye üzülsün cipsler çekirdekelr colalar havalarda uçuşur miller efkalıyken rakı sofrası kurar yaa hiç anlamamamışmdr nasıl efkar bu yediriyor içiriyor die beni aç bırakıyor

aaaaa yağmurrr biliyorum o benden büyük :)))))) beni bilmeyebilir kardeşiyle aynı sınıftaydım tanıyorum güzel esmer bir kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…