347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gelinlikler hep benim başımın altından çıkıyor. Pembe kurdeleli için ne diyorsunuz?

o pembe kurdeleliyi ilk burcu kara da görmüştüm ben sonra da o acayip güzel düğün klibinde gördüm bence hepsi peri kızı gibi olmuş çok hoşuma gitti benim

canım bide göğüsleri daha büyük galiba o yüzden üst kısmı fazla taşmış

Göğsü bedeninden çok büyük insanlar var biri de benim arkadaşım valla kız kıyafet bulamıyor doğru düzgün normalde 38 giyeceğine göğsünden dolayı gidip 42 almak durumda kalıyor sonra kollar çöküyor falan daraltma bilmem ne zorr yaa

Sorma canım, benden yıl sonra erkek kardeşim oldu. 18 yıl sonra kız kardeşim. Annem kız kardeşimi soranlara onu sevmek için yaptık diyor bizi ne için yaptılarsa

18 yıl mı? Ay stanki ben kardeşimle aramızdaki yaş farkını çok bulurken sizinkini duyunca şok oldum. Tekne kazıntısı olmuş o ama çok bilmiş belli ki... Bizim aramızda 8 yaş var kardeşimle bundan sonra bir laf etmicem.

Göğüsün küçüğü de zor büyüğü de. Benimde ufacıktı bikini giymeye çekinirdim. Kardeşim yanımda ablam gibi kalırdı. Sonra yaptırdım kurtuldum şimdi fıstık gibi göğüslerim var.

Son düzenleme:
kızlar yetiştim sonunda tüm yazıları okuyup bende istanbul geliniyim hattaha izmire geldimmi gelirim evinize ona göre :))))))

stanki ben senin kardeşini yerim yaa çok tatlııı yaaaa kardeş istiyor resmen şimdi okulda herkes kardeşini anlatınca onun yok tabi sana sarıcak yerim ama yaaaa yapın uğur abiyede danışmak şartıylaaa

merci ben aldım bu battaniyeyi bugün gördüm veee anında aşık oldum netten aldım çok mutluyummm çok tatlıymış sen geyikli derken bunu kastetmiştin o zaman :)

gizem ve hakn çiftini çok seviyorum ikiside adalı olduklarından ötürü belkide o yüzden bu gelinliğede aşık olmuştum tripli canım ama vakko çok pahalı dövesim geldi onları diğer paylaştığın kızın gelinliğide çok güzel zaten senin tarzın belli eminim ki kumaşları kalitelidir olmasa bile sen yönlendrlbrsn zaten canım
tripli bu balık değil ben senin gelinliğin balık olucak sanıyordum bu modeli çok seviyorum gidicek olsam denerdim sade ve zarif

kızlar ekmeği kestim yaa şimdi hayat çok zor 22. gün ve çok zor hala daha bişi yemedim gurur gurur karnım veee ben ekmeksiz yapamıyorummm ekmeeeeekkk geriiiii dön diyorum kendi kendime ama yok bu ekmeği bırakırsam totom gidicek, asında bölede mutluyum ama ben hantaldeğil fit ve kaslı bir gizken hantal giz olmuştum çikolota tatlı sevmiyorum ama çaydaki şeker gücmü tutarken son 2 gündür şekersiz içiyorum bide günde 1 çay içerm çayı sevmem aceba şekere geri dönsemmi

tripli pembe kurdele olayı çok tatlı bencee bende şmdi görünce neden olmasın dedimm çok şirin durmuş peri kızı gibi.
gizemin gelinliğide çok güzel ama vücuttan vücuda çok farkediyor duruşu gelinliklerin böyle bakınca hiç anlaşılmıyor denemek lazım :/

benm sevgıllımın de 3. sınıfa giden kız kardeşi var.. oda maşallahbir bilmiş görmeniz lazım.. 17 yaş var onlar arasındada

canım 2gündür sekeri bıraktıysan eğer geri dönme hazır bu kadar yapmısken.bende sekersiz içiyorum bikaç gün denedim sonra seker atamaz oldum şimdi asla ağzıma sürmem sekerli cay.zaten seker,tuz,un bundan uzak duracağız ama ben tuzu kesemiyorum cok zararlı olduğunu bile bile

Hoşgeldin canımmmm

aceba bende yaptırsammmı diyorum bazen benmkide çok minik ve çok utanıyrum bazen

stanki annene maşallah diyorum hattaha benim annemlerde sırf ben büyüdüm üniye gittim die bebiş istediler ki erkek kardeşim var ama illa kız bebiş istediler kızları daha çok seviyolar biraz bende istemiyordum :)yapmadılar ne fenayım yaa keşke olsaymış bebişşş

ben yaptığım yemeğe bile tuz koymayan biriyim tuzu sevmem unuda eh işte kek börek herkesin yediği kadar ama şeker tatlı aram oyktur acaba vücut direncimi 1 şekerle koruyabilrmym diyorum çünkü hergün tatlı yiyen biri değilim ellerim bugün hep soğktu arkadaşlarım şaşırdılar ama meyvedende tatlıyı karşılayabilirim herhalde

hoşbulduk hümeyracım

duygu canım akkayın gelinlik modeli benim hoşuma gitti özelikle üst kısmı ben straplez giymiceğim için böyle şeyler bakıyorum 2013 gelinlerinden nuraycım dün paylaşmıştı bende telefonma yükledm bu fotoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…