347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydınlarr herkeseee.
Safak kac bılmıyorum boşladık iyice.Azaldıkca heyecandan saymıyoruz.Az kaldı dıyoruz sadece takılı plak gibi

Son düzenleme:
Günaydınn elmalı kurabiyelerimm :))))
şafak:41 kocaeli
Askerim çarşıda kamerada yüzünü görüyorum çok mutluyum :118:

Dün bütün malzemler alındı.İnce fırca kare fırça,spatula,can palet,terebent,tiner,beyaz ve yeşil boya ve 40*60 tual.
Hazırım bizim holigana tablo yapmaya.:98:
Acaba becerebilecek miyim heyecanlıyım :18:

Dün bütün malzemler alındı.İnce fırca kare fırça,spatula,can palet,terebent,tiner,beyaz ve yeşil boya ve 40*60 tual.
Hazırım bizim holigana tablo yapmaya.:98:
Acaba becerebilecek miyim heyecanlıyım :18:

Kolay gelsin canım
ben hiç anlamam yağlı boyadan bizim ressam komşu var ona yaptırırdım heralde

Kızlar kk enleri yarışması başlamış hadi sizde adaylarınızı belirtin

Kolay gelsin canım
ben hiç anlamam yağlı boyadan bizim ressam komşu var ona yaptırırdım heralde

Hayatımda daha fırçayı elime almadım ben
Okuldan resimci arkadaşın yardımıyla yapıcam.Daha dogrusu %80 ini o yapar muhtemelen

tünaydınlarrr
kuzucum bu sabah diyarbakıra gitti ne zaman ve nasıl dönceğide belli değil çok üzüldümmm (

tünaydınlarrr
kuzucum bu sabah diyarbakıra gitti ne zaman ve nasıl dönceğide belli değil çok üzüldümmm (

Canmm bi önceki seferi hatırla.Demiştin ya Van'a gitti diye.Ozamanda uzulmustun ama sevdiğinin yüzünü görmüştün.Belki yine öyle olur.İçini ferah tut.

46 gün kaldı, gelsin yawrum..
'Kahramanmaraş' diyorum başka bir şey demiyorum..

Yok diyorum aklıma bir şey geldi.. Çanakkale Bozcaada'da asker yakını olan var mı ???

Son düzenleme:
Selam fıstıklarr

çook keyifliyimm , eşimle 1 saati aşkın görüntülü görüştük , gerçi kaynanamda yanımdaydı ama olsun hep beraber görüştük , gördüm ya gül yüzünü o bana yeterr

bugün 39un enerjisiyle çoookkk mutluyum , bitiyo kızlar yaa bitiyo , şaka gibi ama bitiyo , artık sona yaklaşıyoruz , uykusuz gecelerim , korkularım , üzüntülerim hepsi bitiyoooo

KIRKLARELİne selam olsun KALAN : 39

kızlar nasılsınız bakalım nasıl gıdıo safaklar ben son 1 haftayı ve dunu berbat gecırdım aılemle tartıstım ve dunde sevgılımle tartıstım berbattı yanı ama bugun carsıda konustuk hallettık cok sukur benden sıze tavsıye kızlar sakın nolursa olsun kızmayın laf soylemeyın onlara bırıktırınn ıcınızde gelınce hepsını soylersınız ama ordayken yapmayın ben yaptım delı gıbı pısman oldum cunku konusamıosun ıstedıgınde oyuzden dıkkatlı olun suan barıstıgım ıcın guc topladım baya bı ıyı geldı cok ıhtıyacım varmıs 1 2 saatlık konusmaya ve safak 37 az kaldı bu sefer gercekten az

Bu gece 349. dönemlerin yerleri açıklanıyor. Bitiyor ki bir sonraki dönem bizim ilk başta yaşadıklarımızı yaşayacak bu akşam.

Bu gece 349. dönemlerin yerleri açıklanıyor. Bitiyor ki bir sonraki dönem bizim ilk başta yaşadıklarımızı yaşayacak bu akşam.

o anı çok iyi hatırlıyorum nöbetteydim.. saat 3 e kadar uğraştım bakabilmek için ama açılmadı arkadaşıma verdim tc sini felan o bakmıştı kısa dönem olduğunu görünce çok sevinnmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…