ya aç olmadığım zamanlarda yemek olayı aklıma gelmiyor, ıvır zıvır yersem gün içinde alabilcem aslında ama az yiyorum ve çok çiğniyorum sanırım ondan alamıyorum :))
Gunaydınlarr herkeseee.
Safak kac bılmıyorum boşladık iyice.Azaldıkca heyecandan saymıyoruz.Az kaldı dıyoruz sadece takılı plak gibi
Dün bütün malzemler alındı.İnce fırca kare fırça,spatula,can palet,terebent,tiner,beyaz ve yeşil boya ve 40*60 tual.
Hazırım bizim holigana tablo yapmaya.:98:
Acaba becerebilecek miyim heyecanlıyım :18:
Kolay gelsin canım
ben hiç anlamam yağlı boyadan bizim ressam komşu var ona yaptırırdım heralde
Hayatımda daha fırçayı elime almadım ben
Okuldan resimci arkadaşın yardımıyla yapıcam.Daha dogrusu %80 ini o yapar muhtemelen
tünaydınlarrr
kuzucum bu sabah diyarbakıra gitti ne zaman ve nasıl dönceğide belli değil çok üzüldümmm(
Gunaydınlarr herkeseee.
Safak kac bılmıyorum boşladık iyice.Azaldıkca heyecandan saymıyoruz.Az kaldı dıyoruz sadece takılı plak gibi
Canmm bi önceki seferi hatırla.Demiştin ya Van'a gitti diye.Ozamanda uzulmustun ama sevdiğinin yüzünü görmüştün.Belki yine öyle olur.İçini ferah tut.
tünaydınlarrr
kuzucum bu sabah diyarbakıra gitti ne zaman ve nasıl dönceğide belli değil çok üzüldümmm(
Bu gece 349. dönemlerin yerleri açıklanıyor. Bitiyor ki bir sonraki dönem bizim ilk başta yaşadıklarımızı yaşayacak bu akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?