yetişirsinz canımm
biz 1.5-2 ayda yetişirsek siz haydi haydi yetişrsinzz
canım benimki gelince başka bi iş kurmak istiyo, işleri iyi giderse şu anda çalıştığı yerden çıkıcak. evlenmemiz için onun önce yeni işini halletmesi lazım çünkü evliyken cesaret edemem böyle bişeye seni riske atamam diyo
eevetttttt o malum da 2013 ama gün de tek olsun o zaman zaten mayıs da tek.... karar verdim 26yı istemiyırum19.05.13 olsun DDDD
eevetttttt o malum da 2013 ama gün de tek olsun o zaman zaten mayıs da tek.... karar verdim 26yı istemiyırum19.05.13 olsun DDDD
bende 15 haziranda evlenmek istiyorum ya ama yetişemeyiz biz ozamana
anammmm 21 aralıkta da evlenilirmi yaaa kıyamet mıyamet diyolar
ay hepsi asal sayı güzel oldu böyle
canım valla senin işin çok zor ben cesaret edemem
Benim teyzem 2 ayda evlendi canım ya. Para varsa evlenirsin, aslında bizde evleniriz çünkü kayınpederim kredi çekecek herşeyi nakit alacağız zaten. Mobilya ne ki paran varsa 1 haftada evini, dayar döşersin.
Valla 22'sinde başka bir organizasyon varmış, 23'ünde de Maldivler'e uçuyorlar o yüzden mecbur 21 aralık oluyor. Haftaya cuma da kına gecesi var. O da cts akrabalardan başka birinin nişanı olduğu için cuma oluyor yine. Herşeyi böyle cumaya geldi.
19 mayıs güzel bi tarih canımm iyidir iyii hem akılda kalıcı bi tarih hem anlamlı
bizde o yüzden 30 ağustos istedik
valla canım çok zor ama biz 17 temmuz 2010 dan beri nişanlıyız
valla canım çok zor ama biz 17 temmuz 2010 dan beri nişanlıyız
Ay kızlar ben uyumaya gidiyorum öptüm hepinizi. Yarın epilasyona gitmezsem geleceğim. Malum haftasonu bakım günüm. Evlenince kendime bu kadar zaman ayırabilecek miyim bilmiyorum. Kaktüs gibi dolaşacağım herhalde.
Ay kızlar ben uyumaya gidiyorum öptüm hepinizi. Yarın epilasyona gitmezsem geleceğim. Malum haftasonu bakım günüm. Evlenince kendime bu kadar zaman ayırabilecek miyim bilmiyorum. Kaktüs gibi dolaşacağım herhalde.
uzatmalı nişanlılık bu demek heraldebu gidişle bende 2 yıllık nişanlı olcam evlenene kadar
Bende 1,5 yıllık.
Bende 1,5 yıllık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?