347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende 15 haziranda evlenmek istiyorum ya ama yetişemeyiz biz ozamana

Benim teyzem 2 ayda evlendi canım ya. Para varsa evlenirsin, aslında bizde evleniriz çünkü kayınpederim kredi çekecek herşeyi nakit alacağız zaten. Mobilya ne ki paran varsa 1 haftada evini, dayar döşersin.

anammmm 21 aralıkta da evlenilirmi yaaa kıyamet mıyamet diyolar

Valla 22'sinde başka bir organizasyon varmış, 23'ünde de Maldivler'e uçuyorlar o yüzden mecbur 21 aralık oluyor. Haftaya cuma da kına gecesi var. O da cts akrabalardan başka birinin nişanı olduğu için cuma oluyor yine. Herşeyi böyle cumaya geldi.

herşeyin hayırlısı canım ya ben böyle diyip diyip sizden önce gidiveriyomuşum

Ay kızlar ben uyumaya gidiyorum öptüm hepinizi. Yarın epilasyona gitmezsem geleceğim. Malum haftasonu bakım günüm. Evlenince kendime bu kadar zaman ayırabilecek miyim bilmiyorum. Kaktüs gibi dolaşacağım herhalde.

Kızlar düğünlerinizin. kpss, aöf, ve diğer sınavlara denk gelmemesine dikkat edin günleri belirlerken. Benim bir arkadaşım aöf sınavı günü düğün yaptı birsürü gelmeyen vardı. Bizim evlendiğimiz günün ertesi günü kpss sınavı vardı önlisans için eşimle ben kalkıp sınava gidecektik başka birşey istesek olacakmış sınav ertelendi 26.9.2010 da olacak kpss sınavı ertelenmişti

selam kızlar iki gündür yazamıyorum yeğenimden dolayı bilgisayarın başına oturtmuyo şuan tepemde zor yazıyorum ne habersiniz böyle bi kız yok ya

Kızlar mayısa hazirana sonbahara gerek yok, askerleriniz izin kullansın 12.12.2012 de topluca kıyın nikahları hem başkada yok zaten böyle bir şanş 13.12.2012 tarihinde bu topicde bekar çift kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…